Hotet mot korallreven och “global uppvärmning”

Av Pia Hellertz genom Kalle Hellberg

”Vidaresänds med skribentens godkännande!

Kalle H.

Från: Pia Hellertz
Skickat: den 15 april 2017 21:35
Till: linda.belanner@sverigesradio.se; barnwebb@sverigesradio.se
Ämne: Global uppvärmning och hotet mot korallreven

Betr. Hotet mot korallreven och “global uppvärmning”

Jag lyssnade på morgonens barnprogram på P4. Jag blir så ledsen när Sveriges Radio på Barnkanaler skrämmer barnen med den “s.k. globala uppvärmningen” som inte pågår. Det är vetenskapligt motbevisat sen flera år, men politikerna och andra intressenter fortsätter skrämma, antingen på grund av indoktrinering och brist på kunskaper eller på grund av en bakomliggande politisk agenda. Jag vill dock inte tro att SR är en megafon för makten utan seriöst sanningssökande. Därför blir min slutsats att det handlar om brist på kunskap.


Frågan om den s.k. globala uppvärmningen är en POLITISK agenda, inte vetenskapligt grundad. FNs klimatpanel IPCC har visat sig fara med lögner och på datormodeller – inte på verkliga observationer. Donna Laframboise avslöjade i sin bok“The Delinquent Teenager” att IPCC inte använder erfarna forskare utan doktorander, aktivister m.fl. för att skriva sina rapporter. Hon konstaterar att: “Almost Nothing We’ve Been Told About the IPCC Is Actually True”.

Romklubben, som är en tankesmedja för FN, skrev:

The common enemy of humanity is man.
In searching for a new enemy to unite us, we came up
with the idea that pollution, the threat of global warming,
water shortages, famine and the like would fit the bill. All these
dangers are caused by human intervention, and it is only through
changed attitudes and behavior that they can be overcome.
The real enemy then, is humanity itself
.”
Club of Rome,
premier environmental think-tank,
consultants to the United Nations

 

“Den gemensamma fienden för mänskligheten är människan.
I sökandet efter en ny fiende som kan förena oss kom vi fram
med idén att föroreningar, hotet om global uppvärmning,
vattenbrist, svält och liknande är vad vi behöver. Alla dessa
faror orsakas av människan, och det är bara genom
förändrade attityder och beteenden som de kan övervinnas.
Den verkliga fienden är mänskligheten själv.”

Romklubben
miljötankesmedja, konsulter till FN

Syftet med skrämseln är globalisering. Det finns mäktiga krafter som vill ha en världsregering, en världsvaluta, en världsekonomi, en världspolis/militär och en världsreligion. Man gör nu allt för att uppnå detta syfte. I det ingår skrämsel med hjälp av klimathot, terrorism, m.m.

Klimatförändringar har skett under flera miljoner år. Ibland är det kallt, ibland mycket kallt. Ibland är det varmt, mycket varmt. Just nu är det inte ens mycket varmt. Den grad (0.7 grader) som ökat är enligt forskare bara en återhämtning från den Lilla Istiden på 1800-talet. Vissa forskare menar att vi snarare är på väg mot en ny kallperiod, något som Tege Tornvall sammanfattat i sina böcker, den senaste heter “Tänk om det blir kallare”. Det är solen som styr klimatet, inte människorna och i synnerhet inte koldioxiden, som istället är gynnsamt för växtligheten och därför för människorna.

När det gäller korallerna så ingår de i samma skrämselpropaganda, vilken drivs för bestämda syften. Korallerna har överlevt våldsamma klimatförändringar under hundratals MILJONER år. De klarar sig lika länge till.

Lyssna här till en man som studerat korallerna under mer än 50 år, Dr Walter Stark. Han vet vad han talar om och han vet vad de otåliga aktivister som kallar sig ”forskare” ständigt gör för fel. Det är två delar, som är värda att titta på i deras fulla längd.

https://www.youtube.com/watch?v=ej46dlLxUe8

Jag är ingen klimatforskare men jag är dels forskarutbildad och dels nyfiken och intresserad av samhällsfrågorna. Dessutom är jag pensionär och har tid att läsa vad andra forskare skrivit och skriva om det. För ett år sedan publicerade jag en bok om dessa frågor, “Att leka Gud – Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning”. Jag bifogar den och hoppas att ni både läser och kontrollerar mina källor.

Det är så enormt tråkigt när Sveriges Radio fortsätter sprida desinformation och lögner och fortsätter skrämma barn och vuxna med information som inte stämmer. Det finns nog mycket som händer i världen idag som är skrämmande utan att man behöver lägga på fel information.

Tycker med

Varma Örebrohälsningar och en önskan om en Glad Påsk

Namnteckning2
Påskkycklingar

Pia Hellertz
Fil.dr. Socionom
F.d. universitetslektor
Psykoterapeut, Mental tränare
Strombergsgatan 4
702 83 ÖREBRO
www.piahellertz.com
019-31 46 77, 070-313 46 77″

P.S. Där fick ni en kraftigt försenad Glad Påskhälsning, ni som hängt med så här långt. Har tänkt önska er det flera gånger, men så mycket händer så påsken blev fylld av aktuellt istället, vilket känns rätt eftersom det ljugs så förtvivlat i MSM så vi andra får liksom försöka bära upp vågskålen med  lite sanning som omväxling…

 

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.