De bryter handelskriget med Ryssland

Dagens Brage från Kalle Hellberg:

SNIPP, SNAPP, SNORUM – SÅ VAR HANDELSKRIGET ÖVER

ALLT GÅR MED STORMSTEG – PUTIN FIRAR TRIUMF EFTER TRIUMF.

STORBRITANNIEN BRYTER HANDELSKRIGET MED RYSSLAND.

Det skrivs inte så mycket om det, men verkligheten läcker ändå ut via små notiser.


Russian exports to the United Kingdom increased by 20.7 percent in January and February 2017 and made $1.159 billion, whereas imports from the United Kingdom rose by 27.9 percent and amounted to $515 billion. MIN KOMMENTAR: En ökning av handeln i denna storleksordning är ett övertydligt bevis på vad som hänt.

UNDER 2016 FÖLJDE STORBRITANNIEN HUSBONDENS ORDER:

In 2016, the volume of trade between the countries fell by 7.3 percent compared to 2015, with the exports and imports dropping by 7.1 and 7.8 percent, respectively.

TYSKLAND BRYTER OCKSÅ HANDELSKRIGET MED RYSSLAND

Trade between Russia and Germany saw a multi-billion euro surge in January and February 2017, German newspaper Die Zeit reports. With the Russian economy recovering from the recession, German businesses are bullish on trade.

”ROBUST ÖKNING AV HANDELN”

The newspaper quotes both Russian and German statistics offices, and both are seeing robust growth in trade between the countries. MIN KOMMENTAR: Handeln ökade med hela 40% under det första kvartalet 2017.

TURKIET, IRAN OCH RYSSLAND – ETT VIKTIGT STEG MOT FRED I SYRIEN.

Snart kan flyktingarna börja återvända. Säkra zoner i Syrien där USA och Israel får flygförbud. Det turkiska beslutet att stödja Ryssland och Iran och upprättandet av säkra zoner skakar Israel. Sionisterna våndas men Trump stöder beslutet. (Putin och Trump har diskuterat frågan per telefon).

VARFÖR FÅR VI I VÄST INTE VETA VAD SOM SKER I VÄRLDEN?

För att vi lever i den förljugna västvärlden. CIA:s femtekolonn i Sverige vet inte längre vad de ska skriva. Ger inte Bonnier klara direktiv längre? Varför möts vi inte längre av varningen ”Putin lyssnar …”? Detta stod ju överallt var man än letade efter på nätet. Vad har hänt? Har putinhatarna på Aftonhatet insett att Putin snabbt är på väg att bli världens mest uppskattade politiker? Har dom fattat att världen börjar förstå sanningen – ISIS är ett verk av CIA/Mossad – till 100%!!! Tack vare nätet håller hatjournalisterna äntligen på att avslöjas.

Sanningen om succén med Krims annektering till Ryssland kanske också kommer fram. Folket på Krim är överlyckliga. Varför får vi inte veta sanningen? Varför får vi inte veta någonting om vad som hänt i Tjetjenien? Varför är det tyst om detta i hela den förljugna världen? Varför får vi aldrig se bilder från den tidigare ”ruinstaden” Grozny? Varför matas vi ständigt och jämt av lögner?

Varför får vi inte läsa om helvetet i Ukraina som CIA skapade? Det ukrainska folket lider fruktansvärt på grund av CIA:s organiserade kupp. Oj vad Carl Bildt klättrade på barrikaderna och kämpade för friheter. Han var på Majdantorget flera gånger. Var Sverige med i CIA:s plan – som skapade ännu en massaker på en nation?

Precis alla länder i EU vill nu i tystnad dra sig undan. Stackars Ukraina. Vilka djävulska krafter vi stödde. Detta kommer att urarta i en grym nationell katastrof. Medverkade vår statsminister i den katastrofala statskuppen i Ukraina? Frågorna måste utredas. Vi måste få veta sanningen.

Glöm inte att CIA höll i trådarna för nedskjutningen av det civila flygplanet i östra Ukraina som dödade omkring 300 personer – varav massor var barn. Även denna sanning kommer snart ut officiellt. Detta är tvärsäkert. De svenska politikerna kommer att sätta ölen i halsen när sanningen kommer fram.

FY FAN VILKA MÄNSKLIGA SVIN SOM STYRT VÅRT LAND. Allt helvete som CIA/Mossad organiserat under decennier har våra svenska politiker ivrigt stött. Sverige är en del av Mordors onda imperium. Alla förljugna journalister kommer garanterat snart att avslöjas. Upprensningarna i Turkiet var bara början av en sanningsrevolution i hela den sjuka västvärlden. Udo Ulfkotte har i detalj berättat om hur dollarmutningen går till. Det är bara att kolla vilka journalister som skrivit i CIA-tidskrifter och fått skyhöga arvoden. Så går mutningen normalt till.

LISTAN AV LÖGNER ÄR UTAN SLUT:

* Att Afrika var en kärnvapenfri världsdel är också lögn. CIA hade försett den vita rasistregimen med kärnvapen. Dessa nedmonterades och togs bort från landet när Nelson Mandela valdes till president. Vi lever i en värld där lögnerna har dränkt oss i årtionden.

* Hela historien om det andra världskriget måste skrivas om från grunden. Wallenberg var en av Hitlertysklands viktigaste europeiska finansiärer. Detta är minsann en fasansfull sanning – totalt nedtystad..

* Nixon-epokens skytteltrafik till månen var också en djävla soppa av lögner. Snart vet hela världen att ingen människa har satt sin fot på månen. Även dessa perversa lögner är på väg att avslöjas.

* Svenska fredsbevarande insatserna i Afghanistan är en avgrundslik spya – en stor skam för vårt land.

* De svenska insatserna med stridsflyg i Libyen är en ännu värre spya – en katastrof för Sverige.

Tänk om vi snart får se sanningens ljus även i Sverige. Tänk om vi snart får andas sanningens luft. Sverige måste renas från hela CIA:s femtekolonn. Ingen frisk människa trivs i ett så genomförljuget land som Sverige.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.