Terroristimportörerna

Ingen blev förvånad, alla har de väntat sig en ny terrorattack. Att det den dagen blev oskyldiga stockholmares tur att dödas och lemlästas, få sitt liv slaget i spillror av en terrorist – har alla väntat sig. Alla väntar sig dessutom att det kommer fortsätta så här. 

Var är de ungas röster, de som skall leva med den nya samhällsordningen? De som växte upp på dagis, blev skärmkonsumenter och har tilldelats rekordmånga diagnoser med därtill hörande pillerknaper?

Såg och lyssnade flera timmar till TV-nyheterna som sändes oavbrutet den 7 april. Olika reportrars fråga ”hur skyddar vi oss?” var lika återkommande som det naturliga svaret ”sluta importera terrorister, utvisa redan importerade grova brottslingar och sist men inte minst – sluta förstöra deras länder!” uteblev. Ja läs gärna meningen en gång till.

När jag såg och hörde terroristimportörerna uttrycka sin iskalla, väl inövade ”bestörtning” i TV-rutan kunde jag inte låta bli att tänka – synd att det inte var du som drabbades istället för de oskyldiga! Då hade vi kanske fått en chans att skydda oss. 

Noterade igår vid SVT:s nyhetssändning att så gott som alla – ministrar, reportrar, kungen, kronprinsessan – började med att uttrycka sin typ bestörtning för att i samma mening haka på ett MEN och så haglade kärleksflosklerna, hur starka vi är, enade, någon lyckades vrida in trygghet i meningen o.s.v. Ingen av makthavarna gjorde det enda naturliga i sammanhanget, nämligen erbjöd sin omedelbara avgång för att ge plats åt friska ledare som kan återskapa den trygghet alla borde förvänta sig.

Vem gav dem MEN-instruktionen? En hjärntvättad, skärmknarkande och pillerknaprande befolkning återväljer väl hycklarna och bedragarna, eller vad tror du?

Rent praktiskt har jag svårt att förstå händelseförloppet. Lastbilschauffören har kört längs Drottninggatan mitt på vackra ljusan vårdag då gatan brukar krylla av folk, landar i Åhléns varuhusentré där det likaså brukar vara massor av folk i rörelse. Idag har alla en kamera lätt tillgänglig i fickan eller handväskan, med videoinspelning ett klick bort, men lastbilschauffören lyckas fly från förarhytten och vi har inte hört ett enda vittne som sett honom hoppa ut därifrån. Insynen till Åhlénsentrén är mycket god. På lite avstånd men med insyn dit är kanske Stockholm som mest folktätt med många flanerande människor, både sittande och i rörelse. Men vi har bara 2 bilder på en man någonstans och först några timmar senare rapporterar någon att en man beter sig konstigt – i en butik i Märsta. ???

Samtidigt gör Trump oss djupt besviken genom att upprepa det Obama gjort under sin långa tid vid makten – anfaller, dödar och lemlästar oskyldiga människor i ett land som aldrig hotat oss, med en folkvald ledare, ett land från vilket han borde hålla sina fingrar borta! Ska hans fingrar bli lika blodiga som föregångaren Obamas?

Sanningssökande journalistik i temat:

Av Lars Bern

Ansvaret för terrordådet ligger hos våra egna politiker!

Från Vetenskapliga partiet

Donald Trump bryter vallöfte nummer två genom att samverka med radikal extrem islamism i Syrien

Vladimir Putin påstår att “95% av världens terroristattacker är iscensatta av CIA”

Ur Blueshift

HÄR SÅGAR STORBRITANNIENS AMBASSADÖR TILL SYRIEN, MEDIA:s OCH USA:s GASATTACKLÖGNER

Kan det bli värre än så här för globalisterna? Nu handlar det om strömavhopp av aktiva insiders och medarbetare. I den här BBC-intervjun är det Storbritanniens ambassadör till Syrien, Peter Ford, som slaktar krigslögnerna…

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Terroristimportörerna

  1. kbrel skriver:

    Klara besked Lars. Respekt!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.