Anmälan till JO, DO och Skolinspektionen

Av Olle Ljungbeck

Jag anmäler härmed AL-Azharskolan för könssegregering och brott mot skolstadgan, skollagen och lagen om jämlikhet mellan könen.

Jag anmäler också skolinspektionen till JO för att denna inte fullgör sina skyldigheter enligt skollagen – att värna alla barns rätt till en skolgång som följer skollagen och jämställdhetslagen.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Anmälan till JO, DO och Skolinspektionen

 1. Björngunnar skriver:

  Det är ju bra att det anmäls men det kommer inte att resultera i något eftersom JO lyder under EU och deras mål är att förinta det svenska folket enligt Kalergiplanen.
  Det blir i bästa fall som att lägga ett häftstift framför en ångvält.

  Gilla

 2. Ping: Agera verbalt mot honom | corneliadahlberg

 3. Bra i princip, men man an måste vara intelligent också.

  En sådan anmälan går förmodligen bäst om den genomförs på ett brett inkluderande vis och startas av någon organisation som är respekterad av alla, ex. BRIS – barns rätt i samhället och som samlar underskrifter som lämnas in i en stor lunta.

  Genom att en person som felaktigt kommer sättas i facket ”islamofob” genomför anmälan kommer den enbart bli kontraproduktiv hur riktig den än må vara. Så fungerar nämligen människor. De grupperar sig och ställer sig i moraliskt omöjliga motpositioner, för att krocka med varann likt ångvältar, istället för att tänka logiskt och känslomässigt balanserat.

  De bryr sig inte om vem som faktiskt har rätt, men om mängden som tycker något, samt utseende och image. Således tror jag mer på en bred kampanj genom BRIS eller någon annan barnrätts- eller människorätts-organisation … om man nu är motiverad att faktiskt lyckas med något man tar sig för.

  Jag börjar allt mer tro att människor faktiskt inte är särskilt motiverade att rädda Sverige. Varför? Ni som befinner er här, och uppenbarligen faktiskt ser problemen med de politiska partierna, har ändå inte lyckats starta ett parti som valsamverkar än. För mig är det märkligt. Det är riktigt konstigt. Jag är uppriktigt sagt förvånad.

  Jag är även förvånad på andra mindre partier som varje val verkar ha hybris i sin kamp mot 4%-spärren. Jag betvivlar att människor på allvar kan vara så urbota korkade. Trots detta ser vi dem där varje val med sin hybris. Visst är det djupt tragikomiskt! Jag är så förbluffad varje gång.

  De måste ha någon slags blind sekteristisk tro på Demiurgen likt Kristdemokraterna hade tills de en dag vaknade upp en aning och a href=”https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2014/12/19/vad-ar-en-regnbagsallians-och-varfor-finns-det-valallianser-valforbund-eller-valtekniska-samverkansinitiativ/”>valsamverkade sig in i riksdagen.

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Själv anser jag att de som beskylls för att vara det ena och det andra av korruptmedia absolut inte ska vika sig, då skulle vi på ett sätt acceptera PK-folkets förvridna epitet.

   Gilla

  • Björngunnar skriver:

   Men blir det inte urvattnat om man försöker vara taktisk, eller rättare sagt tänker taktiskt.
   Varför inte ett riktigt sjuhelvetes populistiskt parti helt utan hänsyn till taktik, enbart grundat på vår svåra belägenhet och åtgärder som helt utan politisk korrekthet går ut på att på kortast möjliga tid köra allt pack ur riksdagen.
   Skulle inte folk som många gånger är rejält uppretade rösta på ett sådant parti?
   Jag skulle det iallafall.
   SD är väl ett typexempel på motsatsen , taktik till synes men i praktiken en kontrollerad opposition.
   Direktdemokrati !
   I den klassiskt grekiska stilen.
   Där lottades människorna som skulle administrera valen fram och vem det var och vad han tyckte spelade ingen roll , han var bara en valadministratör.
   Den som inte ställde upp på lottbar plats kallades idiot, därifrån lär ordet härstamma, någon som inte ville administrera valen.
   När jag tänker efter, finns det något populärt parti i dagens Sverige och isåfall vilket.
   Alla partier har ju svikit Sverige och befolkas av välbetalda lögnare!?

   Liked by 1 person

   • Även din taktik är en taktik. Den påminner en aning om Donald Trumps taktik och skulle kanske tilltala folk som är riktigt förbannade på politiken. Du får nog leda det. Grunda Björngunnars parti i så fall! Ingen kommer göra det åt dig.

    De flesta partier är populistiska på sitt sätt. Taktiken är oftast att använda vackert klingande floskler och självmotsägelser som tilltalar så många som möjligt i partiets målgrupper istället för att tala realistisk sakpolitik.

    Vetenskapliga partiet säger exakt vad vi vill, nämligen det bästa för framtidens generationer och beskriver sedan vad det är med gott underlag och hur vi vill uppnå det. Vår politik hänger ihop.

    Vår taktik är att försöka vara sanningsenliga med vår politik. Sanningen är ibland hård om man vill vara långsiktig. Hur populärt det är med sanningsenlighet på valdagen återstår att se, men alla partier har en taktik.

    ”Packet i riksdagen”, som du kallar dem, har en annan taktik. Det är tydligt, men de sitter faktiskt i riksdagen. Det lyckades faktiskt ta sig dit … på olika vis… Det får man ändå ge dem. Det har inte vi lyckats med än. Vi måste se den sanningen i vitögat.

