”Verkligheten har redan tagit över ansvaret att informera om sanningen”

Dagens Brage från Kalle Hellberg

INFORMATIONSKRIGET RASAR MED FULL KRAFT.

Tiotusentals desinformatörer har släppts lös på nätet. Nu är attacken på sanningen våldsam. Lögnernas arméer har gått till anfall på bred front. Tusentals lögnvideos strömmar ut på nätet. Ytterst få vet vad som är sanning eller lögn. Målet är att skapa en total förvirring. Storsatsningen är desperat och kaotisk.

Sanningen kommer att segra – på grund av att människorna tvingas leva i verkligheten. Verkligheten är den enda informationskälla som påverkar människans historia. Individer kan påverkas av ord men kollektivet vaknar endast upp om verkligheten väcker dem.

FAKE NEWS-kriget kommer också att misslyckas. Mörkrets krafter misslyckades att stoppa Trump vid valet till presidentkandidat för det Republikanska Partiet. Detta var ett äkta mirakel. Mörkrets krafter misslyckades att stoppa Trumps vinst i presidentvalet. Detta var ett ännu större mirakel. Han hade praktiskt taget hela världens onda krafter emot sig. Den ofattbara hotkampanjen mot Trumps elektorer blev en chock för de onda krafterna – det var Hillary som drabbades. Ett nytt amerikanskt rekord slogs. Ingen presidentkandidat har övergetts av sina elektorer i den omfattningen som Hillary fick vara med om. Anklagelserna att Putin låg bakom Trumps vinst rann också ut i sanden. Putins påstådda försök att ”hacka” det amerikanska elnätet blev ännu en praktskandal.

VERKLIGHETEN HAR REDAN TAGIT ÖVER SOM FRÄMSTA INFORMATIONSKÄLLA.

Folk ser med egna ögon att de stenrika har stulit för mycket. De fattiga blev för många och folk ser sanningen. De friheter som Wall Street skriker om, handlar om friheten att stjäla allt. Det handlar om att dränka oss med knark. Det handlar om att dränka oss med pornografi. Det handlar om att dränka oss med dold reklam för pedofili. Det handlar om att ta bort pengarna från marknaden. Det handlar om att krossa kulturer. Det handlar om att sprida terror till varje stat för att skapa rädsla. Det är ondskan som löper amok. Denna verklighet har nu väckt oss.

FOLKEN RESER SIG NU MOT ONDSKANS PLANER PÅ EN VÄRLDSDIKTATUR.

Men folken reser inte på sig kollektivt förrän allt rasar samman. Detta år är verkligen lovande. År 2017 förändras världen. Andra halvåret 2016 påbörjades den onda världens fall. Mordors rike i väst tappade greppet om världen. EU skakades i sina grundvalar. Storbritannien och USA sluter sig nu tillsammans. Brexit blir verklighet. Processen tar inte två år – för om två år finns inget EU att förhandla med. Italiens bankhaveri och det franska presidentvalet är spiken i kistan för EU-projektet.

ALLA FOLK I MELLANÖSTERN STRÄCKER ARMARNA MOT RYSSLAND OCH KINA.

Dessa stater lägger sig inte i andra länders inre angelägenheter. Detta är den diplomatiska grundregeln – ett mycket vinnande recept. Precis denna historiska lärdom har Trumps nya administration insett. Steg för steg vaknar den politiska idén att Nord- och Sydamerika måste satsa politiskt som Asien har gjort. Den nya sidenvägen är det gigantiska infrastrukturprojekt som nu snabbt enar Asiens folk. Västeuropas öde är att vända sig österut och haka på tåget. Öst väntar bara på att detta ska hända.

Tanken på en amerikansk variant av sidenväg från Alaska ner till Argentina har vaknat. Problemet är att idén kom för sent. CIA har förstört alla möjligheter att lyckas. USA är oundvikligen på väg mot The Fiscal Cliff. Redan i år kan detta ekonomiska

vulkanutbrott inträffa. Det andra amerikanska inbördeskriget är oundvikligt. USA går under. Imperiet spricker. Flera delstater frigör sig. Hawaii blir till 100 procents säkerhet en egen stat. Alaska återförenas med Ryssland. Även denna historiska händelse är absolut säker.

Trump kom in för sent. Dessutom är ondskan blind och galen. Allt är kaos i USA. Landet exploderar med stor sannolikhet redan i år. Trump får rädda det som räddas kan. Hoppas han får samma framgång som Putin. Ryssland återhämtade sig – men det tog över ett helt årtionde att rädda landet.

