Klockrent förslag från Blueshift

Skriv på (om du inte är faktaresistent):

UPPROP: UTSE PETER SPRINGARE TILL NY RIKSPOLISCHEF

Det har blivit dags för Sverige att få en ny rikspolischef…

Och från Kalle Hellberg

Just nu 120 000 som stödjer polisen 

Hörde ni Leif G W Persson i TV i går, hur han anklagade sanningspolisen för att vara SD-väljare (vilket han tog ur luften) och att polisen gjorde fel som beskrev sin verklighet. Fy fan för att även han tvingas att vara PK och att han går med på det!

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Klockrent förslag från Blueshift

 1. Det är regering och numera irrelevanta medier ägda av monopolkapitalister som tvingat fram polismannens uppgivenhet och presentation av erfarenheter. Hade inte regeringen gömt statistiken hade vi kunnat undersöka problematiken och diskutera den och vidta lämpliga åtgärder.

  Visserligen är förslaget på chefsbyte förståeligt, men det är egentligen inte rikspolischefen som styr. Han lyder regeringen som lyder de giriga monopolkapitalisterna. Rikspolischefen får bära hundhuvudet för idiotin som de andra ligger bakom.

  Liked by 2 people

 2. Hans Nilsson skriver:

  Leif G W tjänar stora pengar på att vara med i TV soffor Renes brygga och veckans brott bla så att vara lite PK tillhör affärsiden. Många som ser dessa TV program tillhör mer eller mindre PK träsket själva.

  Liked by 2 people

  • Det är väl inte helt otroligt att poliser röstar på ett parti som säger sig vilja lösa problemet genom fler poliser, höjda löner till dem och lägre skatter på socialgrupp 3:s bekostnad. Leif GW:s analys är förmodligen korrekt, men det är naturligtvis lätt att missa att personen mycket väl kan ha varit socialdemokrat innan babianerna i riksdagen skapade kaoset på order av monopolkapitalisterna, asylbaronerna och deras medier.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s