AFTONHATET OCH HÄXPRESSEN HAR FÅTT NYA ORDER FRÅN HUSBONDEN

Dagens Brage från Kalle Hellberg:

RUBRIKERNA HAR ÄNDRATS DRAMATISKT.

Marine Le Pen är vinnare – oavsett vad som händer | Aftonbladet

för 3 timmar sedan – Inget tyder på att Frankrike kommer att följa USA och Storbritannien och leverera ett chockresultat i presidentvalet i dag. Marine Le Pen kommer …

Le Pen skriver historia i dag – hur det än går | Nyheter | Expressen

för 8 timmar sedan – PARIS. Marine Le Pen, 48 år, kommer att skriva historia i dag, hur det än går i det franska presidentvalet. Men hon gör det utan pappa vid sin sida.

FÖGA ÖVERRASKANDE – BARA TREVLIGT.

Ryssland tackar EU och Gud för effekterna av Mordors beordrade handelsbojkott mot sitt land. Ryssland blev självförsörjande på allt.

Detta är oändligt bra för Ryssland – en present från gudarna. ”Pang” sa det 2017 – och så stoppades EU:s handelskrig – utan ett ord!!!

NÄSTA VIKTIGA FRANSKA VALOMGÅNGAR – 11:E OCH 18:E JUNI.

”På Marsch” (En Marche) är helt nytt och saknar politiska rötter i Frankrike.

Om Macron lyckas få 289 platser vid valet till Nationalförsamlingen som har 577 platser, blir han mycket lycklig – i början. Sedan bryter helvetet ut. Knappast någon har lyckats blixtstarta ett nytt stabilt politiskt parti. Nästan alla försök har slutat i stor kalabalik.

FRANKRIKE HAR NÅTT SIN HISTORISKA ÅTERVÄNDSGRÄND.

Det finns inga alternativ – den gemensamma valutan Euron drar ner Frankrike I en ekonomisk grav. Processen kommer att gå fort. Landet är svårt skadat. Såren går inte att läka. Hatet i landet har exploderat – precis som i USA. Lustigt nog klarar sig Storbritannien mycket bättre tack vare folkets beslut att överge EU – samt att landet behöll sin valuta ”British Sterling”. Ju längre Frankrike väntar på Frexit desto värre skadas landet. EU-unionen måste förändras i sina grundvalar.

De förljugna och förvirrade hönshjärnor som spytt ut sitt hat mot Le Pen i många år – har inga moraliska problem med att ”göra ett lappkast”. De skriver bara vad husbonden ger order om. Men hatet har lämnat spår – folk som hatar blir till slut fula. Hatet och föraktet glöder i ögonen.

Det var inga som helst problem för många svenska politiker, den svenska militären och säkerhetstjänsten att sluta dansa på fester där Horst Wessels musik dundrade fram ur megafonerna på de gamla skivspelarna. Bostäder städades snabbt rena från alla hitlersymboler och nästan alla Nazi-stenplattor hamnade i soporna. Några gömdes undan. Nu var det USA som gällde. Glenn Millers musik började ta över efter Horst Wessel.

UPPVAKNANDET HAR BARA BÖRJAT.

Allt fler politiker i världen – liksom många miljoner människor – börjar förstå att USA har urartat på alla fronter. Att dra iväg 59 Tomahawkmissiler mot en syrisk flygplats – och vid en mysig middag berätta den muntra nyheten för Kinas president Xi Jinping slog alla rekord av vansinne. Att strax därpå explodera ”alla bombers moder” över ett känt ISIS-tillhåll i Afghanistan var lika sjukt mentalt.

Det är som när vi var unga och det fanns ”dynamitgubbar” i varenda byggbarack. Vi stal som pojkar både gubbarna och stubintrådar och tändhattar. Vi blev imponerade av smällarna. Det var verkligen kul.

Att Trump blivit knäckt råder det ingen tvekan om. Han måste ha fallit i drogernas våld. CIA har fått honom på knä. Nu kan de sparka honom precis när de så önskar. De som tror att Trump har barnasinnet kvar och bara gillar att spränga misstar sig. Han har grävt sin grav färdigt. Det är bara att vänta på att CIA bultar ner honom i gropen.

VAD BLEV RESULTATET AV ”DEN PLÖTSLIGA KALABALIKEN I WASHINGTON”?

Svaren strömmar fram. Land efter land efter land i EU bryter handelskriget mot Ryssland. Den dollarmutade journalistkåren tystnar – eller svänger runt i 180 grader. Vi läsare blir naturligtvis förvirrade. Ska vi inte hata Putin längre? Ska vi hata Nordkoreas president i stället? Vem ska vi hata? Vi måste få klarare direktiv från Aftonhatet och Häxpressen – liksom från hela skithögen av förljugna dagstidningar i vårt avlånga land.

NU ÄR DET SPÄNNANDE TIDER.

Ondskans imperium är på väg att falla. Saurons onda öga skakar våldsamt. Mordors rike släpper lite bomber här och där. Dårskapen är lös i Washington. Alla krigs moder det senaste århundradet, alla statskuppers organisatör, alla inbördeskrigs anstiftare och alla ”orange revolutioner” som planerades av CIA/Mossad – allt rasar samman. Världens folk har äntligen börjat vakna upp ur sin mardröm. Ondskans förlamande strypgrepp på den sjuka världen – den ”fria” världen – är snart förbi.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till AFTONHATET OCH HÄXPRESSEN HAR FÅTT NYA ORDER FRÅN HUSBONDEN

  1. Hans Nilsson skriver:

    Trots att valet i Frankrike inte gick som jag hade hoppats på kommer framtiden trots detta ändå bli otroligt spännande att följa. Vi som vill ha något annat får spotta i nävarna och ta nya tag.

    Liked by 1 person

  2. Martin skriver:

    Det är förvånande att Sverige biter sig fast i det sjunkande skeppet EU/Nato samtidigt som USA bedriver galen utrikespolitik. Vad exakt det beror på vet jag inte, men förmodligen är det rädsla kombinerat med korruption eller utpressning, vilket naturligtvis gör folket ansvarigt att skaffa bättre politiker inför 2018.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s