Är de tillräkneliga?

Av Olle Ljungbeck

Går det längre att betrakta ledarskiktet, regeringen och riksdagsledamöterna inom sjuklövern som tillräkneliga? Tillräknelig är ett tillstånd (psykiskt) som anger att man är medveten om sina handlingar och dess konsekvenser och därför kan hållas ansvarig för dessa.

I dag måste en domare vad gäller ovan nämnda, ifall de ställs till ansvar, först pröva om de kan anses tillräkneliga eftersom deras brott är de värsta som någonsin utförts mot svenska folket.

Jag har under min yrkesverksamma tid – ca 30 år  som personalchef – under en stor del av denna arbetat med personurval alltifrån springpojkar till ledare för företag. Självklart har jag då lärt mig mycket om människors personlighet och förmåga att leda. Det jag hittills funnit hos dagens politiska ledare skrämmer mig.

När jag då tillämpar mina kunskaper, förvärvade under praktiskt arbete, anser jag mig kunna bedöma dagens politiska ”elit”. Det som fick mig att sätta dessa tankar på pränt är inte minst dagens möte inom sjuklövern om hur terrorismen skall bekämpas.

Det som är anmärkningsvärt är två saker. För det första att detta möte kommit till stånd först nu. Och för det andra att den part – SD – som alltsedan 2006 varnat för massinvandringens numera väl kända katastrofala konsekvenser inte finns med vid mötet!

Jag kan inte förstå annat än att orsaken till varför SD inte är inbjudna beror på att sjuklövern inte vill erkänna att SD alltsedan man tog upp frågan haft rätt. Att möta partiet i ett sammanhang där man måste redovisa sitt totala misslyckande i invandringsfrågan klarar man helt enkelt inte mentalt. Att de som vid varje framträdande om massinvandringen slog sig för bröstet och basunerade ut för världen att man var den humanistiska stormakten klarar man inte heller.

Detta visar också på ihåligheten i Stefan Löfvens ständiga floskler om att vi skall hålla samman etc etc. Denne man som jag tror man inte behöver ha mina erfarenheter om personurval för att inse att han är mytoman och han därför är beredd att lägga fram vilka lögner som helst, trots att han vid utsägandet av sina löften redan tagit ställning till att de inte skall infrias.

Hans förmåga att friförklara sig själv från all skuld är häpnadsväckande. Sålunda tar han alltid tillfället i akt att misskreditera och svartmåla Putin. Att han själv enligt folkrättsexperter är krigsförbrytare med anledning av att han deltog i störtandet av Gadaffi och därmed startade massinvandringen över Medelhavet förnekar han givetvis, men detta är likaväl sant.

Vi måste självklart också ställa frågan var sjuklöverns ledarskikt befinner sig rent intellektuellt, bildningsmässigt och kulturellt när man understödjer islamistiska organisationer med miljonbelopp trots att de bjuder in föreläsare och själva har åsikter enligt följande.

” Flickor hamnar i helvetet om de inte bär slöja. Kvinnor jämförs med inslagen choklad. Om de inte täcker sin kropp och ansikte bör de förkastas. Kvinnor får inte gå ut från hemmet utan tillåtelse från sin man. Och kvinnor skall inte heller få använda parfym eller skämta etc”! Och kvinnor skall givetvis inte få arbeta utom hemmet. Hur detta skall gå ihop med de stora ekonomiska vinster vi enligt sjuklövern skall gör på invandringen, är en gåta för mig.

Några av sjuklöverns ungdomsförbund har på fullt allvar föreslagit att följande skall bli tillåtet i Sverige; ”Fri invandring (30 miljoner lär vara möjligt enligt Annie Lööf), vidare skall månggifte, slopad skolplikt, incest, nekrofili, tidelag etc vara tillåtet”.

När moderpartier tillåter detta i ungdomsorganisationernas partiprogram trots att de strider mot såväl grundlag som allmän lag, måste vi medborgare självklart ställa frågan om ansvariga partistyrelser består av psykiskt icke tillräkneliga individer. Hur kan någon normalbegåvad människa överhuvudtaget komma på tanken att lägga sin röst på partier som hyser psykiskt sjuka, obildade, primitiva människor i ledningen och dessa får styra och leda Sverige. Men också att flera med dessa åsikter kan komma att styra Sverige efter valet! 

