De har varken förmågan eller viljan att återuppbygga

Av Olle Ljungbeck

Sjuklövern har förstört Sverige till oigenkännlighet. De saknar såväl förmågan som viljan och modet att återuppbygga det de raserat. Ett erkännande av deras fruktansvärda brott kan vi aldrig förvänta oss.

Några exempel på varför ingen av dagens ledare i de sju partierna kan ges förtroendet på nytt.

Stefan Löfven. Ser muslimerna/islamisterna som framtida valboskap. Har redan kapitulerat för islams människofientliga värdegrund. Har på olika sätt som t ex vid Iran- och Saudiarabienbesöken accepterat islams förnedring av kvinnor. Kallar sig feminist men har vid otaliga tillfällen bevisat att han är motsatsen genom att ständigt skymfa dem.

Anna  Kinberg Batra. Saknar i grunden några åsikter. Är och förblir en katastrof. Att moderaterna gjort henne till partiledare och kanske avser att göra henne till statsminister är en fruktansvärd skymf mot medborgarna.

Annie Lööf. En person som anser att Sverige kan ta emot 40 milj invandrare! Förespråkar månggifte och valfri skolgång. Visade sin oduglighet som tidigare minister. En katastrof för Sverige.

Ebba Busch Thor. En person som grundlagt sin värdegrund i ”Livets ords skolor” kan knappast anses tillräknelig. Hon är ett hinder mot avvecklingen av religiösa skolor vilket är en nödvändighet för integration.

Jan Björklund. En alltför svag person som sticker fingret i luften innan han bestämmer sig.

Jonas Sjöstedt. En person som fortfarande är kommunist och accepterar även mycket av islams reaktionära värdegrund. Ser också muslimerna som kommande valboskap. Även han motarbetar kvinnornas frigörelse.

Gustav Fridolin och Isabella Lövin. Två icke reflekterande och tänkande individer som enbart kan vålla än större skada om de får fortsätta.

För att återskapa Sverige till vad det var före massinvandringen finns ett antal oeftergivliga krav som politikerna måste acceptera och driva.

Sjuklöverns förhållningssätt till Islam måste radikalt förändras i ett hundraprocentigt avståndstagande från muslimsk värdegrund etc. De kan inte längre, som fallet är i dag  acceptera islams företrädare varvid de inte endast lyssnar till, utan också fogar sig efter den värdegrund som islam står för och som religiösa ledare som imamer försöker göra rumsren i vårt land.

Denna värdegrund är så primitiv och rå att de som hävdar den inte kan anses ha nått upp till den nedre stegpinnen på civilisationens stege.

Vi måste därför tydligt och klart förbjuda förverkligandet av alla de värderingar som strider mot vår egen grundlagsfästa och i allmän lag fastlagda värdegrund.

Vi måste också ha klart för oss att en islamist eller en individ som reellt bekänner sig till islam aldrig kan fås att acceptera den svenska värdegrunden och därför aldrig får bli medborgare här. Grundprincipen skall vara att dessa skall lämna vårt land snarast.

Exempel på religiösa/kulturella företeelser som skall vara oacceptabla och därför inte kan ge medborgarskap eller möjlighet att få stanna i Sverige är bl a följande.

–  fiende till demokrati, icke erkännande av kvinnors och mäns lika rättigheter, motståndare till kvinnors rätt att själva bestämma över sitt liv.                 

   Självklart skall följande vara förbjudet; tvångsgifte, barngifte, månggifte, könsstympning, tvånget att följa vissa religiösa och kulturella klädkoder etc.

   Brott som genererar fängelse skall alltid följas av utvisning.

Sjuklöverpolitikerna nonchalerar en mängd problem skapade av invandrare.

Hit hör framväxten av parallell- och klansamhällen. I dessa tillämpas redan lagar byggda på sharia och koranen. I dessa tvingas flickor/kvinnor acceptera religiösa klädkoder. Helt oförsvarbart och detta system måste om det inte går på annat sätt, tvingas bort genom fängelsestraff och därefter utvisning. 