    Det finns människor, precis som du, som röstar med hjärtat på ex. Kommunisterna, Enhet, Fi eller Piratpartiet eller NMR för att det känns minst dåligt, eller mest rätt, beroende på hur ens sinnelag är konstruerat. Dessa små partier har hittills haft hybris varje val. Kommer de in i riksdagen med valsamverkan? Ja. Sannolikt. Men utan är givetvis ytterst tveksamt.

    SD är ett mycket taktiskt parti. De har enkäter till väljarna så att folket i partiet känner en slags respekt och en slags ”direktdemokrati”, men den inre kärnan styr. Jag anser att det är en rimlig balans för ett parti. Man kan inte låta vem som helst ta sig in och helt göra om ett parti så det helt och hållet liknar kattsamlande kattkaos och monopolkapitalism, såsom skett med MP och S.

    Direktdemokratin i Grekland var intressant. Aristoteles påstår att det ledde till avrättningen av Sokrates och hans försvarstal där människornas självhävdelse och elakhet låg bakom människornas odygdiga handlande med hjälp av demokratin: http://beltros.blogspot.com.es/2015/05/sokrates.html

    Jag har stött på samma fenomen i ett direktdemokratiskt parti där medlemmarna spottade mot bättre vetande och snabbt ville tycka och trycka och ville freda sina dåligt underbyggda åsikter, vilka de oftast okritiskt, utan undersökningar insupit likt alkoholister genom monopolkapitalistiska medier styrda av fåtalet girigbukar.

    Därför är jag numera för en upplyst konsensus genom vetenskapligt grundade samtal och meditation i förändringen av partier, men samtidigt för en demokratisk media-uppbyggnad, demokrati på valdagen samt beslutande och väl underbyggda folkomröstningar genom vilka diskussionen styrs av vetenskapliga fakta och djuplodande diskussioner.

    Människor ska ha rätt att välja vilka individer som ska styra dem. De vise eller ”packet”. Folket ska få exakt vad de ber om. Det är så rättvist det kan bli. Väljer folket reaktiva, tanklösa och omoraliska politiker som arbetar åt monopolkapitalet så ska de få det, anser jag.

    Vår uppfattning skiljer sig åt. Alla partier har inte svikit Sverige och alla i partierna är inte välbetalda, ej heller lögnare, men visst är många politiker alltför välbetalda med tanke på resultatet och visst har deras politik ofta varit ett svek mot Sverige, särskilt mot pensionärer, men även mot hela välfärden och visst har de ibland ljugit, men det intressanta är ändå att de ofta talat sanning också.

    Politikerna har bevisligen ibland beskrivit exakt vad de tänker ta sig för…
    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/09/17/socialdemokraterna-gor-en-tysk-bajshylla-i-diagrammet-en-titt-pa-stefan-lofven/
    … men ändå har folk röstat på dem. Politikerna har sedan gjort ungefär vad de sagt och ändå blir folk förbannade. Det är på något vis svårare att förstå, anser jag.

    Då undrar man ibland om opinionsinstituten och de som räknar rösterna är i maskopi med politikerna eller om det kanske behövs videoövervakning när rösterna räknas eller om människor faktiskt behöver mentalt stöd när de fattar beslut som ska gynna hela samhället.

    …men jag hävdar fortfarande att om du vill rädda barnen från religiös indoktrinering i skolan bör man gå till väga på ett vist sätt, annars kommer du motverka det du vill uppnå.

    Gilla

   • Björngunnar skriver:

    Den judiska världsmakten har hjärntvättat befolkningen att rösta som de gör.
    Sitt redskap till detta är media som ägs av dem.
    Om någon blir hjärntvättad är det då hans/ hennes eget fel?
    Om någon startar en knarkodlingar , heroin och skänker gratisprover åt folk som fattar tycke för drogen och vill köpa mer och i slutändan dör som utmärglade skelett, är det då knarkardjävlarnas eget fel?
    Representativ demokrati är indoktrinering, mycket värre än religion.
    Direkt demokrati där administrationens personal lottas ut bland befolkningen har helt andra möjligheter att lyckas.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Vi får se, just nu är det full fart på Populisterna 😉

    Liked by 1 person

 4. Märkligt. Din kommentar blev jag inte meddelad om via WordPress.

  ”corneliadahlberg skriver:
  april 7, 2017 kl. 4:41 e m
  Vi får se, just nu är det full fart på Populisterna 😉”

  Frågan är varför? Vilken adress har Populisterna?

  Gilla

 5. corneliadahlberg skriver:

  Och Trump som blivit hyllad av så många, bl.a. av kinakännaren Brage Norin som återkommande kallat honom sänd av Gud, tillsammans med Putin, se tidigare inlägg. Från att ha fått alldeles för många får jag plötsligt inte ett enda inlägg mailvägen från Brage (skrev ofta 3X/dag) genom Kalle Hellberg.

  Gilla

  • Björngunnar skriver:

   Man brukar väl säga att en orm talar med kluven tunga!
   Ens värsta farhågor har besannats när det gäller Trump.
   Och om detta var möjligt…
   Hur säker kan man vara på Putin?
   Varför hjälpte USA Sovjetunionen med atombomben?

   Liked by 1 person

 6. corneliadahlberg skriver:

  Den som, trots all info om att svensk media ägs av till största delen en enda familjen Bonnier, tror på deras innehåll anser jag är medskyldig, anser jag låter sig hjärntvättas. Men visst kan man fortsatt försöka friskriva sig genom att skylla på att de skattevägen syns överallt. Men nej, det håller inte för dem med någorlunda fungerande ögon i skallen, inte längre!

  Gilla

 7. Ping: Skam den som ger sig! | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s