Skall vi fortsätta att låta de ”Politiskt korrekta” ha tolkningsföreträde?

Av Olle Ljungbeck

Till bl a JO, BO, DO, Konstitutionsutskottet, Skolinspektionen.

Skall vi fortsätta att låta de ”Politiskt korrekta” (PK) ha tolkningsföreträde?

Denna artikel är jämväl en anmälan mot partiledarna i SAP, M, C, L, KD, MP och V för rasism och brott mot Regeringsformen till rubr myndigheter inkl Konstitutionsutskottet.

Sjuklöverpartiernas ledande huvudpersoner är kopior av nazisternas, fascisternas och kommunisternas propagandister när det gäller att med olika invektiv svartmåla de som är motståndare till massinvandringen och de konsekvenser den medför inte minst för svenska kvinnor och flickor.

Deras (politikernas) primitivitet och bristande bildning visar sig också i hur de favoriserar de mest primitiva, barbariska muslimska organisationerna i vårt land.

Sålunda ger man av våra skattemedel till  muslimska organisationer som sprider primitiva och våldsbejakande värderingar etc. Som t ex. ”Sveriges förenade muslimer” (SFM), – 12-åriga flickor kan komma till helvetet om de inte täcker sig”.

En islamist, ”Muadh Zamzam jämför också kvinnor med diamanter eller guld och frågar åhörarna vad man gör med de dyrbarheterna. Ställer dem framför alla eller skyddar dem?”

”Jag blir arg om någon tittar på min fru.”

I en annan sekvens jämförs kvinnor med choklad. ”De som är insvepta i papper ska man ta, de som ligger utan förpackning tar flugorna, säger han. Vilka åhörarna är framgår inte, men han kallar dem för ”bröder”.

–” Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara, säger han i videon. Muadh Zamzam är en återkommande föreläsare, dels för att ställa frågor om annan kritik som lyfts mot SFM, bland annat om kopplingar till våldsbejakande extremism”.

Är detta ett ”budskap” som skall tolereras i svenska skolor etc och t o m betalas med skattemedel! Det är ju sjukt.

Många kanske menar att det är ett olycksfall i arbetet som resulterat i att skattemedel går till något så primitivt och ociviliserat som det Sveriges förenade muslimer står för?

Nej visst inte vill jag påstå. Det är endast att studera de sju partiledarnas agerande. De stoltserar ju över att de är såväl humanister som feminister. Men tyvärr stämmer ingetdera.

Statsminister Stefan Löfven krävde så sent som för några månad sedan att när han besökte ett land som förtrycker kvinnor värre än kanske något annat land (Saudi Arabien undantaget) att hans kvinnliga medarbetare skulle hölja sig med slöja! Han framstår därmed som en andlig broder till Muadh Zamzam.

Annie Lööf, som förordar att vi kan ta emot 40 milj invandrare. Genom att göra detta visar hon ett förakt och cynism för alla de svenska såväl som invandrarkvinnor vilka dagligen utsätts för invandrarmäns gränslösa förtryck och barbari som våldtäkter mm!

Sjöstedt som ville kasta ut den enda kvinnan i partiet, Amineh Kakabaveh, som agerar mot invandrarvåldet!

Ingen av sjuklöverpolitikerna har på något sätt visat medkänsla med de tusentals svenska kvinnor och flickor som utsatts för invandrarvåld av värsta slag. Inte heller mot alla de svenska skolflickor som dagligen är utsatta för ociviliserade invandrarpojkars våld och terror och numera går till skolan varje dag med en isklump i magen!

Att överhuvudtaget låta sådana som Muadh ZamZam, Abdisiriak Wabweri och andra råskinn vara skol- och ungdomsledare vittnar ju om en primitivitet och bristande bildning hos sjuklöverns ledande politiker som är fruktansvärd. Den senare – Abdisiriak Waberi – fick under den tid han var rektor för Römosseskolan i Göteborg ständiga anmärkningar av Skolinspektionen. Anklagelserna handlade om grav diskriminering av flickorna på skolan. Denne Waberi skall nu leda en skola med 500 elever! Detta är självklart sjuklövern ansvarig för. Kan politikerna visa större brutalitet mot oskyldiga skolbarn än vad detta innebär?

