Sveriges värsta förbrytare någonsin

Av Olle Ljungbeck

De som tillåtit och godkänt massinvandringen har därmed vållat vårt land och folk katastrofal skada och kanske sammanbrott inom en snar framtid.

Varför så förvånade? Denne man – Stefan Löfven – har vid sitt besök i Iran endast handlat på det sätt vi kunnat förväntat oss av en person som påstår sig stå för högre värden men alltid lurat oss när han ställs inför verkligheten.

Statsminister Stefan Lövens svek mot kvinnorna vid sitt besök i Iran kan givetvis inte försvaras med några som helst moraliska eller sakliga skäl. Därför har de helt rätt som i sin kritik fördömer honom och  hans medföljande slöjbärare.

Men det finns också sådana som försvarar honom och de övriga svikarna. T ex kontoristen Margot Wallström, tonårspojken Anders Lindberg från Aftonbladet och ministern och medbrottslingen Ann Linde m fl.

Stefan Löfvens och hans medresenärers försvar för sveket förklarar de med att de inte kunde bryta mot Iransk lag!

Detta är ett märkligt uttalande av många skäl.

För det första bryter Iran mot FN.s deklaration om mänskliga rättigheter vilken stadgar att kvinnor och män (alla) skall behandlas lika och ha samma rättigheter. (Visserligen har Iran inte godkänt FN-deklarationen utan detta land har tillsammans med 56 muslimska stater antagit den s k Kairodeklarationen. Denna är motsatsen till FN-deklarationen eftersom den underordnar människan kulturella och religiösa värderingar och regler).

För det andra påstår sig Löfven leda en feministisk regering och själv vara feminist!

För det tredje har han av FN.s generalsekreterare mottagit – vilket han har accepterat – att leda arbetet med att verka för jämställdhet mellan kvinnor och män i hela världen. Det bör observeras att Sverige har undertecknat FN-deklarationen om mänskliga rättigheter.

Det viktiga i det här sammanhanget är att Iran tvingar kvinnor att dölja sig på olika sätt. Stefan Löfven skall i egenskap av svensk statsminister följa FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna men gör det inte trots att han lovat hävda och kämpa för dessa värderingar över hela världen! För skams skull borde han därför avsäga sig uppdraget.

Han har sålunda påstått sig vara feminist inför hela svenska folket under helt falska förespeglingar.

Hans lögner är visserligen inget nytt utan är något som vi fått erfara allt sedan han blev statsminister.

Det märkliga är emellertid att han anser att lagbrott här hemma i Sverige är helt i sin ordning.

Detta har inneburit att de invandrare som bekänner sig till islam utan några som helst sanktioner fritt kan bryta mot en rad lagar i Sverige.

Några exempel: Lagen om jämställdhet mellan kvinnor och män, Skollagen, Lagarna mot barn- och tvångsäktenskap, Lagen om hets mot folkgrupp (i detta fall skyller han judeförföljelserna ensidigt på nazister när de i själva verket utövas av muslimer i långt fler fall. Ja så att judar tom väljer att flytta t ex från Malmö eftersom förföljelsen ökat enormt efter massinvandringen från muslimska länder), Lagen om förbud mot kvinnlig könsstympning. Inga insatser mot hedersvåldet som tar sig uttryck i mord, krav på att kvinnor ovillkorligen skall underkasta sig mannens eller klanens/parallellsamhällets normer om t ex klädkoder, umgänge, rörelsefrihet, självbestämmande om utbildning och arbete, tvång för flickor att bära slöja mm, ca 80 000 pojkar och flickor som ej får  vara i hop med den av motsatt kön de tycker om etc.

Med andra ord. När Stefan Löfven försvarar sig med att lagen hindrade de svenska kvinnorna att uppträda som de gör i Sverige tillåter han varje dag att muslimer/islamister bryter mot svensk lag. Det är ingen överdrift att påstå att i dagens omkr 53 utanförskapsområden (No go-Zoner) lever tiotusentals invandrarkvinnor/flickor under förtryck som är fullt jämförbart med vad som sker i de länder där koranen och sharialagarna  är ”värdegrund”.

Detta förtryck drabbar numera också svenska kvinnor. Detta genom att ett stort antal våldtagits och våldförts på olika sätt. Konsekvensen är att 35 procent av de svenska kvinnorna numera känner sig otrygga!

Om Stefan Löfven – som han påstår – vore feminist skulle något sådant självklart inte förekomma i vårt land utan bekämpas på alla sätt.

Det märkliga är att Stefan Löfven som främsta hatobjekt har Sverigedemokraterna. Dessa som alltsedan massinvandringen tog sin början, varnat för den utveckling vi nu ser och som Stefan Löfven, Reinfeldt och sjuklöverns representanter i Regering och Riksdag är medskyldiga till.

Ännu ynkligare är det när Ygeman kräver att svenska folket nu skall ta ansvar för de katastrofala följderna av massinvandringen trots att man i strid mot vad som sägs i såväl grundlagen som förarbetena till denna, vägrade låta medborgarna ha något som helst inflytande.

Att regeringen nu förlorat kontrollen över konsekvensen av massinvandringen tydliggörs för varje dag som går. Att de trots detta ändå inte vill redovisa den nuvarande och kommande katastrofen för medborgarna är tydligt.

I stället föreslår de en mängd åtgärder som är skrattretande löjliga och helt meningslösa. Som t ex förbud att vistas på vissa platser etc etc.

Det mest effektiva medlet – utvisning – använder man sig nästan aldrig av. Inte ens när det gäller den grövsta brottsligheten. Ej heller långvariga fängelsestraff. Eller vad sägs om två månaders fängelse för en invandrare som våldtagit en minderårig flicka på det mest grymma och avskyvärda sätt!

