Demonstrerar mot Trump

Av Olle Ljungbeck

Det totala förfallet i politiken, myndighetsutövningen och journalistiken är ett faktum.

I dagarna har de politiskt korrekta som politiker, journalister och slagordsfeministerna ägnat sig åt att demonstrera mot Trump.

Slagorden som skrikits ut handlar merendels om kvinnors lika rättigheter (som inte minst i Sverige borde vara den högst prioriterade frågan), människors lika värde, ställ upp för människovärdet etc etc.

Det märkliga är emellertid när det gäller de svenska demonstranterna att de har alla dessa  problem och mer därtill i sitt eget land ja i sin omedelbara närhet, som de nu skränande anklagar Trump för att stå bakom men gör inget här hemma utan tiger!

De riktar inte minsta anklagelser mot de som utför brotten – invandrarna – och de som är ansvariga för massinvandringen – politiker i regering och riksdag sedan minst 2005.

Här några exempel på det som sker med rubr ”demonstranters” goda minne.

Hedersvåldet som det talats om alltsedan mordet på Fadime år 2002. Detta har bara accelererat. Det beräknas nu att ca 100000 flickor och pojkar i dag lever under detta förtryck. De får inte umgås med kamrater eller ha en vän som de själva väljer. De lever ständigt under hotet att bli bortgifta ja även innan de nått upp till tillåten ”giftasålder”.

Fortfarande utsätts flickorna för könsstympning trots att lagen förbjuder detta. (I pojkarnas fall tillåter svensk lag detta primitiva och sadistiska ingrepp). 

I alla större städer och i ett stort antal mindre sådana och orter styr islamister och fundamentalister hur kvinnor skall vara klädda och föra sig. De islamistiska friskolorna inympar religiösa trosläror så att en framtida integration omöjliggörs. Svenska skolor accepterar att muslimska barn inte får deltaga i gymnastik, idrott, simma dansa etc där pojkar deltar. Miljoner av skattemedel går till islamistiska org och föreningar som motarbetar de värden som vi anser vara grundläggande.

Ungdomskriminaliteten bland invandrare har vuxit myndigheterna över huvudet och eftersom straffen knappast kan kallas straff kommer brottsligheten bara att öka.

Samtidigt som Sverige är på väg att toppa brottsstatistiken för invandrare vänder sig de politiskt korrekta och slagordsfeministerna etc sig ut mot andra länder där problemen är mycket mindre. Trots att USA.s nye president Donald Trump inte ens hunnit fatta några beslut kastar de sig över honom och vägrar se vilken katastrof massinvandringen i Sverige skapat.

Beslutsfattarna och demonstranterna vill inte se, eller låtsas att de inte ser sådant som är obekvämt, som att hedersförtryck ökar, att gängkriminaliteten präglas av män med invandrarbakgrund, att arbetslöshet och socialbidragsberoende är oproportionerligt stort i vissa etniska grupper.

Myndighetspersoner som domare, åklagare, statens ombudsmän som JO, DO, BO, JÄM O etc ser nästan alltid förmildrande omständigheter när det gäller invandrares kriminalitet och brott mot lagarna i motsats till hur svenskar behandlas. Utvisning borde självklart vara regel vid brott där straffvärdet är fängelse.

Ingen kan i dag förneka att nästan var än en svensk medborgare i dag befinner sig inom landets gränser så riskerar han/hon att bli mördad, våldtagen, rånad, beskjuten, sprängd. Men också få sin egendom i form av bilar, hus etc förstörda/uppbrända.

Men om detta talar inte de som nu demonstrerar mot Trump innan han ens hunnit fatta några beslut!

Vi som alltsedan 2005 varnat för massinvandringen och dess följder får inte som de ovan nämnda skygga för att använda de rätta orden såväl avseende politikernas, myndigheternas, journalisternas som slagordsfeministernas falskhet och svek mot det egna folket.

Vi måste våga påstå att det grova våld i form av mord, våldtäkter, rån, stöld, bränning av bilar och fastigheter liksom skjutande och sprängningar är Sveriges regerings- och riksdagsledamöter representerande sjuklöverpartierna alltsedan 2005 ansvariga för.

Det blod som invandrade mördare och våldtäktsmän spillt på svenska kvinnor och män kan rent symboliskt också hänföras till de regerings- och riksdagsledamöter som varit med och givit sitt samtycke till massinvandringen. Ur symbolisk synpunkt är det då försvarbart att hävda att de offrades blod också vidlåder dessa individers händer.

Till slut några förtydligande och rättelser av de politiskt korrektas slagord.

–  Människors lika värde är ett falskt och osant påstående

–  Människors värderingar präglas av kultur/religion/miljö/bildning, inte av arv. Därför är de olika i olika kulturer.

–  Mångkultur är konfliktskapande.

–  etc.

Inget av sjuklöverpartierna lever upp till och hävdar de lagar och grundvärderingar vi såväl grundlagsfäst som beslutat om genom allmän lagstiftning. Den som därför röstar på något av dessa partier får räkna med att den katastrof som de orsakat svenska folket genom massinvandringen enbart kommer att förvärras. Har de väl fått makten sviker de än en gång.

De problem som politiker såväl som medier erkänner i dag är bagateller i förhållande till de man hemlighåller till efter valet.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Demonstrerar mot Trump

  1. Conny Lundberg skriver:

    Helt riktigt, Olle! Dags att byta regering!

    Liked by 1 person

  2. kbrel skriver:

    Sverige har ingen regering värd namnet!

    Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.