Bortom hjärntvättarmedia

Helgläsning till dig som är intresserad av fakta och analys kring det som överrumplar oss just nu: Den amerikanska färgrevolutionen ur FRIA SIDOR:

”Ett folks ointresse, och därmed okunskap, leder obönhörligen till dess undergång. Hjälp till att få fler att förstå, för din egen skull, framtida generationer och för en fredlig värld.”

 

Temat idag ur Brages synvinkel:

”ETT SVAR PÅ ALLIANSEN EUROPA OCH ASIEN ”EURASIA” – ETT BRITTISK/AMERIKANSKT VÄRLDSSAMVÄLDE.

VET NI VAD DETTA INNEBÄR?

* TYSKLANDHANDELSBALANSÖVERSKOTT 26,0 MDR EURO I MARS 2016

* TYSKLANDHANDELSBALANSÖVERSKOTT 24,4 MDR EURO I SEPTEMBER.2016.

DET INNEBÄR ATT TYSKLAND ÄR EU:s EKONOMISKA SUPER-LOKOMOTIV!!!

DET TYSKA FOLKET ÄR ETT ENASTÅENDE INGENJÖRSFOLK – ETT FENOMEN.

VET NI VAD DEN NYA NORDGASLEDNINGEN TILL TYSKLAND BETYDER?

DEN BETYDER ATT TYSKLAND KNYTER BANDET ÄNNU STARKARE ÖSTERUT MED RYSSLAND.

OBSERVERA: TYSKLAND KNYTER ÄVEN BANDEN MED KINA!!!

VET NI VARFÖR USA OCH STORBRITANNIEN BILDAR EN ”STRATEGISK ALLIANS”?

Därför att EU är på väg att söka sig österut. Det är det asiatiska megaprojektet ”One Belt One Road” (den nya sidenvägen) som EU:s framtid hänger på. Tysklands gigantiska exportindustrier har inget val – sotdöden eller att vända sig österut. Alliansen mellan Europa och Asien är historiskt oundvikligt. Skeendet går dessutom snabbt.

JUST NU – I DENNA STUND – SPRICKER EU.

Grekland, Italien, Spanien, Portugal – raden av länder i södra EU som håller på att kollapsa är lång. Brexit golvade EU – men unionen överlevde smällen. Frexit är bara en tidsfråga. Frankrikes utträde slår knockout på unionen. Även om Le Pen inte vinner den andra valutgången är landet så splittrat att EU försvagas dramatiskt. Hela projektet EU är kört. EU blev ett fatalt misstag.

ALLA TÄNKARE FATTAR VAD SOM SKER.

Soros är inte dum. Finanseliten i väst är inte heller dum. Den stenrika eliten i väst fattar. Allmänheten betraktas som en pöbel som ska underhållas med allehanda trams för att bli förvirrade. Vi får ingen sann information – annat än den som läcker ut genom nätet. Därför ser nästan ingen skeendet i världen – trots att det är ”övertydligt”.

USA, Storbritannien, Kanada, Australien och många länder inom det Brittiska Samväldet går samman som ett alternativ till projektet ”Eurasia” – alliansen mellan Europa och Asien.

Alla vet att det bara är en tidsfråga tills IMF tvingas ge den kinesiska valutan Yuan en betydligt starkare ställning i IMF:s valutakorg. Därmed är dollarns dominerande ställning som världsvaluta över. Denna process leder förr eller senare till imperiets fall – USA:s kollaps.

Världen måste börja om. Alla staters skulder måste skrivas av. Alla amerikanska värdepapper blir automatiskt värdelösa. Dollarn kollapsar. Alla förbereder sig inför det oundvikliga. Kina, Indien och Ryssland blir stormakter i öst. Iran blir den nya stormakten i Mellanöstern. Samtliga EU-länder drabbas fruktansvärt. Tyskland helas snart och blir Västeuropas industriella centrum. Hur går det då i väst?

DEN NYA AMERIKANSK-BRITTISKA DOKTRINEN ÄR DÖMD ATT MISSLYCKAS.

