”Hata – hata – hata”

Av Brage Norin

KAN VI VARA GALNA ALLIHOP?

Borde alla människor spärras in på mentalsjukhus? Men – vem ska ansvara för vården om alla är spritt språngande galna?

Vi har villigt ställt upp och dödat våra ”fiender” i tusentals år. Vi har varit mycket stolta när vi tilldelats medaljer. Massmördare har hedrats sedan ”urminnes tider”. Skalderna har prisat konung och ”fosterland”. Vi verkar onekligen tokiga allihop. Vi är som en hjärndöd pöbel i händerna på de som bestämmer över våra liv. Vi har aldrig ifrågasatt – aldrig tänkt självständigt. Men någonting märkligt händer. Vad är det som sker? Håller vi på att vakna?

Det har alltid börjat på samma sätt: hata – hata – hata. Den ”fria” pressen har ALLTID ställt upp. Vi har hatat Nelson Mandela och ANC. Vi har hatat Kuba och Fidel Castro. Vi har hatat Mugabe i Zimbabwe. Vi har hatat Syriens president al Assad. Vi har hatat Turkiets president Erdogan. Vi har hatat Libyens ledare Khadaffi. Hatkampanjerna i den ”fria” pressen har avlöst varandra som en följetång utan slut.

Vi har även hatat broderfolk i närliggande länder. Tyskar har hatat fransmän och fransmän har hatat tyskar. Gång på gång har massmedia snällt ställt upp för att skapa det hat som möjliggjorde alla massmord. De journalister som ansvarar för hatkampanjerna tjänstgör alla åt de krafter som organiserar krigen. De är på sätt och vis massmördare allihop. De är i högsta grad ansvariga för alla folkslakter som de lyckats trigga igång med sina pennor.

I många år har husbonden ombett oss hata Putin. Aftonbladet har spytt ut sitt rysshat varje dag år efter år. Det lyser av hat från journalisternas ansikten. De har blivit fula av allt hat. Fy vilka mänskliga äckel som har samlats i den förljugna ”fria” världens massmedia. Tidningarnas utrikesredaktioner stinker av ondska. De har blivit nedknarkade av ondskans opium. Ingen terapi i världen kan rädda dem.

De hojtar om ”mänskliga rättigheter” helt ogenerat. De gastar till och med om pressfrihet – trots att alla politiska journalister i alla massmedia i hela den förljugna världen är mutade med dollar. Hur äcklig kan en människa bli? Svaret är att det är djupt ner till helvetets botten. Dessa ondskans journalister är besatta av sitt hat varje minut – både under sömn och under vaken tid. De får en kick varje gång de formulerar sitt hat i skrift. Hatet har blivit deras drog. De är mentalt sjuka människor som har fastnat i sitt hatiska tillstånd. Hatets journalister är mänsklighetens sjukaste avskum. Men någonting extremt märkligt har inträffat. Ondskan är i chocktillstånd.

Plötsligt kom det en ny husbonde i USA. Alla CIA-anställda ambassadörer vid varenda ambassad i hela världen avskedades. Snart sparkas även hela CIA:s krigshetsande ledning. Alla som förtjänat sina mutdollar på sitt rysshat kommer att förlora sina inkomster. Gör er inga illusioner. Det är krafter som inte är av denna fysiska värld som tillsatt Donald Trump. Ondskans alla förtvivlade försök att bli kvitt honom misslyckades. Ni kommer alla att bli avslöjade. Precis som Stasis folk i Östtyskland blev avklädda – kommer även ni att bli avklädda. Era barn kommer att känna skam över er. Stackars er. Förmodligen är era hjärnor så blockerade av hat att ni inte fattar vad som sker. Precis så var det i Östtyskland. Några få bad om förlåtelse i tid – men den överväldigande majoriteten av Stasis agenter avslöjades efter befrielsen. Ni kommer nästan alla att gå i samma fälla.

Vi har äntligen vaknat upp och börjat ifrågasätta er – hatets predikanter. Miljoner människor i hela världen har vaknat mentalt och insett den otroliga sanningen. Vi har själva blivit offer för hatet varje gång i historien vi lurats att hata andra. Men nu har ni nåtts vägs ände. Vi har upptäckt er. Vi har äntligen förstått. Vi kommer att befria oss från er – hatets journalister.

Ni är samma andas barn som Ku Klux Klan. Ni är hatets barn. Ni har spytt ut ert hat mot allt som kommit i er väg. Ni har hatat både gul och vit och svart. Ni har till och med hatat pigmentet som skyddar oss från farligt solljus. Inser ni inte ert öde? Ni kommer aldrig att få se ”The Mountaintop”. Ni missade budskapet. Martin Luther King:s sista tal var inte hans egna ord – det var ord som lades i hans mun. Det var Guds ord.

 I just want to do God’s will. And He’s allowed me to go up to the mountain. And I’ve looked over, and I’ve seen the Promised Land. I may not get there with you. But I want you to know tonight, that we, as a people, will get to the promised land. So I’m happy, tonight. I’m not worried about anything, I’m not fearing any man. Mine eyes have seen the glory of the coming of the Lord.”

