”Jag är beredd på fängelse”

Av Olle Ljungbeck

”Jag är beredd på fängelse”. Det vara stora ord, Anna Gullberg, ansvarig utgivare, Gefle Dagblad. Men finns det verkligen någon risk för att Du kan hamna i ”finkan”. Jag tror det inte. I så fall måste Gefle dagblad avvika från flertalet övriga medier. Som det nu är har ni ju bildat symbios med makten tillsammans med de övriga.

Även i de för makten brännbara och känsliga ämnena har ni ju samsyn. Nej jag tror helt enkelt att det är lika svårt för dig och övriga PK att hamna i finkan på grund av opposition mot makten, som det är för en kamel att ta sig igenom ett nålsöga.

Det finns många frågor som det vore värt att pröva hur långt åsikts- och yttrandefrihet stäcker sig.

T ex hur skulle det vara om Du prövade hur långt den sträcker sig i ett kraftfullt (på gränsen till ärekränkning) fördömande av Stefan Löfvens sabotage mot hundra års kamp för jämställdhet mellan kvinnor och män.

Eller varför inte ett uttalande på gränsen till tryckfrihetsåtal för myndigheternas och religioners tillåtelse att dagligen skända och kränka kvinnor/flickor i religiösa skolor.

Eller helt enkelt våga tydligt och klart för svenska folket redovisa vilka som ligger bakom kränkningen av kvinnor i de alltmer uppväxande parallellsamhällena. Och varför inte också delge oss tydligt vem som står för gängbrottsligheten i våra storstäder liksom stenkastande mot ambulanser, brandbilar, poliser etc i våra förortsgetton.

Själv blev jag handgripligen bortförd från Stortorget för två år sedan (fyllde 85 i går) av två handfasta poliser. Varvid man också tog i beslag mitt plakat.

Polischefen hade fått in en anmälan om hets mot folkgrupp och hädelse. Hädelseparagrafen hade dock hunnit avskaffas. Efter tre veckor fick jag åter mitt plakat och från åklagaren beskedet att jag ej brutit mot yttrande och åsiktsfrihetslagen.

Gävle dagblad hade dessförinnan dagen efter angett att en man greps pga ovanstående. Någon rättelse kom givetvis inte när det visade sig att jag enbart följt grundlagen.

Därutöver har jag blivit förhörd tre gånger för ”elaka” brev till ministrar.

På lördag skall jag återigen testa våra grundlagar vid 12-tiden. Du är välkommen att stötta mig.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Tisdagens Olle

Ingen annan person i vårt land än Statsminister Stefan Löfven är huvudansvarig för det enorma brott som Sverige och dess medborgare är utsatta för i dag.

Ingen annan politiker har före Stefan Löfven stått för ett sådant självförhärligande  och sådan total känslolöshet när det gäller att nå sina syften hur omoraliska och oetiska de än är. Denne man har mer än någon annan gjort valspråket, ”Ändamålet helgar medlen”, till sitt. En mer skrupelfri person har aldrig tidigare varit statsminister i Sverige.

De tal Löfven höll första maj säger mycket om honom som människa. En icke ärlig sådan. I sina tal lovade han som vanligt mer än han avser att genomföra. Han är sannolikt själv inte medveten om hur hans retorik röjer honom som en totalt omoralisk individ.

Citat; ”Jag blir förbannad på riktigt”. Jag blir genast fundersam när någon säger på det viset. Om jag högt och tydligt uttrycker mig på ett sådant sätt skall jag väl också mena det. Men i Löfvens fall röjer detta uttalande att hans retorik oftast en bart är ett spel.

Hans förhållningssätt till nazism och islam är också intressant. Citat; ”nazismen är ett brott – ingen åsikt”. Det är ju en självklarhet för varje medveten medborgare att nazismen är oförsvarlig. Så i detta fall delar jag hans åsikt.

Men! Han nämner inte ISLAM. Den i särklass ondaste och grymmaste religionen/ideologin i dag.

Enligt Säpo har vi i Sverige ca 300 organiserade nazister. Däremot har vi endast under se senaste 5 åren tagit emot flera hundratusen individer som bekänner sig till islam. Självklart är inte alla dessa beredda att terrorisera och mörda oss. Men ett mycket stort antal är det, och vi har sett tusentals exempel på hur dessa islambekännare har mördat, rånat, begått våldtäkter på ett mycket stort antal svenska kvinnor etc. Trakasserat desto fler mm. I skolorna gör många av dessa muslimska unga män livet till ett helvete för svenska skolflickor.

Dagligen bränner dessa bekännare av världens grymmaste religion/ideologi bilar, fastigheter som bl a skolor etc. Ambulanser, brandbilar etc blir av unga bekännare av islam bemötta med stenkastning och förstörelse av fordon när de rycker ut.

Och  trots ovanstående verklighet nämnde inte Stefan Löfven något om detta och vilka förövarna är. Jo, han nämnde brottsligheten som en bisats och lovade fler poliser. Men inte med ett ord vem som står för den. Vilken medborgare som helst vet att invandrare bekännande sig till Islam står för en enorm överrepresentation i dagens brottslighet! Varför?

