BINGO FÖR TYSKLAND

Av Brage Norin

EU – EN KATASTROF FÖR LÄNDERNA I SÖDRA OCH ÖSTRA EU.

Grekland, Italien, Spanien och Portugal förlorade miljoner välutbildade unga människor till arbetsmarknaden i andra länder i EU – framför allt till Tyskland. Massor av högt kvalificerade ingenjörer, tekniker, forskare och läkare flyttade från sina hemländer – framför allt från södra och östra Europa. Många länder i EU dränerades på välutbildade ungdomar.

Värst blev det för öststater som Rumänien och Bulgarien.

”The Bulgarian Academy of Sciences estimates that in five to ten years the country will have lost some 400,000 qualified workers”.

För EU-länderna i öst fick flytten av välutbildade människor dramatiska effekter.

Detta är bara halva priset för den fria rörligheten inom EU.

Massor av billig arbetskraft strömmade in till låglönearbeten i de rikare EU-länderna – arbeten som inte var attraktiva på hemmaplan. För den tyska arbetsmarknaden blev EU en stormsuccé. Det tyska lokomotivet fick ett rejält uppsving. Lågavlönade lantarbetare fanns snart hos varenda större bonde i hela västra och norra EU. Billiga snickare från baltstaterna kom i stora skaror till Norge – där en norsk ”snekkers” lön låg över ett tusen norska kronor per timme. Den fria rörligheten inom EU rörde om ordentligt.

BARNOMSORG OCH UTBILDNING KOSTAR ENORMA PENGAR.

Dessa kostnader betalar naturligtvis de länder där barnen växer upp. Sedan kommer den period i livet när folk tjänar pengar och betalar skatt. De högst utbildade tjänar mycket pengar och betalar mycket skatt. Allt detta går ihop om folk  växer upp och jobbar kvar i sina hemländer. Men om massor av högt utbildade människor från vissa länder flyttar till andra länder under sitt yrkesaktiva liv, då går det käpprätt åt helvetet. Länderna i öst och syd blev de stora förlorarna i EU.

Grekland och Italien har drabbats fruktansvärt. Grekland har redan kånkat. Italiens produktivitet har helt avstannat. Bankkraschen är nära förestående. Men även Bulgarien och Rumänien har drabbats fruktansvärt av den massiva utflyttningen.

Till råga på allt elände infördes den gemensamma valutan Euro. Detta bakband alla nationer i EU – utom Tyskland. Länderna kan inte devalvera sin valuta för att höja sin konkurrenskraft – på grund av den gemensamma valutan Länderna kan inte devalvera sig ur kriserna. EU-projektet blev ett självmordsprojekt för EU-staterna i södra och i östra EU. Tyskland blev den STORA vinnaren.

Tror ni detta var nog? Nej, nej och åter nej. Billig jordbruksmark i öst köptes upp av livsmedelsföretagen i de rika länderna i EU och privata investerare. Herdarna som drivit sina fårflockar i generationer på samma marker började förlora betesmark. Under flera årtionden hade urbaniseringen lett till att massor med småbönder hade fått bruka andras betesmarker till mycket låga kostnader. Nu kollapsade detta system mitt framför ögonen. Många bönder sålde sina utarrenderade marker för småpengar – marker som betydde så mycket för de som drev vidare sina jordbruk på landsbygden. Stängsel sattes upp som under andra världskriget – men denna gång blev det djuren som stängdes ute från de marker de betat på i årtionden.  Jordbruket i Rumänien och Bulgarien drabbades fruktansvärt.

Länderna i öst förlorade sin utbildade arbetskraft. Länderna i öst förlorade dessutom miljoner duktiga unga arbetare. Länderna i öst förlorade sina jordbruksmarker. Men fortfarande får de betala barnens skolgång och utbildning. Det är inte att undra på att många länder har fått nog av EU-projektet. EU eroderar bäde i söder och i öster.

