TRUMP HAR ÖVERLEVT – DET ÄR BARA EN VECKA KVAR

Av Brage Norin

”THE SECOND CIVIL WAR” I USA ÄR IGÅNG. DET INLEDDES MED ETT POLITISKT ANFALL.

Den sionistiska krigsfalangen bland de ”neokonservativa” politikerna i USA har inlett det andra amerikanska inbördeskriget. De accepterar inte Trumps val till amerikansk president. Hör och häpna – landets säkerhetstjänst CIA går i spetsen!

Aldrig har något liknande inträffat i USA:s historia. Landets nyvalda president attackeras av landets säkerhetstjänst.

TRUMP vann en jordskredsseger 304 elektorsröster mot Hillarys 225 (allt går ut på att vinna elektorsröster – så har det alltid varit).

TRUMPS SEGER UTLÖSTE EN ENORM CHOCK I USA OCH I HELA DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN.

Saudiarabien hade satsat enorma kapital på Hillarys presidentvalskampanj – flera hundra miljoner dollar. Israel blev paralyserat. Netanyahu blev så omskakad att han förbjöd alla direktkontakter med Trump om inte han själv – eller den israeliska ambassaden – godkände det i förväg. Beslutet gällde hela Knesset – inte bara ledamöterna i regeringen.

DÅ INLEDDES OMRÄKNINGEN AV RÖSTER – I TRE DELSTATER DÄR TRUMP VANN KNAPPT.

En omräkning av rösterna i delstaten Wisconsin resulterade i att Trumps seger blev ännu större än vad som redovisats som slutresultat. I två andra delstater avbröts omräkningen efter beslut av domare. Då hade redan fusk med flera röstapparater konstaterats. I en apparat fanns bara 50 röstsedlar på Hillary men maskinen redovisade 300 röster. Liknande fel rapporterades från flera håll. Det var i det läget som omräkningen avbröts. Trump var naturligtvis mycket nöjd.

SEDAN UTBRÖT ENORMA DEMONSTRATIONER MOT VALRESULTATET I NÄSTAN HELA USA.

Trots den övertygande segern organiserades demonstrationer överallt i USA:s storstäder. Snart förstod alla amerikaner att demonstranterna var betalda. De åkte från stad till stad i långa busskolonner med sina välgjorda skyltar överallt i hela USA. När folk började reagera med stora irritationer upphörde plötsligt de ”spontana” demonstrationerna. Folk blev urförbannade på Hillary-klanens välorganiserade kravaller.

DÄREFTER – EN ENORM HOTKAMPANJ MOT TRUMPS ELEKTORER.

Massor av oberoende media visade vilka berg av brev som anlände till ett antal utvalda TRUMP-elektorer. Hoten haglade i brev efter brev. I flera brev hotades även barnen. Det som skrevs var naturligtvis åtalbart – men de som hotade undertecknade aldrig med namn. Det var inte alla Trumps elektorer som utsattes – bara en mindre andel noga utvalda personer. Att organisera en så omfattande hotkampanj mot valda elektorer är naturligtvis ett direkt hot mot demokratin. Lika förbannat teg massmedia som en mur.

HUR REAGERADE ELEKTORERNA?

Fem hoppade av från Clinton – med livet som insats. Ytterligare tre vägrade att rösta på Clinton. Två blev utbytta – som röstade på partiets kandidat Hillary medan den tredje röstade om. Då lade han rösten på Hillary (han proteströstade först på en annan). Detta var en enorm chock för Hillary. Ett nytt amerikanskt rekord sattes. Aldrig någonsin hade något liknande inträffat. (Trump förlorade två elektorsröster. En republikansk elektor hade i förväg meddelat att han vägrade rösta på Trump. Den andra röstade på en indianledare).

TROR NI HILLARYKLANEN HADE FÅTT NOG?

NEJ – nu ändrades taktiken. Hillarys egna formulerade mejl hade läckt ut på något sätt. Vad Hillary skrivit i hennes mejl berättade Trump inför enorma folkförsamlingar i hela USA. Folk blev chockade. Den lömska förljugna korrupta Hillarys egna ord blev offentliga. Detta resulterade i en katastrof för Hillary-klanen. Hillary väckte folkets hat. ”Crooked Hillary” kommer att gå till historien. Ingen psykiater i världen kommer någonsin att kunna förklara en så korrupt människas psyke.