Tänk er om en annan grupp än Sveriges regering och riksdag skapat den katastrof Sverige och Sveriges folk nu befinner sig i och som endast kommer att bli än värre.

Denna grupp skulle självklart betraktats som grova förbrytare ja, landsförrädare och alla resurser skulle satts in för att eliminera den.

Men tänk efter. Den grupp som i verkligheten medverkat och sanktionerat massinvandringen och därmed de katastrofala följderna är inte fiktiv. Den finns och har åtminstone existerat sedan 2006. Denna grupp  utgörs av regerings- och riksdagsledamöter från de sju partier som brukar benämnas sjuklövern.

Dessa är de skyldiga. De måste därför med hänsyn till de skador, ekonomiska, fysiska, sociala, kriminella etc som massinvandringen resulterat i anses som de historiskt sett värsta förbrytare Sverige haft någonsin om man tar hänsyn till att deras kriminalitet drabbar samhället på alla områden. För vår och Sveriges överlevnad måste självklart en sådan grupp elimineras och ställas till ansvar.

(För att nu inte en femte gång bli kallad till förhör av SÄPO vill jag förtydliga ovanstående). Med eliminering av nämnda brottslingar avser jag en uppmaning till och förhoppning om att de svenska medborgarna att inte återväljer de regerings och riksdagsledamöter som verkat för eller sanktionerat massinvandringen. Med att ställas till ansvar avser jag att en kommande regering och riksdag omedelbart tillsätter en utredning för att klargöra de nämndas brott och vilka straff som bör utdömas.

När man i dag kritiserar regerings- och riksdagsledamöter blir svaret oftast, ”I Sverige har vi ett representativt system och därför behöver vi inte fråga folket”.

Detta är givetvis en konstruktion som inte är sann.

Fram till ungefär EU-inträdet var det självklart att alla stora frågor skulle underställas folket i val eller i folkomröstning. Efter EU-inträdet bröts denna ”praxis” och man slutade med att i val informera väljarna om stora frågor partierna avsåg att besluta om i händelse av att de erövrade regeringsmakten.

Den som studerat såväl grundlagen men fast mer förarbetena till denna skall finna hur starkt skyldigheten skrivits in att vid val informera väljarna om frågor av betydelse för samhället i sin helhet och därmed få en uppfattning om väljarnas ställningstagande till frågan.

Denna princip var närmast helig fram till EU-inträdet. Det måste härvid betonas att dess värde för var högre än praxis.

Därefter har man nonchalerat den helt. Denna nonchalans för grundlagen visade man inte minst 2002 när man helt grundlagsstridigt ändrade regeringsformen för att kunna överföra makt till EU utan att höra folket. Därefter har brotten mot grundlagen varit legio på så sätt att man inte informerat väljarna om ett stort antal grundlagsändringar. Redan 1998 gjorde man riksbanken överstatlig utan att höra folket, varvid man också prioriterade inflationsmålet framför sysselsättningsmålet. Enligt vissa ekonomer förlorades ca 250-300 tusen arbetstillfällena av denna anledning.

Om Du frågar en domare i tings-hovrätt, högsta domstolen vilken betydelse de tillmäter förarbetena för lagarna, kommer Du i 99 procent av fallen få svaret, ”mycket stor”.

Så skedde också före inträdet i EU. Därför var valrörelserna på den tiden mycket detaljerade och informativa. Det berättas att t ex Tage Erlander vid flera tillfällen senarelade beslut i frågor av betydelse hellre än att besluta om dem utan föregående val.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Sveriges värsta förbrytare någonsin

 1. anne b rat skriver:

  Stefan Löfven är en storhycklare och skitstövel med en alldeles för stor käft!

  Liked by 1 person

 2. bjornwiklund skriver:

  ”Att regeringen nu förlorat kontrollen över konsekvensen av massinvandringen tydliggörs för varje dag som går. Att de trots detta ändå inte vill redovisa den nuvarande och kommande katastrofen för medborgarna är tydligt.”
  Det är inget att gå till val på att landet är i ett ”prekärt” ”läge” . . för att kunna fånga väljare måste man
  dels ge en bild av tingens förhållanden som vanligt folk kan ta till sig och tycka:
  ”Joo så här är det ungefär”
  dels ha lösningar som samma vanliga svenskar förstår gör jobbet….

  Jag tror inte att regeringarna förstått konsekvenserna av de senaste decenniernas agerande, åtminstone väldigt få iaf.
  Och hur ska man kunna hitta lösningar på ett problem man inte förstår….
  Så det enda som kommer är info som passat för decennier sedan likaså lösningar på detta ”gamla/överspelade” läge . . .

  Folket behöver enkel men korrekt information om läget för att folket ska kunna ta till sig de lösningar som är nödvändiga (gör jobbet)

  Liked by 1 person

  • Björngunnar skriver:

   björn, Du tror att politikerna handlat med ett gott uppsåt och att de varit inkompetenta.
   Det tror inte jag ett ögonblick på.
   Allt har genomförts med avsikt att förstöra nationen Sverige och att utrota dess folk enligt Kalergiplanen.
   Så nu när vi injicerats med giftet så väntar förövarna bara på att det skall verka.
   Några åtgärder som hjälper patienten kommer inte att ske.

   Liked by 1 person

 3. Vi har dock demokrati vart fjärde år och fulmedia ägd av monopolkapitalistiska intressen överges alltmer av folket så nästa val kan bli riktigt intressant. Vi måste tala med våra medmänniskor i vår demokrati och upplysa dem om tillståndet på ett balanserat och objektivt sätt, gärna med hövliga frågor! https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/motivation/

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s