Soldiers Of Odin lägger ner

”Trusted”

I egenskap av f.d. SOO-medlem har jag just genomfört en intervju med avhoppade ledaren för SOO Nyköping, Ingemar Zeijlon, som gjort sig känd för att alltid ställa upp och köra land och rike runt för att göra gatorna tryggare i våra våldsdrabbade städer, till långt in på småtimmarna. Bensinen och den av AFA förstörda bilen på en resa till Malmö betalar Ingemar själv – arbetet utförs helt ideellt. Nedan kan du läsa hans erfarenhet av ledningen för Soldiers Of Odin Sweden, internt kallade Trusted Sweden. Ingemar har bevis för samtliga påståenden.

SOO-ledare Håkan ”Hocky” Kjellgren, Nyköping, påtalade några tillkortakommanden inom SOO till nämnda trusted, Mikael ”Micke ” Johansson och Bulan Tägtlund i Stockholm. Reaktionen blev en omedelbar nedgradering av Hocky till medlem, d.v.s. han blev avsatt som ledare för Nyköping. Inga klargörande samtal föregicks och när Ingemar Zeijlon, nya ledaren för SOO Nyköping efter Hocky, blev informerad om metoderna avgick han och lade ner SOO Nyköping genom att släcka gällande FB-sida.

Därefter skickade de båda trusted Micke och Bulan utan förvarning en lakej som skulle hämta Ingemars SOO-kläder, vilka markerar ett bevis för ledarskap inom organisationen och som du betalar för själv. Ingemar reagerade spontant med orden ”de har brunnit”. Han blev överrumplad, kläderna finns kvar och det har han senare meddelat genom en ursäkt. Trusted däremot reagerade omedelbart med att hänga ut Ingemar tillsammans med hela Nyköpings ledningsgrupp på SOO World Wide (WW) – hemsida för straffade medlemmar över hela världen .

Senare avlägsnades Nyköpings ledningsgrupp från WW, förutom Ingemar som nu hängdes ut med sitt 3-åriga barnbarn i förgrunden, som om straffet gällde barnet. Samma metod som AFA (Antifascistisk Aktion) brukar använda när de attackerar företrädesvis ensamstående kvinnor vars åsikter de ogillar, tillsammans med deras barn. AFA utsätter, utan skrupler, barnen för risker i sina attacker.

Trusted har senare bett Ingemar om ursäkt med följande formulering:

”Vi från Soldiers Of Odin skulle vilja be om ursäkt då en av våra f.d. medlemmar blev utkastad och då publicerades en bild på hans profil i en av våra slutna grupper.

Ber om ursäkt Ingemar.

Önskar dig lycka till i livet

Det här är en offentlig ursäkt som ni ville ha. Så nu kan ni kanske sluta snacka. Ni vet vilka ni är! !!”

Korrigeringar gällande fakta: Ingemar lämnade självmant SOO, d.v.s. han blev aldrig utkastad. Ingen ursäkt gavs för att ha hängt ut hans barnbarn och vad gäller ”Så nu kan ni kanske sluta snacka” undrar man vad ledarna menar. Får ingen kritik framföras? Är trusted tillsatta att agera diktatorer som slaviskt ska följas?

Fler än Nyköpings SOO-grupp lades ner under denna tid: Katrineholm, Flen och Linköping. Som hämnd hängde Mikael Johansson ut samtliga som lagt ner avdelningar på WW, som även kallas Bad standing. Dessutom krävde Micke att samtliga som var FB-vän med någon av dessa ledare skulle ta bort dem som vänner. Ingen frihet här inte. Hade de inte tagit bort de f.d. ledarna hotade man med att samtliga skulle avlägsnas ur SOO.

Micke kallar kämparna som arbetat ideellt för SOO från Linköping och Nyköping för bl.a ”flugsvampar” som skall straffas med att hamna på ”bad standing” eftersom de vågat kritisera honom. ”Dem är veka och vågar inte stå för något dem gjort eller gör. Och allt deras skitsnack leder till detta!” 

Veka – vad menar Micke med det? Att de inte slåss? Och vad betyder skitsnack – är det befogad kritik kanske?

