Bara munväder? Intervju med Fabian Fjälling

Av Olle Ljungbeck samt kommentar

”Menar Ni vad ni säger, eller är det endast munväder?

För några veckor sedan gick jag ut på nätet med ett upprop för bildandet av en medborgarrörelse. Denna rörelses uppgift skulle vara att försvara vårt land, vårt folk, vår värdegrund och inte minst alla dem som utsätts för invandrarvåld. Det gäller inte minst att skydda svenska kvinnor/flickor från våldtäkter och otrygghet etc. Självklart har det gått för långt när 35 procent av de svenska kvinnorna känner otrygghet och inte vågar gå ut ensamma i rädslan för överfall och våldtäkt!

Jag fick fyra intresseanmälningar! Har jag uppfattat storleken på opinionen mot invandringen, asylkaoset, islam, islamister etc fel?

Eller är det så att när det krävs handling visar framsägarna av de stora orden sig vara för fega till handling?

Det är inte utan att Runebergs dikt ”Athenarnes sång” kommer i tankarna. Själv gillar jag inte dikten och dess storvulenhet. De stora ordens människor är oftast fega när det kommer till handling. En av verserna lyder emellertid så här. 

”Skam och nesa drabbar en här, då i fylkingespetsen
framom de unge man ser gubben förblöda och dö.
Detta höves ju”..

Med ovanstående citat manar jag varken till krig eller våld.

Men citatet kan också gälla de med de stora orden som inte ens vågar gå ut på gator och torg och demonstrera liksom att i medier framföra sina åsikter. Och kanske i ännu högre grad de som inte vågar skylta med sitt namn när de framför sin kritik mot massinvandringskatastrofen och islamisterna målmedvetna strävan att ta över.

Jag har tydligt klargjort att jag inte vill leda en sådan kamporganisation på grund av ålder, men jag är beredd att på alla sätt stödja en medborgarrörelse för att ta tillbaka vårt land. 

Skall vi kunna ta tillbaka de ”erövrade områdena” och förhindra en total kapitulation under världens ondskefullaste, primitivaste och mest våldsinriktade rörelse – Islam – måste vi handla NU.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

 

Kommentar:

Vill börja med att säga att jag anmälde mig 😉 och håller med om Olles tankar kring handlingsförmågan, men vill ändå försvara vissa unga med familj och barn som ska försörjas genom ett jobb som troligen ryker om de säger vad de faktiskt ser och tänker. Det är självklart helt oacceptabelt men vi får inte glömma att vi i verkligheten lever i en demokratur. Hetsjakten mot oliktänkande är omfattande och har beskrivits många gånger i denna blogg.

Vi har ett färskt exempel med Fabian Fjälling som försökte skydda sin familj genom att anta ett alias på Granskning Sverige. Där gjorde han det egentligen alla borde göra, nämligen meddelade vad han faktiskt ser och redogjorde för fakta han tagit till sig på andra håll än genom hjärntvättande och ljugande Bonniermedia.

Lyssna på Fabians egen berättelse (22 min), hur etablissemanget jobbar, att hans familj har knäckts genom uthängningen. ”Vår” skattefinansierade media lär bl.a. förvanska foton på sina offer, dem de hänger ut, för att allmänheten ska tycka illa om dem.

Mer från Blueshift

FABIAN FJÄLLING HAR SVART BÄLTE I SANDLÅDERETORIK – LÄMNAR EXPO-SLYNGEL TJURANDES I LEKPARKEN MED BRUTEN NÄSA

Kommer EXPO någonsin igen efter det här fiaskot?

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bara munväder? Intervju med Fabian Fjälling

  1. Conny Lundberg skriver:

    Tråkigt att inte Olle fick gehör för sin idé men förstår att många inte orkar göra någonting i detta land där de flesta fortfarande inte ens orkar att rent intellektuellt undersöka sin omvärld via alternativa media utan sover sött i PKismens förlovade land.
    All heder dock åt dem som orkar och faktiskt gör vad de kan för att förbättra sin omvärld!!! 🙂

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.