Fransoserna ”valde” fortsatt slaveri

Av Kalle Hellberg

Fransoserna ”valde” fortsatt slaveri under den verkliga makten, i stället för att välja friheten! Är det vad vi alla har att vänta oss?

Nice

Original här – Översättning här

Macron – en katastrof för Frankrike (den verkliga maktens påläggskalv)

https://sv.gatestoneinstitute.org/10314/frankrike-macron-katastrof

Ett bevis för att demokrati inte existerar här heller

I Sverige kan staten köra över kommunerna fullständigt, här ett tydligt exempel

http://www.aftonbladet.se/debatt/article19236515.ab

Andra exempel är när regeringen tillåter USA och NATO-nationer att öva krig på svensk mark, när regeringen godkänner att USA placerar militärer och vapen på Gotland, när regeringen gick med på att svenska JAS-plan deltog i massmord och att förstöra det mest moderna landet i Afrika, Libyen, att svenska soldater medverkar i USA:s massdödande i Afghanistan o s v.

Har regeringen fått svenska folkets godkännande och mandat att ta sådana beslut? Nej, men att regeringen lydigt säger ja till allt som bestäms i Washington kan ingen undgå att märka! Att t ex Rysslands behov av mellanlager på Gotland av material för kommande gasledning stoppades av USA, vet alla, men svensken är fostrad att vara tyst!

Media (Bonnier, Schibsted…) är ju endast maktens megafoner, därav detta ramaskri mot en tidning som skriver sanningar och om verkligheten, den måste tystas till varje pris (Nya Tider och bokmässan t ex)……..

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fransoserna ”valde” fortsatt slaveri

 1. Hans Nilsson skriver:

  Det visade sig att det Franska folket är lika hjärntvättade som det Svenska.

  Liked by 1 person

 2. Martin skriver:

  Stackars fransmän. Nyliberal invandringsvurm eller nyliberal invandringsstopp. Det ena något bättre än det andra, men de valde det sämre alternativet av pest eller kolera. Men fransmännen kommer sannolikt få lida för sitt misstag att välja nyliberalt bajs hur de än vänder rumpan inne i EU-buren.

  Byxorna är vid knäna. Folket har böjts framåt. Strax kommer de få skiten intryckt. Inte ens om de springer mot utgången har de förmodligen någon chans att komma undan våldtäkten. Välfärden måste sänkas i EU:s välfärdsrace mot bottnen. Mer migranter ska nu dessutom tas emot och motsättningarna kommer att öka.

  Nästa val är nu långt borta. Tills dess kommer det franska folkets situation med stor sannolikhet ha förvärrats ytterligare, så vida inte den rike presidenten, mot förmodan, kommer på att de ska ut ur EU och beskatta kapitalet och vända asylbarons-idiotin….

  Liked by 1 person

 3. Kalle skriver:

  Men jag tror att ljugens tid som bedragare och lögnare börjar gå mot sitt slut. Nu måste alla goda människor stå upp för sanningen och med alla medel förhindra att de startar sitt 3:e världskrig.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s