Jan Björklund m fl.

Av Olle Ljungbeck

Nej Jan Björklund. 25 000 poliser och 2 000 kommunala vakter löser inte otrygghetens problem! Och inte heller den enorma invandrarbrottsligheten.

Självklart behövs poliser. I normal – Sverige innan massinvandringen, klarade vi oss bra med dåvarande betydligt färre poliser.

Den kriminalitet och våldsutveckling som eskalerat i och med en helt ogenomtänkt och ansvarslös massinvandring måste bekämpas med i första hand andra metoder än fler poliser om vi skall nå några bestående resultat.

Problemet till att ni aldrig föreslår de rätta metoderna och lösningarna är er feghet och rädsla att ni genom sådana kan utsättas för beskyllningar om rasism och främlingsfientlighet. Ignorerar ni inte sådana beskyllningar kommer ni aldrig till rätta med massvåld och kriminalitet från invandrarna.

Du kan nämnvärt inte förbättra tryggheten genom fler poliser. På sin höjd kan Du göra det lite säkrare i stadskärnorna men det är allt.

Kan Du förklara för mig hur säkerheten skulle bli större för kvinnor/flickor som vill ta sig en joggingrunda i elspåret? Eller någon som går ut en kväll för att när festen eller aktiviteten är över tar sig hem ensam till bostaden? Det kommer att finnas hundratusentals tillfällen då människor befinner sig i en situation där ingen polis finns i närheten för att kunna utgöra ett skydd. Därför kommer svenska kvinnors framtida otrygghet fortsätta att accelerera och de till slut blir fångar i sitt eget land. Det land där kvinnor nått längst i frigörelse och jämlikhet!

Den friheten sätter ni punkt för. Kommer Du att vara stolt över detta i framtiden. Du vågade motsätta dig sjalar men vad är det mot svenska kvinnors otrygghet?

Det enda hjälpmedlet mot dessa kriminella invandrare är utvisning. De straff som svensk lagstiftning generar för våld av olika slag inklusive våldtäkter är inte på långa vägar tillräckliga för att avhålla invandrarligorna och gängen från fortsatt brottslighet. Om de skall vara avskräckande måste fängelsestraffet följas av utvisning och om det är nödvändigt också av förlust av det svenska medborgarskapet. Om inte detta sker befäster vi kriminaliteten för dessa grupper i generationer. Då är Du medansvarig på grund av feghet.

Ni har smutsat ned ordet humanism. I er rädsla att få epitetet rasist, främlingsfientlighet etc har ni omformulerat vad humanism egentligen står för.

Ni skyddar med er falska humanism brottslingen och sviker offren. Offren är i det här fallet era egna medborgare. Jag kan inte förklara denna falskhet och svek på annat sätt än att ni inte vågar handla mot en invandrare som ni normalt gör med en svensk brottsling i likartade fall. Denna rädsla grundas på en sjuk humanism där den som ”flytt” till Sverige anses böra behandlas ”humant” hur usel han/hon än är.

Att följa de etiska och moraliska spelreglerna vågar ni inte av rädsla för att avvika från övriga förnekare av verkligheten.

Du och dina likar låter med andra ord er styras av falska moralbegrepp i rädsla av att annars inte vara  låtsasmoralisterna till lags. Fegare än så kan ingen handla.

I ditt parti liksom i övriga sjuklöverpartierna döljer sig en mängd sådana. Den som mest profilerar denna falskhet är slagordsfeministen Birgitta Olsson. Du är rädd för henne och hennes övriga supportrar. Den dagen du vågar ta strid med dem och agera moraliskt hederligt mot ditt eget folk blir Du inte endast en moralisk vinnare utan också en politisk.

De som nu dominerar den omoraliska humanismen står också för vad jag kallar för den kravlösa snäll-ismen och tyckasyndom-ismen. Dessa individer tror att man kan styra en stat utan minsta realism och hänsynstagande till verkligheten. Denna förnekelse är på god väg att förinta Sverige som en välfärdsstat.

De människor som styrs av dessa båda ismer är i verkligheten fega och inte modiga som de tror de är.

De skulle aldrig vågat sätta ut hakan om de inte haft etablissemanget och medierna med sig. De vågar endast hävda sina grumliga idéer när de vet att de har de nämnda bakom sig.

Tiden rinner i väg. Blir inte utvisning det normala för de invandrare som mördar, våldtar, rånar, bränner bilar och fastigheter kommer tryggheten för de svenska medborgarna att vara ett minne blott och vi tvingas av dig och dina likar aldrig känna trygghet i vårt eget land.

Om Du inte inser detta och verkar därefter är Du ett fegt kräk som i framtida historiebeskrivning skall anses vara ett större sådant än Quisling tillsammans med övriga förrädare.

Den som valts av folket att regera landet men sviker sina skyldigheter att värna sitt land och folk av rädsla för att uteslutas ur kretsen av förrädare är den absolut lägsta samhällsvarelsen. Det är den som vågar stå upp mot dessa som är den verkligt högtstående moraliska människan. Som före detta soldat borde Du inte välja kapitulation.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Jan Björklund m fl.

 1. Flosklerna och oxymoronerna de använder har förblindat dem.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/08/07/godhetens-sjalvmotsagelser-lista-pa-speciellt-dumma-politiska-oxymoroner/#comment-6625

  Den interna hjärntvätten och hjärnförsmutsningen inuti ett parti kan inte avprogrammera sig självt då alla medlemmar tillsammans deltar i den. Det behövs nya mentalt friska partier som kan ge folket alternativ till idiotin och de bör med fördel ha sätt att behålla linjen, avvärja entrism och valsamverka mot 4%-spärren genom Valsamverkanspartiet.

  Liked by 1 person

 2. Björngunnar skriver:

  Hoppas Olle ser denna video!

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Gäller att vara i total balans innan man ser den, om nu det kan hjälpa någon från att koka…

   Gilla

   • Björngunnar skriver:

    Jag tycker att pusslet framträder allt eftersom bitarna hamnar på sina rätta platser.
    En del tror att SD är en lösning, jag tror det inte.
    Vilket innebär att någon sk. demokratisk lösning blir det knappast.
    När det gäller Olle Ljungbeck så har han snöat in på muslimer.
    Det är han långt ifrån ensam om men jag kan inte se att det hjälper oss ur den här knipan.

    Liked by 1 person

 3. corneliadahlberg skriver:

  Olle formulerar en bit av vår verklighet på ett sätt som jag lär mig mycket av. Önskar jag fick se Olle ställa frågorna direkt till Jan och avläsa den pajasens reaktion i ögonen, om den har ett uns ärlighet kvar vill säga…

  Gilla

  • Björngunnar skriver:

   Jag läste igen och Olle skriver inte muslimer eller Islam i artikeln.
   Det var ju toppen!
   Det som behövs är ett kreativt sätt att få invällarna tillbaks och i arbete i sina hemländer.
   I Sverige kommer det aldrig att finnas arbete för dem.
   Sedan tror Olle att politikerna är goda och vill väl!
   Det tror jag inte på för ett ögonblick, det är ren onska och inget annat och för denna fosterlandsförstörelse får de grundligt betalt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.