NYA MISSTANKAR – DET MÅSTE VARA PUTIN.

Han har hackat Hillarys mejl. Men bevisen existerade inte. Normalt läcker information ut genom interna visselblåsare som känner sig tvingade att offentliggöra sanningen. Naturligtvis finns även ”hackad” information som läcker ut – man bryter sig in i dataservrar med hjälp av speciell programvara.  Men att bevisa att Ryssland låg bakom var helt omöjligt. Wikileaks som släppte uppgifterna förnekade kategoriskt att de hade hackat informationen. Detta skulle vara ett allvarligt brott. Wikileaks hävdade även – gång på gång – att de inte fått uppgifterna från ryskt håll.

SEDAN PLANERADE PUTIN ATT ATTACKERA ELNÄTET I USA.

Någon galning hade hittat ett datachip – som visade sig kunna köpes överallt på databutiker i USA. Efter några dagar upphörde de sjuka anklagelserna mot Ryssland i pressen. USA:s elnät var inte i ryssarnas händer. Ännu ett stormfiasko för Hillaryklanen. Det fanns bara en sista chans att komma åt Trump.

”NYA BEVIS FÖR RYSK HACKNING” – naturligtvis helt utan några som helst bevis. Tusentals artiklar om Putins styrning av valet dominerade hela den förljugna världens press i dagar. Aftonbladet var bestört. Putin avlyssnar oss – överallt samma budskap.

TRUMPS PRESSKONFERENS.

Han visste att han var segrare. Han lyste under hela sin presskonferens. Trump ångade på i sin vanliga stil i triumf.  USA:s mest förljugna journalist på CNN blev avsnäst av Trump vid utfrågningen efter Trumps segertal. Andra journalister fick sina frågor vänligt besvarade. Flera frågade om anklagelserna om Rysslands inblandning i mejlskandalen.

DÅ PLÖTSLIGT SLÄPPTE TRUMP EN BOMB.

Det är fullt möjligt att Ryssland låg bakom – vad vet jag. Men i så fall var det bra – sanningen kom ju ut. Han öppnade lite för möjligheten att Ryssland var inblandat.

Trump har massor av gånger sagt att han fått uppgifterna från Wikileaks. ”Fråga dom i stället för mig”. ”Jag ljuger aldrig folk upp i ansiketet”. ”Jag talar alltid sanning”. Ungefär så brukar han formulera sig om denna fråga i sina Twittermeddelanden.

MASSMEDIA FICK TRÖST – SAMMA RUBRIK ÖVERALLT.

”Trump medger att Ryssland var inblandat” stod det i hela den sjuka världen. Några tidningar formulerar sig försiktigare – ”att Ryssland möjligen var inblandat”. Men varför svarade Trump som han gjorde?

Jag lyssnade nyss till en intervju med Paul Craig Roberts där han besvarade frågan om varför Trump svarade som han gjorde. Roberts kunde bara gissa. Han trodde att Trump ville vara lite snäll med sina motståndare. Han strök dom lite medhårs. Det kunde han kosta på sig. Dessutom är detta beteende så typiskt för Trump. När han anklagades för att klappa en kvinna på baken – svarade han med att se glad ut. Såg ni inte hur snygg hon var? Detta är Trumps stil.

LÄGET ÄR LUGNT.

Valet av den förre borgmästare Guilliani från New York är Trumps senaste triumf. Utfrågningen av finanselitens ”T-rex” – Rex Tillerson blev också en succé. Även vid denna utfrågning var man tvungen att kasta ut demonstranter. Störningen väckte stor irritation Tillerson blir ny utrikesminister.

EN VECKA KVAR.

Det är tur att du har en egen privat livvaktsstyrka. USA:s presidentgarde är helt i CIA:s händer. Så har det alltid varit. Det var personer i denna krets som blev JFK död. Att bli president i Mordors rike är omöjligt om du är aningslös.

DU HAR TILLDELATS EN TUNG UPPGIFT.

Sionisternas politik att infiltrera och splittra, att söndra och härska, att bilda allianser, att starta krig, att organisera inbördeskrig, att planera militärkupper, att bygga legoarméer, att muta sig fram ekonomiskt, att försöka korrumpera hela världen. Mordors imperium – den ”fria världen” – samverkar i de amerikanska massmord som pågått i årtionden runt hela vår jord. Det är dessa onda krafter du ska besegra. Må kraften vara med dig Trump. 