Jag tror jag vet. Det är nämligen här Stefan Löfvens hänsynslöshet visar sig när det gäller att till varje pris nå sina syften. Löfven räknar kallt och skrupelfritt med att i framtiden räkna in en stor del av de senaste årens invandring som valboskap, från de länder där islam är statsreligion. Därför tydliggör han inte vem eller vilka som är orsaken till behovet av fler poliser, strängare straff etc.

 

Exemplen för att nå dessa syften är många. Som när han krävde att de kvinnor som medföljde till Iran skulle bära slöja. När han beordrade en tjänsteman att välja in Saudi Arabien i FN.s kvinnokommission.  

Vi ser det också så gott som dagligen i våra städers förorter där islamisterna i stort sett har fritt spelrum att kränka och förtrycka såväl svenska som invandrarkvinnor.

I de muslimska friskolorna tillåts ett förtryck av flickorna som saknar sitt motstycke, men ändå får dessa fortsätta. Barnäktenskap, tvångsgifte, könsstympning är på väg att bli ett normaltillstånd i stället för att försvinna.

I landet med världens främsta feministregering vågar 20 procent av kvinnorna inte gå ut i rädsla för att bli överfallna. 35 procent känner ständig otrygghet. Den som bevisligen kan förneka att detta inte är orsakat av massinvandringen finns inte.

Lagarna som rimligtvis skall förhindra brott tillämpas inte. Det normala är i dag att invandrare som begår grova brott ofta får mildare straff än den etniska befolkningen. Utvisning hör till sällsyntheterna hur grova brotten än må vara.

Nu lovar Löfven ytterligare tusentals poliser. Varför detta enorma behov nu? Från att ha varit kanske världens tryggaste! Jo massinvandringen. Varför nämner Löfven inte att denna är orsaken. Förlorar han popularitet bland bekännarna till ondskans religion/ideologi då?

Ovanstående är sålunda beskrivningen av en man som när han tillträdde skröt om att hans regering var en feministisk sådan. När massinvandringen var som störst, berömde sig av att vara statschef över, ”den humanistiska stormakten”!

När nu allt detta brakat samman i ett fullständigt kaos där invandrarbrottsligheten tagit över förorter efter förorter och nu är på väg att hota hela städer tiger han om var de verkliga orsakerna finns. I stället för att erkänna sitt ansvar för händelseutvecklingen och sitt och sin regerings fullständiga tillkortakommande söker han än en gång manipulera väljarna att tro att Sverige går bra! Genom att rikta uppmärksamheten på en liten obetydlig men avskyvärd sekt söker han dölja sitt enorma brott mot vårt land och dess befolkning.

Brottet att tillåta massinvandring av anhängare till världens ondskefullaste religion/kultur/ideologi. Följderna av detta brott ser vi nu i en sönderfallande rättsstat, grova våldsbrott som mord, våldtäkter, rån, iscensatta bränder på bilar, fastigheter, skolor etc.

En befolkning som lever i ständig skräck för terror och överfall. Det är DU Stefan Löfven som är dessa brotts huvudman – ingen annan.

Endast följande, inte fler poliser kan hejda den annalkande katastrofen. Nämligen långa fängelsestraff och därefter utvisning av alla de som avtjänat fängelsestraff.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Jag är beredd på fängelse”

 1. Stefan S skriver:

  Eller varför inte skriva om den största lögnen någonsin som används av judar för att förstöra vitas samhällen och om de lyckas, för att Förinta de vita folken. DET vore att utmana makten. Faktum är ju att även om man tror på lögnen så bör man som hedervärda journalister / chefredaktörer ha det som ett stående inslag för att pressa den judiska makten och för att visa på vilken oerhörd makt de besitter genom sitt beslagtagande av penningpressen, rättsväsendet, oljeindustrin, pornografin, filmindustrin, läkemedelsindustrierna, vapenindustrierna och inom politiken mm med köpta Judas över hela västvärlden.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   I mina ögon så låter smått korkade s.k. vita lura sig fast de har fri tillgång till alternativ information. Så länge deras girighet tillfredsställs så händer tydligen ingenting, men den dagen de inser hur mycket de förlorat (banken äger deras hem med stigande ränta o.s.v.) så stannar de väl antingen kvar i den hjärntvättade tillvaron och knaprar dövande piller från Big Pharma, eller så riktar de ljuset på orsakerna till orättvisor och förödelse och kanske t.o.m. agerar, om de inte fastnat i skärmarna.

   Så som barn till föräldrar i Svenska Kyrkan genom dopet tvångsvägen blir medlemmar i densamma, vilket jag anser vara ett otidsenligt mönster, så är det likadant med andra religioner. Varför inte sluta angripa alla judebarn som liksom våra barn inte givits en chans att välja innan de är vuxna? Vi kan väl kalla de förödande girigbukarna för sionister istället, eller vad de nu tillhör för grupp!?

   Visst kan man önska att alla vuxna skulle ta en titt på vad deras religionstillhörighet egentligen står för och predikar, men mänskligheten har bara delvis vaknat och vi vinner ingenting på att skuldbelägga omedvetna människor som inte skadar andra!

   Skjut på dem som skjuter istället, om det alls ska skjutas!

   Gilla

 2. Martin skriver:

  Jag har vid två tillfällen träffat bra poliser som ringer upp jurister innan de ingriper, särskilt om det uppstår oklarheter om vad lagen säger. 🙂 Men det är klart att jag heller inte försökt tangera gränserna, men alltid varit noga med att försöka hålla mig inom lagens ramar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.