Folklig resning

Kan inte låta bli att trots allt förundras över medias nyhetsprioritering, fast vi vet vem de jobbar åt och varför de går med på att mörka sanningen och ljuga så ihärdigt. Kloka människor håller sig ifrån lögnarpressen och jag har lovat mig att inte ge ett öre till propagandan, men att ha koll på sin fiende då och då brukar ju rekommenderas 😉

Förstasidesrubrik i gratistidningen Extra Östergötland heter ”Soldiers Of Odin läggs ned efter internt bråk”. Även Norrköpings Tidningar (NT) har lagt ner mycket krut på att skriva om den tydligen viktiga nyheten. Eftersom jag varit engagerad där, tidigare rapporterat här, så sätter tidningens rubrik igång följande tankar.

Till skillnad mot journalisterna i de båda tidningarna, så anser jag att den galet ökande kriminaliteten på våra gator bör uppmärksammas. Jag har barn och barnbarn och hoppas fortfarande, lite blåögt, att slippa emigrera. Till skillnad mot dessa journalister anser jag att alla offer för florerande kriminalitet (våldtäktsoffer, misshandlade, anhöriga till mördade o.s.v.) förtjänar all hjälp och upprättelse de kan få.

Varför dessa journalister mörkar och ljuger om fakta kring den importerade brottsligheten har beskrivits från olika håll många gånger i denna blogg. De är anställda av tidningar som ägs av ett fåtal storföretag ofta knutna till amerikanska bankintressen. Dessa intressen tjänar på den pågående globaliseringen, som bygger på nedbrytningen av nationer eftersom de vill kunna göra gränslös business, utan diverse folkvalda regeringars olika besvärande regler ägnade att vara till gagn för folken i de en gång demokratiska nationerna.

Hur får man då dessa folk att tro att en nation är av ondo, så den gränslösa handeln kan lagfästas och den billiga villiga arbetskraften finnas till hands överallt? Jo, kontrollera media, kabla ut samma lögner om och om igen (kallas hjärntvätt), över Amerika och Europa, och till slut har du det godtrogna folket med dig, i alla fall om folket bor i Sverige, världens mest lättlurade blåögon. Se därefter till att skapa handelsavtal som ger storföretagen rätt att stämma nationernas regeringar, läs TTIP.

BINGO – storfinansen bestämmer, väck med demokratin. Men så dyker den där hemska snuskgubben som nyss blev president upp.

Han har inte bara mage att kalla journalisterna för lögnare, utan river dessutom upp handelsavtalet som var tänkt att ge den av honom kritiserade eliten näst intill ensamrätt över pengarna och folken (allra enklast över det blåögda folket i Svedala).

I den hårdnande konkurrensen om jobben gör journalisterna vad som helst för att få behålla sin lön. Där ingår att ge sig på folk som tar små egna initiativ för att försöka hantera den pågående raseringen av vårt samhälle. Spelar ingen roll hur litet, det ska kväsas i tid, innan det riskerar bli okontrollerbart för eliten.

NT:s journalist Roland Klinga har i dagarna jagat en av de f.d. SOO-ledarna för intervju eftersom han efter avhoppet från SOO startat en liten motorklubb vid namn Balder tillsammans med 10 personer. Jag skämtar inte, nu lägger Norrköpings Tidningar krut på att smutskasta den lilla motorklubben för sina läsare. Motorklubbens ambition är, hör och häpna, att få till ett klubbhus och med tiden även ”syssla med beskydd för utsatta kvinnor samt barn”. Det sistnämnda sticker väl i ögonen på NT som arbetar i motsatt riktning.

Läs gårdagens inlägg av Lars Bern i temat globalisering samt glad nyhet här.

Detta inlägg publicerades i Norrköping. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Folklig resning

 1. Conny Lundberg skriver:

  Mycket bra skrivet som avslöjar den sanning som till varje pris måste stoppas av globalistiska intressen samt den futtiga småaktighet som de korrupta tidningarna inte drar sig för att uttrycka!!!:)

  Gillad av 1 person

 2. Pingback: Folklig resning

 3. Pingback: Folklig resning – Life, Death and all between

 4. Louise skriver:

  NT är inte för folket utan för de styrande PK-iterna och deras anhang som styr och betalar för propagandan – så man kan ju inte förvänta sig något klokt och genomtänkt nej nej nej – utan dåraktigheten råder fortfarande och hetsjakten på alla som är ”sunt nytänkande” och som vill arbeta för att skydda och värna om de ”utsatta” – NT finns bara till för att skapa rubriker och inkomster. De ”verkliga” problemen i samhället sopas som vanligt under mattan . Jag kräks på gammelmedia och vägrar köpa och läsa deras skit.

  Gillad av 1 person

 5. Pingback: Expos nazister | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.