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.”

Mer fakta som bekräftar det sagda, en motpol till lögnarflödet MSM:

Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – Några fakta från en tidigare CIA-spion” från Vetenskapliga partiet.

Från Kalle Hellberg:

”John McAfee, grundaren av virusprogrammet McAfee sågar helt uppgifter om att Ryssland hade något med valet i USA att göra, – allt är propaganda”…

 Jag läste i Borås Tidning i går att ett av de starka bevisen från CIA för att Putin var inblandad i USA-valet var att de hade en hemlig inspelning med ryska tjänstemän som skrattat när de fick reda på att Trump hade vunnit(artikel från TT). Se där, det var klara bevis…. ”

Får vi oxå lov att skratta 🙂 🙂 🙂

Mer från Kalle:

”Folk och Försvars årsmöte sprider lögner…

…precis som MSM gör, allt för att lura den stora massan att Ryssland och Putin personligen är ansvariga för att Trump vann valet! Men vad gör man inte för att tvinga över mer av skattebetalarnas pengar till krigsindustrin! Jag har lyssnat till direktsändningen i dag från Folk och Försvars årsmöte, det finns bara en kommentar att göra, SUCK! En enda vettig person fann jag, han företrädde Dagens Industri och ansåg att Sverige borde vara den nation som minst av alla ska försöka bromsa gasledningen i Östersjön, eftersom Sverige är den nation som har flest kabeldragningar och elöverföringar av alla nationer i vår del av världen, även genom andra nationers ekonomiska gränser, t ex Ryssland. Hur skulle det fungerat om andra nationer gjorde som Sverige nu gör, försöker sätta käppar i hjulet för denna utbyggnad (på order av USA)? (Jag lyssnade dock inte på alla inlägg, så det kan ha funnits någon mer vettig).

Det finns ett jätteproblem för dessa krigshetsare och för media! Det är att det inte finns några riktiga bevis för att en ”hacka” någonsin hänt, bara påhittade. Det finns inga bevis att Ryssland är inblandat. Ändå stod den ena efter den andra och raljerade med att Putin är den skyldige till allt ont, och publiken skrattade.

Inga bevis alls, enligt denna artikel som hänvisar till underrättelsetjänster.

Original här.

Översättning här.

Avslutningsvis ur Blueshift

SVENSK FORSKARRAPPORT – RYSSLAND INTE ETT HOT

Tiden har kommit att vinka farväl till globalismen och Barack Obama, det zioamerikanska imperiets siste kejsare – och säga välkommen till det sunda förnuftet och den återupprättade republiken Amerikas Förenta Stater förste president, Donald J. Trump…”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till TRUMP HAR ÖVERLEVT – DET ÄR BARA EN VECKA KVAR

 1. Hans Nilsson skriver:

  Det skall bli spännande att följa Donald Tumps tid som President. PK medier speciellt i Sverige och Danmark men även i stora delar av Europa kommer att följa varje steg varje uttalande i jakt på något de kan förvränga rejält. Trump får fortsätta på inslagen väg och tvåla till de som han anser vara icke trovärdiga. Nästa vecka får vi uppleva något historiskt en man av folket bli världens mäktigaste man.

  Liked by 1 person

 2. Det blir en ny regim som tar över, men man ska inte ropa ”hej”. Trump har inte visat sig vara guds bästa barn heller vad gäller hederlighet. Om man hade haft ett hederligt val i USA utan psykopatisk kriminalitet vid primärvalen så hade förmodligen Bernie Sanders blivit vald till president. Personligen tror jag att Trump är bättre för Wall street än vad Bernie Sanders hade varit, helt enkelt för att han är en av de rika knösarna i klubben. Den klubben är inte 99% av USA:s folk med i.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/03/03/den-oforsmutsade-sanningen-george-carlin-den-amerikanska-drommen/

  Det är samma sak i Sverige. SD:s ledning tycks vara med i den klubb som fjäskar för massmedias ägarförhållanden.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/11/yttrandefrihet-att-kritisera-agarforhallandena-i-svensk-massmedia-kan-leda-till-uteslutning-ur-sverigedemokraterna/

  Lösningen är nya och hederligare partier som valsamverkar mot 4%-spärren genom Valsamverkanspartiet. Endast tre frågor kvarstår. Vad vill ni ha? Var är ni?