Tror ni att detta var nog? Nej, nej och åter nej. Parlamenten i varje land förvandlades till kraftlösa hönshus utan politisk makt. Byråkrater i Bryssel fick mera och mera att bestämma om och blev naturligtvis snabbt korrumperade. En politikermaffia med privilegierade levnadsvillkor skapades. Människor som varken utsetts genom val eller hade något ansvar inför några väljare började växa som svampar ur jorden i Bryssel. EU var ett instrument för att avskaffa demokratin.

Tror ni att detta var nog? Nej, nej och åter nej. Nu skulle alla stater ställa upp i ”fredsbevarande insatser” utomlands. I praktiken var det NATO som skulle kämpa för ”de mänskliga rättigheterna” i länder som behövde hjälp av de fredsbevarande trupperna. Till slut rann blodet i strömmar i Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien – överallt där NATO/CIA kämpade för friheten.

Dessa krig skapade emellertid stora vågor av miljoner flyktingar. Då började folken vakna. Vad i helvete ställer våra politiker till med? Inte vill vi delta i några massmord i NATO:s regi. Tusentals och åter tusentals vaknade upp politiskt. Folk började förstå att de var grundlurade.

Det vällde in människor med muslimsk tro från alla NATO:s krigshärdar. En helt främmande kultur forsade in i EU. Vi ska vara snälla skrek alla krigets vänner i NATO. Påven pratade om att man inte är en god kristen om man sätter upp stängsel. Ingen – inte en enda person i pressen – tog upp frågan om varför alla dessa miljoner flyktingar plötsligt strömmar fram.

Ta mig fan – att skapa detta kaos var planerat. NATO/CIA har lett oss i fällan. Hur i helvete kunde vi vara så blåögda? Våra landsförrädare är de som vi själva röstat in i regeringen. Det är finanseliten i väst som är våra fiender. Nu måste vi rensa varje land i hela EU från dessa sjuka massmördare. Krigen i Afghanistan och i Irak och i Syrien och i Libyen skapade de väldiga flyktingvågorna – med avsikt att upplösa nationalstaterna och kulturen i väst.

Tony Blair är Europas värsta massmördare. Men det finns massor av andra svåra krigsförbrytare i EU. Carl Bildt deltog själv i det CIA-ledda ”upproret” i Ukraina. Han var flera gånger på Majdantorget för att uppvigla frihetens kämpar. Vapen hade förts in till ett antal agenter genom CIA:s försorg. Landets valda president tvingades fly ut ur landet.  Carl Bildt visste naturligtvis vad han gjorde.

Nu är det bara en tidsfråga innan nazisterna i Kiev kommer att störtas. Guvernören i östra Ukraina har avgått sedan landets president stoppat hans försök att bekämpa korruptionen. Han bildar nu ett nytt parti. President Pososjenkos närmaste medarbetare har nyss flytt till England. Han avslöjade att presidenten personligen placerat stora summor av IMF-pengar i sina privata militära specialförband. Dessa förband rekryterar sina mördare i många länder i världen – bland annat Brasilien. Soldater från Ukraina har totalt förlorat tilltron till de styrande i Kiev. Landet är i upplösning. Carl Bildt Lyckades med sitt uppdrag ät CIA.

Moralen har sjunkit till botten. Landets president har stöd av några få procent av landets befolkning. Chokladkungen är ett vidrigt stormsvin. Snart tar det ukrainska folket hand om sina quislingar. Putin behöver inte hjälpa till. Putin konstaterar nöjd att problemen med nazisterna i Ukraina löses av sig själv. Han behöver bara luta sig bekvämt bakåt i soffan och titta på.

HOPPAS ATT EU-PROJEKTET I SIN NUVARANDE FORM  KOLLAPSAR FORTAST MÖJLIGT.

