World Economic Forum – globalisternas årliga väckelsemöte i Trumps skugga

anthropocene

images

En av globalismens viktigaste institutioner är World Economic Forum som i veckan arrangerar vad som mest kan liknas vid deras årliga väckelsemöte. Utöver mötets konstakskapande roll handlar det alltid om globalismens hjärtefrågor, som att befrämja borttagande av alla handelsregleringar och öppna alla gränser mellan länder. Platsen för mötet är varje år den Schweiziska alpstaden Davos.

I år sker Davosmötet i skuggan av ett sönderfallande EU efter Brexit och USA:s val av nationalisten Donald Trump till president. Över hela västvärlden pågår något av en folklig revolt mot globalisternas agenda, en agenda som man bara för något år sedan kände sig säker på att kunna förverkliga. Västvärldens globalistiska etablissemang verkar vara tagna på sängen. De frågar sig yrvaket hur detta kunnat hända så snabbt?

Svaret på varför, har levererats till Davosmötet, även om alla deltagare ännu inte fattat det. Lagom till mötet kom organisationen Oxfam med en rapport som ger en god…

View original post 625 fler ord

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till World Economic Forum – globalisternas årliga väckelsemöte i Trumps skugga

 1. corneliadahlberg skriver:

  Inte bara medelklassen behöver sin beskärda del utan det växande antalet bidragstagare behöver sin del om de fortsatt ska hållas utanför arbetsmarknaden av våra politiker.

  Eller så byter vi ut dessa politiker och väljer sådana som vill fördela och skapa meningsfulla arbeten så det räcker till alla friska och arbetsföra!

  Liked by 1 person

 2. Hans Nilsson skriver:

  Alla klubbar för inbördes beundran världen över sjunger nu på sista versen. Man kan undra vad deras företrädare skall pyssla med i framtiden. En del står redan med ena benet i graven och inflödet underifrån kommer att upphöra så det löser sig kanske av sig själv. Mannen på bilden ovan står redan med ena benet i graven.

  Liked by 2 people

 3. Conny Lundberg skriver:

  De är som sagt på väg ut ur denna falska verklighet och nya tider stundar! 🙂

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s