  Just det. Jag talar med dig. Varför inte rycka upp sig och göra något positivt och konstruktivt?

  Liked by 1 person

 3. Brage Norin skriver:

  SVERIGES RIKSDAG HAR BLIVIT ETT HÖNSHUS. EN RÄDDNINGSSTYRKA BEHÖVS.
  TRE VICE MÄN RÄCKER INTE!!!
  Riksdagen är full av kacklande hönor som får en kick av sitt eget kacklande i talarstolen.
  * Allt medan polisen möts av stenkastning
  * Allt medan ambulanspersonalen möts av stenkastning
  * Allt medan brandkårens personal möts av stenkastning
  * Allt medan lärarkåren tvingas bort till psykiatrisk vård
  * Allt medan Carl Bildt kämpar på barrikaderna i Kiev
  * Allt medan Mona Sahlin köper Toblerone

  SVERIGE – ”MED DÅRSKAP I TIDEN”.
  Kan Sverige räddas?

  TROR NI ATT TRE VISA PERSONER RÄCKER???
  Nej – minst sex behövs!!!!!!.
  – Tre testosteronsprängda silverryggar
  – Tre östrogenfyllda rosor

  Detta är mitt förslag till nationell räddningsstyrka.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Liked by 1 person

  • Björngunnar skriver:

   Herrefolk då och nu. Historien upprepar sig.
   Posted by elfyma+
   Hämtat från Femte Moseboken, 20 Kapitlet, som skrevs 1300år f.Kr.

   10. När du kommer till någon stad för att belägra den, skall du
   först tillbjuda den fred.
   11. Om den då giver dig ett fridsamt svar och öppnar sina portar för
   dig, så skall allt folket som finnes där bliva arbetspliktigt åt
   dig och vara dina tjänare.
   12. Men om den icke vill hava fred med dig, utan vill föra krig mot
   dig, så må du belägra den.
   13. Och om HERREN, din Gud, då giver den i din hand, skall du slå
   allt mankön där med svärdsegg.
   14. Men kvinnorna och barnen och boskapen och allt annat som finnes
   i staden, allt rov du får där, skall du hava såsom ditt byte;
   och du må då njuta av det rov som HERREN. din Gud, låter dig
   taga från dina fiender.
   15. Så skall du göra med alla de städer som äro mer avlägsna från
   dig, och som icke höra till dessa folks städer.
   16. Men i de städer som tillhöra dessa folk, och som HERREN, din
   Gud, vill giva dig till arvedel, skall du icke låta något som
   anda har bliva vid liv,
   17. utan du skall giva dem alla till spillo: hetiterna och
   amoréerna, kananéerna och perisséerna, hivéerna och jebuséerna,
   såsom HERREN din Gud, har bjudit dig.

   Någon som ser likheterna med ISIS och Mohammeds härjningar ?
   Någon som ser likheterna med nazisternas och kommunisternas härjningar ?
   Någon som ser sionisternas erövringspolitik ? Historien går igen.

   Moses var den viktigaste profeten inom judendomen och räknas även
   som profet inom bland annat kristendomen och islam.

   Ovadia Yosef är en judisk uttolkare av de heliga skrifterna i Thoran.
   Han har bl.a sagt i en predikan 2010, enligt Jewish Telegraphic Agency:
   – Gojer föddes bara för att tjäna oss. Bortsett från det har de ingen plats
   i världen, de ska bara tjäna Israels folk.
   Varför behövs ickejudar? De ska arbeta, de ska ploga, de ska skörda.
   Vi ska sitta som herrar och äta.(Källa).

   Skrämmande likt muslimska uttolkningar av koranen.

   /Elfyma+

   Liked by 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Tänk ändå om mångkultur kunde gälla alla, även dem du beskriver här Björngunnar, då skulle så här sjuka överföringar från en urgammal tid med helt andra förtecken nog rinna ut i sanden och vi fick en chans att skapa fred!

    Gilla

 4. Jens skriver:

  Det verkliga kriget utbryter när Trump drar in finansieringen av CIA.
  Då kommer det att gå upp för världen var det verkliga maktcentrat i Amerika finns någonstans.

  Liked by 1 person

 5. Ping: Herrefolk då och nu | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.