”Polismannen som sa sanningar får massivt stöd”

Det minsta vi kan bidra med, även om vi inte lyckas förhindra det grymma förräderiet mot våra barn och barnbarn, så åtminstone rikta sanningens ljus på vilka som är orsaken – är att skriva vårt namn i en lista!

Den som inte snart har sin pension att luta sig mot måste vara bra modig för att våga säga sanningen i vårt land, men vi är tacksamma för alla som ÄNTLIGEN tar bladet från munnen! Du kanske redan läst polismannen Peter Springares sanningsskildring, om inte, läs nedan, och fram för allt – SKRIV PÅ HÄR HOS HELENA!

Från Kalle Hellberg

Flera grupper samlar nu in namnunderskrifter till Peter Springare, för sitt mod att säga sanningar om vilka som ligger bakom den mesta kriminaliteten som han är satt att utreda.

https://parnassen.wordpress.com/2017/02/06/peter-springare-far-stod-av-fritjof-vasterbotten-skriv-pa-listan/

Polismannen Peter Springare skrev nedanstående inlägg på sin facebooksida Och den har spridit sig som en löpeld. Patrik Markström startade gruppen ”stå upp för Peter Springare” den 5 februari och precis nu har gruppen 31.125 medlemmar. Aldrig tidigare har en grupp vuxit så fort. Människor har under dagen kärleksbombat Peter Springare och polisstationen i Örebro med blommor, choklad, tårta mm. Springare är naturligtvis anmäld till åklagare av sina egna chefer och all positiv respons tystas ner. Örebropolisen har raderat på sin hemsida alla positiva kommentarer på order av, ja gissa vem?

Patrik Markström har delat Peter Springareinlägg.

13 tim

Blir spännande idag att se reaktionen från arbetsgivaren och media.

”Jag är så jävla trött” är ju redan en klassisk kommentar som kommer gå till historien.

Peter Springare

den 3 februari kl 23:18 · Örebro, Örebro län

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro.

Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.

Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren. 
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till ”Polismannen som sa sanningar får massivt stöd”

 1. kbrel skriver:

  Bra att Peter blåser i pipan!

  Liked by 2 people

 2. Hans Nilsson skriver:

  Alla utanförskapsområden som finns runt om i landet vittnar om att Svensk Polis har varit på dekis under ett antal årtionden. Det är med Polisens ledning som med döda fiskar de börjar ruttna från huvudet.

  Liked by 3 people

  • corneliadahlberg skriver:

   🙂 🙂 🙂 Fast det värsta är, i vårt land kan man aldrig vara säker på om detta är ett skämt eller verklighet…

   När vaknar Svensson, på riktigt? När tar den svenske mannen hand om beskrivna våldtäktsmän – efter visit och friande dom hos sionistdomaren? Kanske blir det snarare modiga invandrarmän som sätter stopp för värsta galenskapen!? De som inte låtit sig duperas av medias hjärntvätt. Hjärtligt Välkommen till dem säger jag!

   Gilla

 3. Ping: Några reaktioner på Springares ärlighet | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.