Stackars alla själar som försvinner som bloss i kosmos, men detta måste ske. Utan denna andliga rening är det omöjligt att skapa hela varma människor. Gud kommer att sopa undan alla hatets barn från jordens yta. Gud vill nämligen skapa ett himmelrike på jorden och ni hör inte hemma här. Ni missbehagar Gud.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till ”Hata – hata – hata”

 1. Björngunnar skriver:

  Förstår inte riktigt det här med hata hata hata?
  Däremot så skulle jag vilja bli av med kulturmarxisterna, de är parasitoida och antingen gör vi oss av med dem eller så dör vi, sådana är parasitoiderna de dödar värddjuret.

  De har i Sverige liksom i USA lagt ner tillverkningsindustrindustrin och ordnat till massinvandring av raketforskare så nu skall raketer förbjudas för vanliga svenskar.
  Politikerklassen måste bort snarast och det gäller samtliga partier och i situationer ,media som hjärntvättar oss , dock med allt sämre resultat.

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Hata-hata-hata tog jag mig friheten att göra till min rubrik, tagen ur Brages text, med anledning av gårdagens in lägg med efterföljande kommentarer:
   fhttps://corneliadahlberg.wordpress.com/2017/01/22/soldiers-of-odin-lagger-ner/
   Länkade där till Brages text här.

   Gilla

   • Björngunnar skriver:

    Jag försökte läsa om Soldier of Odin men jag fattade inget.((
    Men jag har en annan helt off topic fråga.
    Ponera att man köper något i en second hand affär, te.x Röda korset som jag gjorde idag.
    Riskerar man då att negativa känslor som härrör från den tidigare ägare sas. följer med på köpet?
    Tavlan jag köpte var med Tuthan Khamon, riskerar man att hon går igen om man hänger upp tavlan?
    Kan man överföra resonemanget på om man köper en begagnad bil en ny är bättre?
    Men om den nya bilen är gjord av skrot från en gammal bil som ofta är fallet, hur blir det då?
    Eller om bilen är gjord av metall från en giljotin som användes i den franska revolutionen, kan det bli fatalt?

    Liked by 1 person

 2. Får man föreslå den humana giljotinen för de presstituerade journalisterna?
  https://giljotinerakvickt.wordpress.com/

  ….ev. kombinerad med ramp och käglor för att höja stämningen? 😉
  http://intelligentunionswe.wordpress.com/2011/07/02/historien-om-hur-djuren-loste-problemet-med-den-manskliga-befolkningselefanten/

  Gilla

   • Björngunnar skriver:

    Skämtar?
    Ibland händer det att Fantomen vandrar på gatorna som en vanlig man och ibland händer det att Martin och jag har samma uppfattning.
    Min fråga ovan har jag inte riktigt själv förstått, det kan möjligen handla om aliens, eller om aliens känslor som överförs på begagnade prylar.
    Jag är medveten om att frågeställningen är en aning udda, möjligen något bissa’r.))

    Liked by 1 person

 3. Conny Lundberg skriver:

  Verkligen otroligt träffsäkert avseende hur köpta medier sprider sitt hat mot de mål som de betalande oligarkerna har sett ut!
  Vår verklighetsuppfattning har i en skrämmande omfattning styrts av våra massmedia som aldrig är sena med att uttrycka sitt misshag och hat mot allt och alla som hotar de som betalar deras löner.
  Endast ett fåtal har lyckats lösgöra sig från den komaliknande hypnos som allt samtycke eller konsensus dikterat i detta land där kollektivt tänkande hyllats från massmedia och statstelevision och där enskilda åsikter som gått på tvärs emot detta tänkande har bespottats och hatats ihop med den som framfört dem.
  Vi påstås ha yttrandefrihet men endast om den går i linje med detta kollektivistiska tänkande och de som är kritiska mot den allmänna åsiktslinjen trycks snabbt ner i rännstenen.
  Det debattklimat vi lever i hyllar endast samtycke och allt annat tyckande förkastas snabbt oavsett om det innehåller faktaunderlag och logiska slutsatser sedda utifrån konsekvenser av åsiktyttringar och förd politik.
  Att höja sig över massans grupptryck förefaller vara någonting som de flesta hellre dör än utstår konsekvenserna av. Detta i sig är en varningssignal om att vi är på väg in i en diktatur som dirigeras av eliten genom massmedia.
  Det är dags att kapa förtöjningarna och stäva ut på de fria viljans och åsiktsfrihetens bölja för att där finna sanningen som i slutänden kommer att göra oss fria.

  Liked by 1 person

 4. corneliadahlberg skriver:

  På tal om ”skämtar” så var frågan ställd till Martin 🙂 Förtydligar: Jag undrar om Martin vill införa dödsstraff på riktigt, Nej Tack i så fall även om jag numer har full förståelse för frustrationen!

  Det är obeskriviligt sorgligt att se ett zombiefolk fortsatt tro på förrädare till ledare (rösta på dem) och inför öppen ridå låta våra barns möjlighet till ett liv i fred med varandra raseras.

  Som svar på din senaste kommentar Björngunnar: Ja jag tror som sagt på väldigt mycket, men inte allt 😉 ”Zen and the motorcykle” har jag inte läst men bodde i ett kollektiv med zenbuddhister i San Francisco för länge sedan, hade sökt mig dit och deltog lite i det livet. Där finns mycket vackert att låta sig inspireras av för ett hållbart liv!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.