Viktor Urban och EN VÄRLD I FÖRÄNDRING

Ur Blueshift

PRESIDENTTALET SVT ALDRIG KOMMER ATT VISA: UNGERNS VIKTOR URBAN OM MIGRANTINVASIONSKRIGET MOT EUROPE

EN VÄRLD I FÖRÄNDRING

Av Brage Norin

Massor av rika amerikaner köper fastigheter i Nya Zeeland.

* Statskonkursen i Grekland är nära förestående – Grexit är oundvikligt.

* Italien är på väg att bryta sig loss från EU och Euron – Italexit nästa.

* Storbritannien befriar sig från EU – Brexit blir EU:s dödsstöt.

* USA och Storbritannien sluter sig samman.

* Den 7:e maj blir Marine le Pen fransk president.

* Ukrainas regering förbereder sin flykt undan folkets hämnd.

* Över hälften av IMF:s stödpengar har försvunnit i korruption.

* Hälften av försvarsbudgeten har glidit ner i Porosjenkos egna fickor.

* Soros terrorfinansiering stoppas i land efter land efter land.

* Alla CIA:s ambassadörer i hela världen har avsatts av Trump.

* Trump har tillsatt verkliga ambassadörer på alla USA:s ambassader.

* Börserna i USA har fått glädjefnatt efter Trumps makttillträde.

* En utredning om valfusk tillsätts i USA. Hillaryklanen bävar.

* Det kan röra sig om fem miljoner illegala invandrare som röstat.

* Huvuddelen av dessa har röstat på flera röstlokaler – mot betalning.

* Massor av röstmaskiner har manipulerats i vissa tätbefolkade delstater.

* Hör och häpna. Mängder av döda människor har röstat på Hillary!!!

* Soros har desperat satsat enorma bergskedjor av dollar på politiska mutor.

* Soros misslyckades. Han har förlorat sanslösa kapital. Soros måste fängslas.

Trump vann en jordskredsseger i ”popular votes” – sannolikt över 15 miljoner röster. 

Sanningen är att han vann med cirka 17,5 miljoner röster, men denna siffra kommer att bli svår att bevisa. Alltför många bevis har förstörts. Hillary hade endast fått cirka 50 elektorer utan valfusk. USA kommer att skakas i sina grundvalar när utredningen om det chockerande valfusket läggs fram. (Jag gissar att det blir ungefär som ovan).

Europeiska Centralbanken ECB har insett faktum – unionen EU spricker. De har fastställt kostnaderna för ett EU-utträde både för Grekland, Italien och Frankrike.

Detta beslut slog ner som en bomb. Försöket att upprätta en diktatur i Västeuropa har misslyckats. Det politiska fiaskot EU är monumentalt. Vilket sjukt kapitel i Europas historia. CIA:s plan för Västeuropas folk har havererat. När folken i EU reste sig mot det korrupta slöddret i Bryssel startades en politisk lavin.

Trump gör allt för att påskynda processen. Trump och Storbritanniens May har funnit varandra. Theresa May har funnit sin egen silverrygg. ”Jag och han ska ofta prata med varandra – så att Trump inte yttrar dumheter” – ungefär så sa  May till pressen. Theresa May är faktiskt betuttad av Trump. Skarpa politiska  iakttagare konstaterar att personkemin går ovanligt bra ihop.

Trumps fru och dotter Melania och Ivanka Trump – tävlar om populariteten i USA.

Nu börjar äntligen Trumps egen popularitet stiga – inte bara i USA utan även i många andra länder. Den största smutskampanjen i mänsklighetens historia har misslyckats.

Den korrupta makteliten i Washington har inte klarat av att dra ner Trump i skiten.

Det blev i stället den prostituerade pressen som förlorade. I hela den förljugna världen har smutskampanjen misslyckats. Vilken ofantlig politisk skam för väst.

Det verkar som om Nya Zeeland drar till sig många rika  som nu planerar att  fly från USA. De vet dollarns öde och köper fastigheter så länge som valutan accepteras som betalning. Nya Zeeland betraktas som en trygg tillflyktsort.

Var ska CIA:s femtekolonn i Sverige flytta? Förstår de fortfarande inte vad som väntar? Be om förlåtelse i tid – precis som Udo Ulfkotte gjorde. Sanningen hinner upp er alla.

LÄGET I SVERIGE BÖRJAR BLI AKUT.

Vi måste tillsätta en räddningsgrupp som börjar utarbeta en plan för Sveriges framtid.

De förblindade hönorna i Sveriges Riksdag måste rensas bort. Alla lever i en värld som inte längre existerar. Alla har börjat trivas i den politiska gräddfil som de skapat åt sig själva. Vi måste dränera träsket även i Sverige. Vi har nått botten på förljugenhetens  och den politiska förvirringens skala.

Det sista dödsrycket att ”tvätta krigsförbrytare” i Sveriges Television måste stoppas.

Skavlans och Reinfeldts program måste stoppas så fort som möjligt. Det är uppenbart att det gamla CIA har organiserat programmen – men  det gamla CIA finns icke mera!

Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet – alla stora dagstidningar i Sverige måste rensas rena från mutade politiska journalister och chefredaktörer.