Anmälan:

Jag anmäler härmed rubricerade partiledare i egenskap av ministrar resp riksdagsledamöter för rasism och brott mot regeringsformen.

I förstnämnda fall är det otvivelaktigt att nämnda personer agerar rasistiskt genom att medvetet tillåta religionsundervisning i muslimska friskolor. Undervisningen i dessa strider helt mot kravet på en konfessionsfri skola. Därmed strider denna också mot regeringsformen, liksom Barnkonventionen som Sverige nyligen undertecknat.

Eftersom dessa skolor har så obildade lärare och skolledare (deras ”bildningsnivå” omfattar oftast enbart kunskap om Koranen och Sharia) och bedriver en därtill vidskeplig och könskränkande ”utbildning” skiljer de sig på ett anmärkningsvärt sätt mot skolor i helt svensk regi, att det därför måste betraktas som rasism att de får bedrivas. Man värderar helt enkelt invandrarbarn på annat sätt än de svenska. Enligt min och andras åsikt ren rasism.

Ytterligare uttryck för nämnda personers rasism måste också räknas kvinnlig könsstympning, barnäktenskap liksom tvångsäktenskap av det skälet att de är förbjudna i Sverige men förekommer ändå. Dit måste också räknas hedersrelaterat våld eftersom det av nämnda ministrar och riksdagsledamöter inte tolereras mot svenska medborgare men väl mot invandrade kvinnor och flickor.

Denna anmälan innefattar också allt det grova våld, våldtäkter etc som utövas av invandrade män eftersom en av Sveriges grundlagar stadgar att regeringen skall garantera medborgarnas trygghet men dock inte gör detta. Sjuklöverpartiernas riksdagsledamöter är i samma omfattning skyldiga till nämnda brott mot regeringsformen  eftersom de kan tillsätta eller avsätta regeringar.

Denna skrivelse går till en rad myndigheter som har att övervaka de lagar som omfattar ovanstående. Jag förutsätter att dessa agerar med oväld och gör vad lagen kräver. Därför skall dessa myndigheter självklart ta ställning för de utsatta och förtryckta enligt sina reglerade skyldigheter och inte av inställsamhet mot sina uppdragsgivare svika de nämnda.

Jag vill också rikta de rättsvårdande myndigheternas uppmärksamhet på regeringens missriktade kritik vad gäller förföljelse av judar. Självklart har nazister del i denna men huvudsakligen är det individer vilka har islam som trosåskådning som står för denna förföljelse. Detta förnekas i stort sett av regeringen. Enligt Säpo har vi högst 300 organiserade nazister medan vi har flera hundratusen bekännare av islam varav ett mycket, mycket stort antal är hatiska till judarna.

De individer enligt ovan som jag anmäler för rasism mm förfäktar med en dåres envishet och enfald, ”människors lika värde”. Jag delar inte deras åsikt. De nämnda visar förljugenheten i sitt påstående inte minst genom att acceptera invandrarbarns utsatthet i muslimska skolor, liksom förtrycket av kvinnor/flickor i utanförskapsområden med parallell/klansamhällen.

Däremot hävdar jag med bestämdhet att lagarna skall gälla lika och de skall alltid tillämpas på de brott lagen föreskriver.

Flera av de myndigheter jag adresserar denna skrivelse till lever inte efter denna princip. Några är Skolinspektionen och Barnombudsmannen, liksom JO.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skall vi fortsätta att låta de ”Politiskt korrekta” ha tolkningsföreträde?

  1. Ping: Skall vi fortsätta att låta de “Politiskt korrekta” ha tolkningsföreträde? – Life, Death and all between

  2. Man önskar att det vore ett stort aprilskämt… men eftersom det pågått i åratal är det väl för mycket att hoppas på att man vaknar upp den 2:e april och får höra Löfvśn avslöja att det hela bara var på skoj och att alla invandrare bara är statister.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.