Ett problem kan vara att f.d. SOO-medlemmen Reijo tillsammans med Ingemar Zeijlon och Hocky har bildat en motorklubb vid namn Balder. Det har retat SOO:s trusted så pass att Micke kräver att alla människor i Balder ska plockas bort från SOO:s supportsidor. Är det kanske förbjudet att bilda en motorklubb enligt SOO? Det kan man tro eftersom Micke skriver följande på den inofficiella ledarsidan:

”God natt. I morgon krigar i alla fall jag vidare. Och är det någon mer som ska dra över till Balder eller nåt annat skit så kan dem fan lämna direkt istället för att dra ut på skiten. Menar inte er bara så ni vet.” Fler än trusted ansluter i kriget mot en motorklubb, som tydligen upplevs som ett stort hot för SOO, bl.a. annat ledaren för Eskilstuna – Jojje Liljeholm, som deltar glatt.

Micke fortsätter att känna sig hotad av Balder trots att dessa aldrig utdelat hot, vilket Micke heller inte kunnat påvisa. Micke däremot uttrycker sin känsla av säkerhet eftersom han har en känd MC-klubb bakom sig, som kommer att skydda honom och SOO. Lustigt då SOO har gått ut med att inte vara sammanblandade med några MC-klubbar över huvud taget och inte heller får bruka våld. 

Vi avslutar med en hälsning till trusted för SOO Sweden: SKITSNACK 

Ingemar Zeijlon

Håkan ”Hocky”Kjellgren

 

Mer i denna artikel.

Detta inlägg publicerades i Norrköping. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Soldiers Of Odin lägger ner

 1. Conny Lundberg skriver:

  Trist att de inte kan hålla sams!

  Gillad av 1 person

 2. Mikael Johansson skriver:

  Vill ni köra på det här sättet så kommer det tillbaka. Nu är det nog och det kommer komma ut Fullständig info om varför beslutet fattades att ni inte fick vara kvar. Sedan att ni lämnade 1 dag innan ni skulle blivit utkickade är väl det enda som stämmer i att ni lämnade.

  Nu räcker det med era tappra försök att sabba S.O.O.
  What goes around comes around!

  Gilla

  • Håkan kjellgren skriver:

   Som jag har sakt att ni agera utan bevis på att vi eldat upp kläderna och hängde ut oss på bs sen att folk skulle ta bort oss. Sen skrivit massa om oss på era sidor. Vad är det som är lögn eller skit snackom det mikael. Jag skrev åtminstone öppet vad jag tyckte då men ni sitter å skriver på era ledarsida så inte vi ska veta. DU har gjort fel inte jag.. föredetta ledare i Eskilstuna å Nyköping. Mvh Hocky

   Gilla

  • Ingemar zeijlon skriver:

   Fan fattar du inte Micke vi stängde ner Nyköping flera dagar innan du hörde av dig förresten var det han som skulle hämta kläderna som hörde av sig inte du.och BULAN satte ut oss på bs utan att kolla upp saker mvh ingemar

   Gilla

  • C skriver:

   What goes around comes around låter dom en riktig kliché. Stämmer det som står och det jag läst på flashback om de tappra ledarna så hade jag skämts att vara med i SOO ni ska ju vara ideell organisation och inte något ”moppe gäng” som styrs enbart genom herarkin.

   Gillad av 1 person

  • Håkan kjellgren skriver:

   Men mikael det låter som ett hot

   Gillad av 1 person

   • Ingemar Zeijlon skriver:

    Micke ledaren för Soo Sverige har sagt till media att jag har slängt bangers på vandringar och att jag var ledare i Norrköping vilket jag har varit.men jag gick ur där i Augusti och blev ledare i Nyköping med Hocky. Det Micke håller på med att anklaga oss att slänga bangers på stan har jag aldrig gjort Men det fins Ledare kvar som Jojje i Linköping och Andreas i Motala som har slängt bangers på vandringar finns folk som har sett det så kolla ditt harem först innan du anklagar mig Micke

    Gilla

 3. Sug min skriver:

  Ska du springa o börja anmäla folk som du gjorde mot skaraborg din lilla snitsch. Allt finns på papper

  Gilla

 4. corneliadahlberg skriver:

  I natt brann 4 bilar i Hageby (bor i närheten) igen, ja o.s.v., ni vet. Jättetråkigt när försöken att samarbeta för att återskapa lite trygghet därute slutar med tjafs och splittring!

  Bra beskrivet av Brage i dagens inlägg:
  https://corneliadahlberg.wordpress.com/2017/01/23/hata-hata-hata/

  Gilla

 5. Ingemar Zeijlon skriver:

  Ingemar Håkan Gjutis vi kommer att komma ut med en full ständig rapport på vad Micke har skrivit om oss på Facebok

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.