Är detta i själva verket den faktiska orsaken till hetsen och lögnerna mot Ryssland/Putin ….!

Av Olle Ljungbeck

Det är ett känt faktum, ja närmast en klassisk åsikt att när en regering får stora inrikespolitiska problem så målar man upp en hotbild att landet i fråga är hotat av främmande makt/makter.

Det är just detta vi nu sedan en tid tillbaka bevittnar från regeringen och sjuklöverpartierna. Men trots deras dagliga (där de också tar hjälp av USA.s underrättelsetjänster som bl a CIA m fl) obestyrkta anklagelser mot Ryssland har de till dags dato inte kunnat redovisa det allra minsta bevis.

Självklart är det därför de inhemska problemen i det egna landet – Sverige – som gör att man måste hitta en syndabock för att freda sig själv. Problem som de själva skapat.

Orsaken till deras lögner är givetvis att dölja massinvandringskatastrofen och därför utmålar man Ryssland som fienden. Vi ser ju så gott som dagligen hur det islamistiska våldet allt mer tar över vårt land och skapar en fruktansvärd otrygghet hos Sveriges folk vilken man nu försöker avleda genom att skylla på Putin.

Ingen invånare i Sverige kan undgå att se och känna av den vålds- och otrygghetskatastrof som massinvandringen resulterat i. Det som är det allvarliga problemet är ju att politiker och myndigheter antingen inte vill men också i flertalet falla förlorat kontrollen över invandrarnas laglöshet, som alltmer fått karaktären av ett krig mot de svenska invånarna och de värderingar vi tom grundlagsfäst. Det är ingen osanning att påstå att vi i dag har två rättssystem i Sverige. Kan man under sådana förhållanden tala om att regering och riksdag har kontroll över landet?  Självklart inte. Nej, i stället för att erkänna sitt tillkortakommande inför medborgarna spelar man ett spel och låtsas att hotet kommer utifrån. 

Detta ser vi exempel på varje dag. I Sverige är bl a barnäktenskap förbjudna. När en av få myndigheter hävdar de svenska lagarna blir tjänstemännen där dödshotade av invandrare, som inte vill följa de svenska lagarna. I dagens Sverige lär det finnas minst 200 minderåriga flickor som tvingats till barnäktenskap och graviditet. Merparten av dessa har inte myndigheterna agerat för att bryta utan de pågår alltjämt mot svensk lag.

I Sverige har islamistiska invandrare begått och begår tusentals mord, våldtäkter, rån, bil- och husbränningar årligen de senaste åren. I Malmö m fl städer och förorter har de kriminella invandrarligorna tagit över helt.

I dagens Sverige växer det fram parallell- och klansamhällen utan att myndigheterna förhindrar detta. Vi är alltså på väg mot en situation där samhällen inom Sveriges gränser tillämpar olika lagar etc!

Sveriges regering har sålunda varken kontroll över lagskipningen och kan inte längre garantera sina medborgare trygghet.

Självklart är det för att man förlorat kontrollen över stora invandrargrupper (islamister) som man nu för att dölja den annalkande katastrofen söker inbilla svenska folket att vi är hotade av andra stater och inte av invandrarna från islamska kulturer. Påstående att hotet kommer från Ryssland eller andra länder är inget annat än lögn för att dölja att våldet (kriget) har vi mitt ibland oss genom invandrare.

Under den pågående försvarskonferensen, ”Folk och Försvar”, påstod Stefan Löfven sig presentera en nationell säkerhetsstrategi. Den som läser den kan troligen hålla sig för skratt.

Han sa bl a; ”Försvaret av Sverige börjar i Sverige. (Här har han ju redan kapitulerat för de islamistiska invandrarna). Vår främsta prioritet är säkerheten i vårt närområde. (Om han med det också menar inom Sveriges gränser har han ju kapitulerat även där).

Vidare angrep han Ryssland för aggressionen mot Ukraina och annekteringen av Krim. Han riktade också kritik mot Rysslands upprustning och att ”landet faktiskt använt militära maktmedel mot flera länder”. Att tala om att Ryssland upprustar i förhållande till USA och Nato är närmast löjeväckande.

Deras upprustning är ju enormt mycket större än Rysslands.

Men han nöjer sig inte med detta. För att riktigt jaga skräck i svenska folket om utifrån kommande hot och därmed få dem att glömma inbördeskriget som pågår för fullt inom landets gränser spär han på med risken för ett kärnvapenkrig. Inte ens Hitler eller Goebbels kunde varit mer demagogiska. 

Ovanstående uttalande av landets statsminister Stefan Löfven är så förljuget att man inte längre kan ha någon som helst tilltro till honom.

Är det inte märkligt. Vi matas dagligen med obestyrkta och osanna uppgifter om hotet från Ryssland. Men inte en enda av sjuklöverpartiets regerings- eller riksdagsledamöter nämner att det försiggår ett inbördeskrig i Sverige där fienden är invandrade islamister i tiotusental. Svenska kvinnor/flickor har aldrig varit så otrygga som i dag.

Finns det i dag några som bättre skulle kunna gestalta Cervantes rollfigur Don Quijote än Stefan Löfven, försvarsutskottets ordförande Allan Widman och försvarsminister Peter Hultqvist?

Hur länge till kan vi medborgare avvakta innan vi måste ta lagen i egna hände för att skydda oss själva och våra anhöriga. Tiden rinner i väg medan regeringen och sjuklövern skrämmer oss med Putin.

En fara som är helt påhittad och saknar någon som helst trovärdighet.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är detta i själva verket den faktiska orsaken till hetsen och lögnerna mot Ryssland/Putin ….!

 1. kbrel skriver:

  Helt rätt Olle du har koll på landet!

  Gillad av 1 person

 2. Det som sker får SD att växa, men SD är inte enbart välsmakande jordgubbstårta. Avvisningar i stora mängder kombinerat med indragna bidrag kan givetvis leda till terrorism. Det är förmodligen bra att försvaret kommer öva LIC 2017. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/03/21/aurora-17-forsvarsmakten-installd-pa-att-ova-utragen-is-terrorism-i-sverige-samtidigt-som-terrorismen-finansieras-av-sveriges-riksdag/
  Eftersom valet är 2018 och SD kan bli riktigt stort tills dess.

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Jag tror inte SD kommer genomföra ”Avvisningar i stora mängder kombinerat med indragna bidrag”. Deras dröm är samarbete med M och för att komma dit har de visat stor anpassningsförmåga under sin tid i riksdagen. Senaste exemplet är att utesluta Anna Hagwall pga att hon uttalar sanningen om svensk media.

   Gilla

 3. Ping: Yttrandefrihet – Att kritisera ägarförhållandena i svensk massmedia kan leda till uteslutning ur Sverigedemokraterna | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.