”Allt hänger på en skör tråd”

Dubbel-Brage från Kalle Hellberg:

Kl 18:00 svensk tid. Donald Trump svär med handen på Bibeln.

Klockan är nu 06:30 på morgonen den 20:e januari 2017.

Om drygt 11 timmar får USA sin nya president.

Trump lever fortfarande – ”He is still alive!”

 

FULLSTÄNDIG POLITISK FÖRVIRRING RÅDER I HELA VÄRLDEN.

USA är splittrat i två fientliga halvor. Det hatas värre än någonsin.

Vapenförsäljningen har slagit alla rekord de senaste två åren.

Nästan alla har beväpnat sig. Oron har spritt sig i hela landet.

USA har förvandlats till en krutdurk.

 

Trump har vunnit soldaternas hjärtan i hela den CIA-styrda krigsmakten.

Detta fenomen har skrämt CIA. Helvetes vilka hyllningar som möter Trump när han visar sig på militära Camps. När Obama visar sig utbryter tystnad.

Varenda soldat i den amerikanska krigsmakten vill göra ”USA great again”.

Faktum är att ett försök till statskupp av CIA inte är möjlig att genomföra.

CIA:s mäktiga ”neokonservativa” sionister är ställda mot väggen.

 

INGEN MÄKTIG NATION ÖNSKAR ATT DOLLARN KRASCHAR.

Tvärtom! En plötsligt social explosion i USA knäcker landets  ekonomi.

Kina och Ryssland önskar att situationen lugnar ner sig fortast möjligt.

Ryssland vill göra allt för att ge Trump en stor historisk framgång redan i inledningen av hans presidentperiodUSA bjuds in till fredsförhandlingarna om Syrien – trots att Iran har gnällt lite. Jag gissar att Iran har insett hur viktigt detta är för hela världen. Trumps makt stabiliseras med en sådan utrikespolitisk framgång. Fred i Syrien nästan på direkten efter Trumps tillträde. Oj – det är stort!

Att freden redan lägrat sig spelar ingen roll – Trump får en hjältestatus samtidigt som det gamla gardet ställs i den historiska skamvrån. Putin vill till varje pris ge Trump denna historiska framgång. 

NU ÄR DET SPÄNT.

Vågar sionisternas agentnät i USA och Israel ta till riktigt fula knep? Jag tror inte detta. Krigshetsarna i Israels regering och den israeliska säkerhetstjänsten Mossad bävar av spänning. Netanyahu vet att Ryssland inom mycket snar framtid får militära baser både i Libyen och Egypten. Den ryska basen i Syrien är redan färdigt utrustad. Men Ryssland akilleshäl är Bosporen. När Ryssland har etablerat militära baser i hela östra Medelhavet är det för sent. Sionisternas perversa planer på ett ”Storisrael” kan kastas i papperskorgen. Det blir fred i hela Mellanöstern.

I desperation hoppas Netanyahu på Trumps nya Israel-politik. Det hela är faktiskt sjukt. Trump och Putin har andra planer. De vill skapa en värld i fred. De längtar båda efter ”Business as usual”.  Massor av stenrika ”globalister” önskar också att sionisternas krigspolitik avbryts. Även den katolska kyrkan har samma mål. Men den mentalsjuka idioten Netanyahu fattar det inte – inte ännu. Netanyahu är rädd. Han sover oroligt.

Splittringen i USA är förödande. Globalisterna hatar Trumps planer på att återuppbygga USA:s industriella produktion. Fords framgångsrika recept att betala sina arbetare hyfsade löner skapade ett enormt uppsving för amerikansk bilindustri. Den inhemska konsumtionen betyder allt för USA. En historisk våg att återflyttning av viktiga industrier till USA är den nya politikens kärna. Detta går stick i stäven med globalisternas strävanden. Denna politik slår även mot Kina. Men Kina har redan hunnit bygga upp den inhemska konsumtionen. Kina överlever utan större problem även om tillverkningen av amerikanska varor försvinner.

Överlever Trump president-installationen och får sin politiska present av Putin är världen räddad från sionismens terror.

Det blir världsfred inom en snar framtid. Det är tre politiker i världen som alla är utsedda av Gud – Putin, Xi Jinping och Trump.

Guds vägar äro outgrundliga. Inte ens ett orakel kan hänga med.

Det är bara att beklaga. Trump kom in för sent. Trumps uppgift blir densamma som Putins uppgift.

Trump får hålla i trådarna när USA helas – precis som Putin höll i trådarna när Ryssland helades.

Ett årtionde av kaos väntar oss alla i EU. Norges fjordar i norr blir den enda trygga platsen för de som vill undvika det sociala kaos som väntar – som väntar även oss i Sverige.

VARNING: Se upp för den italienska bankkraschen. En månad senare står USA i brand.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

…………………………………………………………………………………….

CAFE CAF – där träffades många glada och spännande människor. Ett äldre gäng män fanns nästan alltid på plats. Det pratades om gamla minnen, om sport, om hästar och om bilar och fiske. Det var en helt fantastisk och levande lokal kultur. Jag trivdes där. Jag ”fikade” där nästan varje dag.

 En i ”stamgänget” av lite äldre män gillade kvinnor alldeles oerhört. Han hade det där med sex starkt inpräglat i hjärnan. Han hade uppenbart njutit av livets fröjder under hela sin livsvandring. Han älskade kvinnor. Han sa ofta att Gud hade lyckats fenomenalt när han skapade kvinnan. Han tyckte att alla karlar var fula. Han hade ett klart språkbruk.

En morgon satt han mitt emot mig  och jag försökte styra över diskussionen till något som inte handlade om sex – utan att lyckas.

Då kom ett av ”Guds konstverk” in och beställde några wienerbröd. Hon var så enastående vackert skapad att det blev tyst på oss alla.

När hon gick ut från caféet med sin påse med fikabröd sa jag högt åt min kompis: ”Såg du så vackra öron hon hade?” Han blev helt förstummad och svarade upprört:

”Tror du för helvete att jag bryr mig om några öron?”

Jag glömmer aldrig de glada skratten den morgonen på stadens ungkarlscafé – Cafe Caf.

Han var en mycket snäll och hjälpsam människa. Han har nu somnat in. Jag har många gånger funderat på vad Sankte Per sa till honom när han stod ”inför skranket”. Jag är säker på att han hänvisades till himlaporten – med motiveringen: ”du gillade i alla fall en del av min skapelse – det räcker.”

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Allt hänger på en skör tråd”

  1. Conny Lundberg skriver:

    Mycket intressant artikel där jag håller med om mycket utom slutet. Jag är nämligen naiv nog att tro att alltfler kommer att inse fullbordat faktum och kommer att ansluta sig till nationalismen och förkasta globalismen. Trots allt är det så att de flesta anpassar sig till verkligheten när den väl är ett faktum.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s