Från Kalle – om operatören tillåter

Har undrat varför jag under ca 2 månaders tid inte fick några mail från Kalle Hellberg – det var operatören som var problemet. Nu får jag igen, men hur länge?

Från Kalle Hellberg

Frågor + Att det ska vara så svårt att förstå!

(Vet inte om du kommer att få detta, är nu svartlistad hos flera operatörer, vem har bestämt att så ska ske?)

9-11 förstörde USA. Att spektakulärt spränga tre höghus och skylla på terrorister för att därefter med lögner få folkets godkännande att bomba sex nationer tillbaka till stenåldern och därmed skapa en enorm flyktingström som vi i Europa ska ta hand om, vad är det för politik? Ett tredje världskrig är målet! Bakom detta djävulska brott finns en handfull psykopater, men en totalt outbildad och godtrogen befolkning låter detta ske och de låter sig gärna manipuleras utan att tänka själva!

Är det samma godtrohet hos våra makthavare eller ligger det andra planer bakom? Löven som nyss åkte till USA och skrev på krigshandlingar som innebär att USA ska få placera ut militärer och krigsmaterial på bl a Gotland, hade han mandat från folket att göra så? Ingalunda! Men vem/vilka i Sverige har bestämt att så ska ske?

Att vi har en försvarsminister som lydigt följer order ”uppifrån”, kan väl ingen undgå att fatta? Vad gör media, som håller tyst om verkligheten men gärna späder på rysshatet, vem/vilka har bestämt att så ska ske?

Här en sanningsartikel om ovanstående som alla borde förstå.

Original här – Översättning här

Av Brage Norin

Nothing is so bad that it couldn’t be even worse (Irländskt ordspråk).

* Att vakna upp i en värld och inse att människor som helt saknar känslor – tomma skal eller psykopater – styrt oss i decennier måste vara fruktansvärt smärtsamt.

* Att inse att massor av västvärldens ledande politiker är skyldiga till ohyggliga massmord måste vara extremt obehagligt.

* Att vakna upp i en värld och inse att Putin har helt rätt – 95 % av all terror i världen är organiserad av CIA – måste vara en hisnande insikt.

* Att vakna upp i en värld och inse att Trump hade rätt – att  ISIS skapades och  organiserades av CIA/Mossad – måste vara den mest obehagliga av alla uppvaknanden.

* Att inse det brutala faktum att CIA/Mossad organiserade massmordet på 3 000 amerikaner i New York den elfte september år 2001 är faktiskt ännu värre.

* Att inse att Nixon-epokens skytteltrafik till månen för ett halvt århundrade sedan bara var fejk – det måste vara omskakande. Hur ”inni blanka helvetet” kunde USA ljuga så enastående sjukt? Så kommer folk att tänka.

* Att inse hur sanslöst hjärntvättade vi var – måste skapa en kompakt tystnad i hela den förljugna västvärlden.

* Att inse hur många svenskar som fångades in av CIA och lät sig mutas av blodsdollar kommer att bli chockerande.

* Att inse att alla flyktingvågor medvetet organiserades av CIA för att skapa kaos i hela väst – det måste också vara en synnerligen obehaglig insikt.

ATT INSE ATT JORDENS SISTA IMPERIUM USA VAR ONDSKANS RIKE – MORDORS RIKE – TAR VÄLDIGT ONT.

Det tog mycket ont när Sovjetunionen kollapsade. Det tog fruktansvärt ont i många miljoner människors hjärtan när sanningen om Stalins terror avslöjades. Nästan halva världen stod stilla när Stalin dog. Den brutala sanningen om terrorn i öst förlamade hundratals miljoner människor.

Det kommer att ta djävulskt ont även när USA kollapsar. Snart tystnar hela den förljugna västvärlden. Det är synd om människan. Vi börjar bli rädda – men detta är bara början. Det kommer att bli ännu värre. Vi närmar oss ett totalt kaos i hela det förljugna amerikanska imperiet – ”den fria världen”. Sanningen kommer att skapa en traumatiskt chock.

DET ÄR SYND OM MÄNNISKAN – MEN EN NY DAG GRYR.

Solen är på väg att gå upp i öst. Det blir snart kolsvart i väst – men bara ett kort historiskt ögonblick. Solens ljus kommer snart att börja synas i tunneln även i väst. En värld i fred är på väg att födas. Denna process tar ont – men oj så efterlängtad den är. De tusenåriga krigens helvete är snart över. USA:s kollaps är nära. Det onda imperiet går under.

Jag känner en euforisk lycka – jag ser ljuset!

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.