EU-länderna i öst måste konfiskera alla marker som stals av de rika eljest försvinner länderna från kartan. Länderna i hela södra EU och länderna i östra EU måste återinföra sina tidigare valutor och fortast möjligt bryta med Euron. Jag ser fram emot ett strömlinjehopp – som inleds i Grekland med Italien som tvåa. Lavinen måste komma igång snarast möjligt om skadorna efter EU-katastrofen ska kunna begränsas.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till BINGO FÖR TYSKLAND

 1. Brage Norin skriver:

  NYÅRSPREDIKAN 2016/2017
  OCH DET BLEV AFTON DEN 31/12 OCH DET BLEV MORGON NÄSTA DAG
  Och Gud sade: »Varde ljus»; och det vart ljus.
  Och Gud skilde ljuset från mörkret.

  OCH HAN LÄT MÖRKRET FALLA ÖVER MORDORS ONDA RIKE.
  OCH HAN LÄT SOLEN GÅ UPP I ÖSTER.

  GUD KROSSADE MORDORS RIKE UNDER ÅRET SOM GÅTT.
  * USA:s Irakpolitik slutade i total förödmjukelse.
  * USA:s Afghanistanpolitik blev en katastrof.
  * USA:s Libyenpolitik totalhavererade.
  * USA:s Syrienpolitik blev en enorm skandal.
  * USA:s Ukrainapolitik blev ett grymt misslyckande.
  * USA:s EU-politik kraschade han mitt framför ögonen.
  * USA:s politik i Nordost- och Sydostasien blev ett ofattbart fiasko.
  * USA:s politik i Egypten blev ett misslyckande till över 100 procent.
  * USA:s sanktioner mot Ryssland blev så kontraproduktiva som någonting kan bli.
  * USA:s försök till oljekrig med Saudiarabiens hjälp brakade snabbt ihop.
  * USA förlorade nyckelstaten Turkiet genom sitt misslyckade kuppförsök.
  * USA förlorade på hemmaplan – Hillary blev uträknad till tio.
  * USA:s ekonomiska politik ruinerade USA fullständigt.

  DET SOM TAR MÄNNISKOR TUSEN ÅR KAN GUD UTRÄTTA PÅ NOLLTID.
  Det kan ibland ta flera århundraden innan sanningen tränger fram. I den katolska kyrkan tog det över ett tusen år. Att tömma sin säd i pojkstjärtar var länge ett privilegium i denna kyrka. Den katolska kyrkans ledning har hela tiden förnekat det ofattbara svineriet – tills den dag när Gud lät tusentals vittnen över hela världen framträda.

  Då krossades lögnens kompakta murar. Då först tvingades påven erkänna den vidriga sanningen. Men de förvirrade människorna förstod ändå ingenting. De fortsatte att strömma till antikrists kyrka på jorden.

  NÅ – VAD TÄNKER DU GÖRA NÄSTA ÅR 2017 – frågade jag Gud.
  Gud: Jag tänker förgöra ondskans imperium. Jag är ännu inte klar. Ni får vänta och se – men var icke rädda. Jag har allt under kontroll.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 1 person

 2. Hans Nilsson skriver:

  Tänk om lite fler Svenskar INTE hade trott på JA sidans alla lögnare i EU debatten inför folkomröstningen, då hade vi stått utanför detta monsterbygge. Jag personligen var och är en NEJ sägare till allt som EU är och står för. Lögnhalsen M politikern Dinkelspiel var och är en av de största landsförrädarna i mina ögon. Den dagen när denne lögnare lämnar jordelivet hoppas jag att han hamnar där han hör hemma l helvetet. Gott Nytt År 2017 får man önska men det kommer det inte att bli. Två ljus i mörkret som vi får sätta vårt hopp till är Vladimir Putin och Donald Trump..

  Gillad av 1 person

 3. downplays skriver:

  Do you mind if I quote a few ߋf your artіcles as l᧐ng as I provide credit and sources back to
  youг blog? My website is in the very same niche as
  youгs and my visitors would definitely Ƅеnefit frօm some of the information you provide here.
  Plеɑse let me know if this alrigһt with you. Many thanks!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.