Inbördeskrig

Av Olle Ljungbeck

Till Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf,

Ebba Busch Thor, Lars Björklund, Gustav Fridolin,

Jonas Sjöstedt.

Ni har genom en enorm massinvandring skapat ett tillstånd i Sverige som ej  nämnvärt skiljer sig från ett inbördeskrig. Detta har ni gjort under förevändning av humanitet. Men hur kan humanitet innebära att stödja vissa grupper men sedan samtidigt låta dessa grupper utsätta det egna folket för besinningslöst våld som mord, rån, våldtäkter, bränning av byggnader och bilar etc? Men också låta dem att våldföra sig på de friheter vi genom århundraden tillkämpat oss? Ett exempel är att ni håller på att tillåta dem avskaffa jämlikhet mellan man och kvinna. Ni tillåter barngifte, tvångsgifte och hedersvåld. Svenska skolbarn är numera generellt sett rädda för att gå till och vara i skolan. Detta går inte att förneka. 

Det land – vårt land – som ni har gjort till ett av de mest otrygga, var fram till några år in på 2000-talet ett av de finaste land i världen att leva i. Så är det inte längre för större delen av Sveriges befolkning.

Själv bor ni i områden där det knappast syns en invandrare men ändå är välförsett med poliser och väktare. Ni har genom att själva besluta över era löne- och pensionsförmåner tillskansat er fördelar som långt överskrider de vanliga medborgarnas.

Flera av er driver en politik innebärande ett ökat mottagande av invandrare. Detta gör ni trots ert medvetande om att vi står inför en enorm kris såväl ekonomiskt, välfärdsmässigt som inte minst trygghetsmässigt. Sett ur otrygghetssynpunkt så börjar vi närma oss mexikanska förhållanden där ingen medborgare i vårt land längre kan vistas utomhus, utan risk för att bli skjuten, våldtagen, rånad etc. Men också en risk att få sitt hus och bil uppbränd av invandrare.

Du Stefan Löfven är en av de skyldiga till att detta kan ske så gott som dagligen. Trots detta fortsätter du att ljuga, förneka att massinvandringen är den värsta katastrof som drabbat Sverige och den svenska befolkningen. Du förnekar också att Sveriges deltagande i kriget mot Libyen var ett krigsbrott. Även där ljuger Du. Fler och fler seriösa politiker, diplomater och fredsforskare anser nu att det är ställt utom allt tvivel om att det var och är en krigsförbrytelser. En svensk statsminister kan nu sålunda inräknas bland krigsförbrytarna. Du kanske inte blir fälld i en domstol eftersom krigsförbrytardomstolen behärskas av västvärlden. Men en sak kan Du vara säker på. Nämligen i en framtida historieskrivning undgår Du inte en fällande dom. Du är också genom Libyenkriget delaktig i flyktingkrisen över medelhavet och därmed också orsak till massflykten till vårt land. Trots denna brottsliga belastning söker Du till varje pris hålla dig kvar vid makten som statsminister. Men med all sannolikhet är din statsministerperiod slut hösten 2018.

Du Anna Kinberg Batra uttalade för att antal år sedan att stockholmare är smartare än lantisar! Vi som nu sett och hört dig framträda som partiledare för M kan inte annat än förvånas över ditt ödmjuka uttalande.

Faktum är ju att vi sällan ja kanske aldrig hört en partiledare – som därtill ständigt framhåller att hon skall bli statsminister – givit ett så uselt intryck vid sina framträdande. Du saknar ett språk. Du saknar ett politiskt program. Du står mest och mumlar framför intervjuaren. Ett tecken på det nämnda är att Du hela tiden befinner dig i fritt fall rent opinionsmässigt. Detta senare visar ju att vad jag här säger har en viss bärighet. Tänk om Du för att visa din smarthet lämnar över åt någon annan i partiet att bli partiledare.

Annie Lööf eftersom opinionssiffrorna för tillfället pekar uppåt antar jag att Du hoppas på bingo. Men tror Du verkligen att svenska folket i gemen är intresserad av dina paradgrenar som fri invandring, månggifte, ingen skolplikt samt platt skattesystem.? Detta är ju inget annat än en förolämpning och cynisk hållning mot Sveriges medborgare. Självklart räcker det inte med att ha en hyfsad verbal förmåga. Om Du funderar närmare på saken vad din ”framgång” beror på så är det snarare Anna Kinberg Batras vilsenhet och inte din politiska begåvning.

Jag kan inte låta bli att i det här sammanhanget komma att tänka på en av dina främsta medarbetare A W Jonsson tillika vice partiledare i C. Denna man gjorde stor sak av ett yttrande av mig ”att jag betraktade vissa politiker som ohyra”. Ja han till och med harangerade Säpo för att de förhörde mig om detta yttrande. Denne man upprörs och tar vid sig av ett yttrande som efter sökning på google jag fann att några riksdagsledamöter, ett antal fullmäktigeledamöter plus flera andra politiker använt sig av att han skriver om det på nätet! Däremot har jag varken hört dig eller denne Jonsson någon gång uttala sig mot de tusentals brott i form av mord, våldtäkter, rån, skjutningar, sprängningar, bränder av bilar och byggnader etc.

Kan vi överhuvud ta sådana politiker på allvar som i så allvarliga sammanhang silar mygg och sväljer kameler?

Ja kan överhuvudtaget sådana politiker anses seriösa och därmed ges förtroende av väljarna? Att det är makten och enbart den Du eftersträvar går inte att undvika med hänsyn till den cynism Du visar det egna folket.

Inte någon gång tidigare i modern tid har svenska politiska partier som ”sjuklövern” visat ett sådant förakt för det egna folket som i dag.

Detta har gått så långt att det måste betraktas som patologiskt. Vi kritiker är ju inte ensamma om denna ståndpunkt. Den delas ju numera av de ledande politikerna i våra grannländer, Men även i ett flertal andra stater i Europa anses ju ”sjuklöverns” politik som självmord på Sverige och dess folk.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Inbördeskrig

 1. not free skriver:

  Sverige har inga krigare och därför blir det definitivt inget krig. Sverige låter politiker som Lööf och Romson med en maktgalen Stefan som den sista socialisten förstöra Per Albins folkhem. Hand i hand med liberaler går de i pridetåg efter pridetåg och lyser av självgodhet.

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Håller med, Sverige har, eller hade, inga krigare eftersom vi var ett fredligt land. Politikerna du beskrev tror jag däremot skapar krig inte bara i främmande länder som hittills, utan nu även här.

   Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Allting i detta land är i fritt fall sedan många år. Jag påstår att det började redan 1975 med beslutet att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land. Från detta år har det sakta men säkert eskalerat fram till våra dagar och det kommer att bli värre MYCKET värre var så säkra.

  Gilla

 3. Bra skrivet. Den kortsiktiga tanken på att ytterligare ett mitten- eller ett höger-parti för extremkapitalistisk frihandel skulle vara bra för Sverige tror jag dock är att lura sig själv.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/12/24/politisk-satir-god-jul-fran-partiledarna-for-extremkapitalistisk-frihandel/
  Vi behöver något bättre! Gott nytt år!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s