Fem specifika typer av brott som inte funnits i Sverige på väldigt länge, eller tidigare inte existerat alls, är:

   Hedersförtryck, hedersvåld och hedersmord

   Organiserat och planlagt våld mot räddningspersonal

   Klanbaserad eller släktbandsbaserad kriminalitet och

   rättskipning

   Gruppbaserat sexuellt våld på offentlig plats mot flickor

   och kvinnor                       

   Gruppvåldtäkter av pojkar eller unga män

Dessutom tillåter ni barnäktenskap, tvångsäktenskap, könsstympning av ytterst primitiva skäl.

Redan för flera år sedan varnade jag för det mansöverskott ni skapat. Vi har redan sett vad det leder till. Ständiga sexuella övergrepp och våldtäkter på svenska kvinnor/flickor. Och det kommer att bli mycket värre.

Ni har omskapat – genom er katastrofala invandringspolitik – det tryggaste samhället i världen för alla medborgare, inte minst svenska kvinnor och flickor, så att 35 procent säger sig nu att de inte vågar gå ut utan sällskap!

Många skolflickor, ja även pojkar riskerar att bli psykiska vrak för att ni släppt in helt ociviliserade och primitiva grupper av individer som till större delen är analfabeter och kvinnoförtryckare och därför aldrig bort få komma hit.

Ni påstår att 80 000 skall utvisas. Hur skall vi kunna tro på detta när ni inte ens fångar in och utvisar terrorister som ni informerats om men ändå låtit det gå så långt att de genomför terrorhandlingar och mördar medborgare?

Vi vore ju lika undermåliga individer som ni om vi skulle tro ett uns av vad ni säger och påstår.

Trots att ni skapat denna fruktansvärda katastrof för Sverige med mord, grovt våld, våldtäkter, mord- och bilbränder är ni nog förmätna och fräcka att utestänga det parti som mer än någon annan varnat för det katastrofala läge Sverige befinner sig i nu!

Kom inte och påstå att SD är nazistiskt etc. Om någon har visat sådana tendenser och moral så är det ju ni.

Personligen ser jag ingen regering och partier (sjuklövern) som från 2006 så kan jämställas med auktoritära system som de i Nazityskland, förutvarande Sovjetunionen, DDR och dagens diktaturer.

Exemplen är många. Ni bryter mot grundlagen och allmän lag. Ni tillåter detsamma för invandrare. När ni lagför dem följer ni inte den straffskala lagen anger.

Ni gör som i nämnda diktaturer, diskriminerar de som vill att svenska lagar och grundlagsfäst värdegrund skall gälla.

Moraliskt går det inte att skilja er från de grupper ni beskyller SD för att sympatisera med.

Men detta är ju det normala hos diktaturens kreatur att aldrig erkänna sina brott utan i stället beskylla motståndarna för det som de själva representerar.

Ni har aldrig någon gång sedan 2006 agerat rationellt, förnuftsmässigt och logiskt. Ni har grovt brutit mot grundlagen och därmed i förlängningen helt åsidosatt det demokratiska systemet.

Ni är med andra ord en samling individer som genom falska förespeglingar om att i första hand tjäna sitt land och folk i stället skapat en situation där våldet, primitiv religion och kultur som är en kvarleva av det yttersta barbariet är på väg att ta över.

Ni har från att Sverige varit ett av de främsta länderna på jorden – alla kategorier, krossat demokratin, skapat en otrygghet som drabbat större delen av befolkningen.

I stället för att höja kulturen, bildningen, förnuftet och realismen, har ni lierat er med och numera accepterat de värsta avarterna ur den mest primitiva religion och kultur som finns.

Självklart är det mot ovanstående en katastrof vilken det än blir av dagens ledare inom sjuklövern som blir statsminister. De är alla usla. Men att se inte minst Anna Kinberg Batras politiska framträdande är ändå det absoluta bottennappet. Och att inte hennes kolleger inser detta visar ju vad vi har att vänta oss!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Är de tillräkneliga?

  1. kbrel skriver:

    Hela etablesimanget har misslyckats kapitalt ifrån Media till de politiker som sitter och styr och även övriga partier utom SD.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.