En amerikansk variant av ”sidenvägen” – en allians mellan Nord- och Sydamerika är omöjlig. En engelskspråkig världsallians – ”ett brittiskt/amerikanskt världssamvälde” är enda alternativet. Men denna oheliga allians är inte ”i tiden”. Den är dömd att misslyckas. Det är över för världens sista supermakt – USA är på väg att falla.

NÄSTAN ALLT SOM HÄNT DEN SENASTE TIDEN VISAR TYDLIGT SKEENDET.

USA och Storbritannien träder inte frivilligt av den historiska scenen. Bägge nationerna vill nu skada EU maximalt – i första hand Tyskland. Det förklarar Storbritanniens försök att hetsa fram fler EU-sanktioner mot Ryssland – vilket blev ett politiskt fiasko. Det förklarar Trumps ytterst negativa attityd mot Angela Merkel och Tyskland. Det förklarar USA:s arroganta politik gentemot Turkiet. Det förklarar USA:s plötsliga anfall mot den syriska militära flygplatsen. Trump har gjort valet – en fred i Syrien gynnar inte den nya amerikanska doktrinen. Det förklarar även SOROS gigantiska finansiella satsning på att dränka EU med flyktingar från Mellanöstern och Nordafrika.

Den italienska admiralen Enrico Credendino som ansvarar för EU:s ”anti-trafficking Organisation Sophia” liksom chefsåklagaren Carmelo Zuccaro från Sicilien har inför det italienska parlamentet nyss lämnat hårresande rapporter om hur flyktingsmugglingen finansieras av Wall Streets hedgefondexpert George Soros. Pengar pumpas in till maffiaföretag som hyr och/eller köper massor av båtar som sköter transporterna av flyktingar till södra Italien och vidare in i EU.

Det mest sensationella är rapporterna om att det systematiskt väljs ut ”radikaliserade” muslimska ungdomar från fängelser och flyktingläger som slussas in som flyktingar i EU. Fängelsechefer mutas och stryker illegalt de av CIA utvalda fångarna från alla myndighetsregister. Massor av smugglarföretag i Italien hotas nu av åtal (som om detta hjälper).

USA HOPPAS FÅ MED SVERIGE OCH NORGE I VÄSTALLIANSEN.

Tyskland, Frankrike, Italien, Ungern och många andra länder inom EU är på väg att gräva ner stridsyxorna och etablera en fredlig samverkan med Ryssland – liksom Turkiet. Dessa länder betraktas som förlorade. Men norden är en strategisk pusselbit. Varken Sverige eller Norge är helt integrerade i EU. Vårt land kommer allt närmare ett historiskt vägval. CIA:s femtekolonn har tyvärr ett fast grepp över Moder Svea. Ett svenskt katastrofval är att vänta. Vi väljer väst i stället för öst. USA blir en kvarnsten runt halsen på vårt land.

Se upp för Italiens banker. De är snabbt på väg rakt ner i avgrunden. Detta utlöser den kedjereaktion som bara någon månad senare orsakar dollarns fall och det andra amerikanska inbördeskriget. Solen går ner i väst – var förberedd.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.”

Avslutningsvis om dem som ville, medverkade till och lyckades ta ifrån vår polis dess möjlighet att stoppa terrordådet som skett, samt kommande terrordåd: Janouch kräver ansvar från de som stoppade Reva ur NYHETER IDAG.

Ur Blueshift

TERRORATTACKEN I STOCKHOLM: ÅHLÉNS VAR INTE MÅLET – DET VAR REGERINGEN

Hur decenniets terrorattack gick in i väggen…”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bortom hjärntvättarmedia

  1. vidholdz skriver:

    Gode tid – vad är sant och vad är inte – vad är upp och vad är ner – man blir vimmelkantig av alla uppgifter som cirkulerar – det påstås också att 3:e världskriget redan är i full gång – eller …..??Det blir till att läsa så mycket man orkar och försöka vaska fram så mycket sanning som möjligt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.