Om Ulfkottes uppgifter stämmer är nästan alla mutade av dollar. Detta gäller även nästan all mindre tidningar i vårt land. De har stängt av alla politiska sanningar under lång tid. De har stängt insändarsidorna effektivt för politiska sanningar. De har bara  satsat på CIA:s lögninformation. En total uppstädning är absolut nödvändig

Både Sveriges Riksdag, den ”svenska” CIA-styrda militära ledningen, säkerhetstjänsten SÄPO och den svenska pressen måste rensas. De får inte fortsätta att skada vårt land.

CIA:s femtekolonn måste rensas bort. Vi har bara ett land och bo i. Vi vill inte andas rysshat varje nyhetssändning. Vi vill andas sanningens rena luft.

Sanningen är att Krims folk älskar Ryssland och Putin. Sanningen är att även Ukrainas folk kommer att be om förlåtelse. Det var nazisterna som CIA kuppade till makten som förstörde landet djävulskt. Carl Bildt är det ukrainska folkets förrädare. Inom endast ett år kommer Ukraina att be Sverige att utlämna honom till förhör. Jag är säker. Bildt var med och organiserade statskuppen. Detta är ett djävulskt brott.

Uppgiften är akut – en svensk räddningspanel måste tillsättas.

Stasis folk i Östtyskland rensades ut – ganska – effektivt. Vi måste göra samma städningsoperation även i Sverige.

Vi måste börja planera för vårt lands framtid. Precis allt måste ses över från grunden.

Vi kommer att få leva med det gamla CIA-folket hur vi än städar. De har bitit sig fast i hela den akademiska världen. Men kanske inte detta blir något större problem. De svänger sannolikt alla kappan för vinden – utan att ens vara medvetna om detta.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Viktor Urban och EN VÄRLD I FÖRÄNDRING

 1. Brage Norin skriver:

  INOM ETT ÅR SLÄPPS SANNINGEN OM MALAYSIA AIRLINES MH17 – 80 BARN DOG!

  Mindre än en vecka innan det civila flygplanet Malaysia Airlines flight MH17 sköts ner över östra Ukraina sköts ett transportflygplan ner över samma område på 6 kilometers höjd. Bildt twittrade att separatisterna förfogade över ”Ground to Air”- missiler. Alla världens flygbolag och ALLA PILOTER visste vad som hade hänt.

  Några dagar efter Bildts twittrande tvångsdirigerades ett civilt flygplan in över ”separatist-kontrollerat” område i Östra Ukraina. Ukrainska stridsflygplan tvingade piloten att svänga norrut in över detta område. Piloten vägrade naturligtvis in i det sista. Allt finns inspelat i en av de svarta lådorna.

  Efter våldsamma strider tog ”seperatisterna” hand om de svarta lådorna. Putin spelade upp samtalen i cockpit och sände lådorna direkt till CIA:s högkvarter i London – tillsammans med en inspelad version av samtalen i cockpit. På en enda sekund tystnade anklagelserna mot Ryssland och Putin. Självaste Obama kallades in till NATO:s topphemliga möte. Det blev dödstyst på en enda gång.

  Det är bara ren lögn att ”haverikommisionen” slagit fast Rysslands skuld. Det har fastslagits att en markrobot sköts ner planet – MEN INTE VEM SOM AVLOSSADE roboten. Ingen i den förljugna västvärlden känner till fakta. Separatisterna förfogade varken över flyg eller avfyrningsanläggningar av missiler!!! Frågan kommer strax att utredas igen – när den nazistiska regeringen i Kiev flyr ut ur landet. Då kommer Bildt att kallas in till förhör. Han var med och organiserade nazistkuppen i Ukraina och vet en hel del. Omkring 80 barn dog vid flygkraschen. Jag vill skrika av ångest. Det är djävulskt att delta i den CIA-ledda nazistkuppen i Ukraina. Man kan alltid skylla på att man ställde upp på den ”goda” sidan. Men om man dessutom på något direkt eller indirekt sätt varit inblandad i nedskjutningen av det civila flygplanet – då ligger man djävligt illa till.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Liked by 2 people

 2. Conny Lundberg skriver:

  Så jäkla bra alltihop!!! Lysande och jag tror faktiskt att dessa förutsägelser kommer att slå in!!! 🙂

  Liked by 1 person

 3. Hans Nilsson skriver:

  Nu får man ännu en god natts sömn efter att man läst dessa texter. Vi är många som vill ha ett nytt Sverige med många goda grannar men även länder från när och fjärran

  Liked by 2 people

 4. Conny Lundberg skriver:

  I alla fall de flesta:)

  Liked by 1 person

 5. Ping: Viktor Urban och EN VÄRLD I FÖRÄNDRING – Life, Death and all between

 6. Nu skulle det inte förvåna mig om mediafolk snart får ”prostituera” (med ”o”) sig på riktigt, d.v.s. sälja sex, eftersom kvaliteten på journalismen varit så låg att den blivit fullkomligt ointressant.

  De har stöttat monopolkapitalismen genom att sälja sig som ”presstituerade” (med ”e”) till kapitalet och ljuga folket rakt upp i ansiktet och skriva hetsande om Putin och Trump, samt vilseleda om Syrien och Ukraina å det grövsta, samt vilseleda om det s.k. ”klimathotet” på ett makabert vis.

  Vad ska då en värdelös journalist ta sig för när denne sparkas ut, när folket ratar den monopolkapitalistiska skiten som de producerat? Prostitution? Inte helt omöjligt. Chefredaktörerna verkar redan vara villiga att böja sig framåt för ökat presstöd när folket slutar köpa den eller ens betrakta den.

  Men varför ska folket betala skatt till presstöd för meningslöst skit?

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.