72 skjutna i Stockholm – på bara drygt ett år

Från Kenny Korén

Läs ”72 skjutna i Stockholm – på bara drygt ett år” ur SvD.

”Detta är inte Svetsar-Stefans bild av verkligheten och enligt Jerzy så skulle det inte ske om alla vann på Triss, för om alla hade det ekonomiskt bra ställt så hade det rent socioekonomiskt då inte skett.

Det har inte påverkat priserna på varken vin eller Pizza och netflix abonnemang enligt nationalekonomerna Virtanen och Schyffert så då är allt frid och fröjd och då kan vi som tidigare ta emot 10.000 nyanlända varje vecka och som vi inte vet vilka de är eller om de begått krigsbrott, våldtäkter eller mord. Enligt Betnér så är Sverige tryggare än någonsin vilket jag kan hålla med om ifall man bär skyddsväst och bor i en bunker när två kriminella gäng skall göra upp sinsemellan.

Ifall någon påstår motsatsen då går Malena Ernman upp i falsett och Schyman talar om patriarkala maktstrukturer som alla män praktiserar. Ur ett HBTQ perspektiv så vill Gardell poängtera att alla som inte håller med är Rasister, Nazister och Fascister.

Hör ni någon snyfta så är det Dan Eliasson, Rikspolischefen, mannen helt utan poliserfarenhet som gråter sig till sömns upprepandes frasen ”vem vet vad dessa gärningsmän kan ha varit med om.”

Enligt Fredrik Reinfeldt så har julgranen inte brunnit upp men iofs så har skolor och bilar gjort det medans Annie Lööf garanterar att vi kan ta emot 30 miljoner invandrare för hennes farmor kom ifrån Kanada.

Enligt Ygeman så beror många skjutningar i Malmö på att Malmö ligger så nära kontinenten, men varför Köpenhamn som ligger ännu närmare kontinenten har hälften så många skjutningar är dock oklart för Anders. Kan det bero på Pölserna eller smörrebröden?

De 100.000-tals svenskar som förutspådde det som nu sker på olika områden var enbart främlingsfientliga trots alla fakta som har funnits att inhämta genom enkel research. De som beskriver denna verklighet som t.ex Peter Springare, Fabian Fjällström, Ann Heberlein, Katerina Janouch, ” Den arga blatten”, Bechir Rabani, Nina Drakfors, Jimmie Åkesson, Henrik Larsson och Tobias Lindberg är enligt PK-pöbeln och den största delen av det politiska etablissemanget ondskefulla rasister eller lögnare.”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 72 skjutna i Stockholm – på bara drygt ett år

  1. Conny Lundberg skriver:

    De politiskt korrekta får det allt svårare att försvara sina idéer i förhållande till det växande antal människor som genomskådar skillnaden mellan illusion och verklighet.

    Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s