Morgondagens värld är en värld i fred. Vi har något stort att se fram emot. Först i en sådan värld kan vi utveckla de nya kärnkraftsreaktorer som kommer att lysa upp morgondagens jordklot. Dagens primitiva kärnkraft är ett minne blott inom 50 år. Kolfiberbaserade gjutmaterial måste ersätta dagens cement. I en värld i fred är nästan allt möjligt. I en värld i krigstillstånd är nästan ingenting möjligt. Framtiden är ljus – men fy fan vilket mörker som väntar väst.

PS: Jag skriver inte så mycket under våren – sommaren – hösten. Fiske och byggverksamhet tar snart över. Verkligheten håller dessutom på att ta över ansvaret för informationen.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Samt onsdagens Brage med Kalles rubrik:

VI MÅSTE VÄDRA UT SKITLUKTEN FRÅN SVERIGES TELEVISION.

DET ÄR MYCKET LÅNGT NER TILL HELVETETS BOTTEN.
En extremt motbjudande person släpps fram som gäst i Barnkanalens nya program ”Random Mix” – avsedd för barn mellan 10 och 12 år. HÖR OCH HÄPNA VAD DENNA INBJUDNA GÄST SÄGER – det är okay att skicka nakenbilder av barn till andra – om man bara är överens. Naturligtvis reagerar normala människor på ett så enastående sjukt yttrande.

På Facebook skriver en person (CITAT AB – 24/1 2017):
”Ni sitter alltså på fullaste allvar och berättar för mina barn att det är okej att skicka nakenbilder, bara det är till någon som vill ha dem?!” (SLUT CITAT)

HUR KAN EN ENDA MÄNNISKA TRO ATT RYSSLAND UTGÖR ETT HOT MOT SVERIGE???
Skulle Ryssland ha en gemensam gräns med Sverige skulle Putin tvingas bygga en minst 6 meter hög mur mot Sverige. Ryssland vill inte ens ta i Sverige med en tång. Ett sådant moraliskt bottennapp som Sverige – hur kan någon enda person tro på att Ryssland vill annektera vårt land i sitt territorium?

Vi lever i en värld där människor börjar vara rädda om sin kultur och sitt eget land. Inget land vill stjäla andra länders territorium i dagens värld. Till och med en död höna vet detta – ingen vill kriga som förr i tiden. Nästan alla krig de senaste 50 åren på jordens yta ”bär CIA:s prägel” – precis som världens mest kända fredsforskare Johan Galtung uttrycker sig. Hela den svenska militära ledningen måste avskedas. Skicka dem en julklapp – en massa tennsoldater som dom får leka med till julafton. Det är precis som Albert Einstein skrev – ”den som gillar att marschera i militära led behöver ingen hjärna. Det räcker med håret under armarna”.

Att Sveriges politiker ser ett militärt hot från Ryssland är faktiskt hårresande sjukt. Ryssland skulle betala vad som helst för att slippa integrera Sverige i sitt territorium. Sverige är en kulturell cancer i det stolta ryska folkets ögon. Det ryska folket har fått se vissa program från Barnkanalen i rysk TV. De har redan sett nog. Kiss och bajskulturen hör inte hemma i Ryssland.

NU ÄNTLIGEN FÅR VÅRT LAND EN HISTORISK CHANS.
Trump har räddat världen från krigshyenan Hillary. Orchernas arméer samlas för att attackera Trump – men de skingras snart. Deras tid är över. De kommer att besegras. Snart får vi börja dränera träsket i Sverige. Då får vi börja andas sanningens luft – och slippa skitlukten från Sveriges Televisions underhållningsprogram.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Verkligheten har redan tagit över ansvaret att informera om sanningen”

  1. Conny Lundberg skriver:

    Något grovhuggen men förmodligen ändå till största delen korrekt analys av världsläget!
    Nu, i dessa tider börjar hoppet om en bättre värld att spira även om cabalen gör desperat motstånd vilket i längden inte gynnar dem p g a de ogenomtänkta åtgärder de tar sig för och som ganska enkelt genomskådas av de som fortfarande använder sitt sinne till analys.
    Framtidens maskros trycker sig upp genom asfalt och betong hur mycket man än försöker lappa och till slut kommer asfalt och betong att blomma i härlig prakt! 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.