Situationen för svenska flickor ja även pojkar är i dag ohållbar. Flickorna sextrakasseras och utsätts för våld av olika slag. En självklart ohållbar situation. Många svenska pojkar är utsatta för samma förföljelse.

Hedersvåld, mord, våldtäkter måste bestraffas genom utvisning efter avtjänat fängelsestraff.

Religiösa (muslimska) friskolor är grogrund för terrorism och förhindrar integration.

Nålsticksprincipen. Alltsedan massinvandringen tog sin början kring 2005 har Sverige så gott som dagligen varit utsatt för fastighets- och bilbränder. I flera fall har dessa också krävt människoliv.

Det förvånande. Ja, jag vill påstå att politikerna och inte minst regeringen tydligen har accepterat dem och närmast ser bränderna som något naturligt trots att något liknande  inte har hänt tidigare. Det allvarliga men också oförståeliga är att inga gripande av förövarna har skett trots omfattningen. Självklart är detta inte enbart okynnesbrott av slynglar utan har djupare orsaker vilka varken regeringen, politiker eller Säpo vågar antyda om.

Det är i själva verket inget annat än den s k nålsticks- principen där terrorgrupper genom olika metoder instabiliserar samhället och därigenom gör medborgarna rädda och otrygga för att slutligen slå till och ta över makten.

Det förvånande är att såväl regering som myndigheter låter detta fortgå så att det nu närmast börjar få karaktären av ett normalförhållande trots den enorma förstörelsen och kostnaderna.

Vi vet att med massinvandringen följde en religion/kultur som motsätter sig demokrati och med tvång vill påtvinga medborgarna sin ideologi och värdegrund.

Har Du som medborgare någon gång hört en sjuklöverpolitiker på minsta sätt antyda var ifrån terrorn kommer. Nej det enda de påstår är att det kan vara gäng som ligger bakom? Men inte vilka gäng! Hur dessa är organiserade och vad de i så fall har för syfte med de nu till mångmiljardbelopp uppgående kostnaderna nämns inget. Trots att de nu förekommit så gott som dagligen i flera år har nästan inga ställts till ansvar. Är detta en rättsstat?

Undergrävandet av det svenska samhället är mer omfattande än någon kan ana. Och då är det inte (jag avskyr nazister) nazister som varit i farten utan helt andra och mycket farligare krafter.

Om det nu finns en rikstäckande organisation/plan för att skapa instabilitet, otrygghet och rädsla genom olika våldshandlingar (nålsticksprincipen)  i det svenska samhället; varför har då inte SÄPO upptäckt eller kunnat identifiera denna.

Av två skäl. Antingen har inte Säpo den professionalitet som krävs eller är orsaken följande.

De individer som kan tänkas ligga bakom terrorn har ingen speciell organisation eller för terrorn speciellt skapat dokument eller plan i nuläget.  Genom sin tillhörighet till en gemensam kultur/religion har  alla inblandade rörelsens målsättning klar för sig.

Denna målsättning finns klar och tydlig i två av rörelsens ursprungsdokument eller urkunder. Den är känd av alla inblandade. De behöver av denna anledning inte sammanträffa eller konferera med varandra eftersom målsättningen finns i de båda dokumenten. De styrs och håller samman genom ett ideologiskt nätverk som uppfattas av politiker, Säpo, myndigheter, medborgare som en religion men är något mycket mer. Man skulle kunna tala om en osynlig hand.

Det är först i ett senare skede när man skapat sådan instabilitet, otrygghet och rädsla att det utsatta samhället är på väg mot sammanbrott och kollaps som ett tydligare sammanfogat nätverk behövs för att kunna ta över makten.

Om inte vi alla, regering, myndigheter, politiker, medborgare i tid inser att de fundamentalistiska islamisterna i vårt land har målsättningen klar, nämligen att ta över Sverige, kommer detta att ske.

Därför måste alla som vill försvara vår demokrati, värdegrund och frihet inse den omedelbara faran vi lever under och våga agera.

Det innebär framförallt att de som hävdar islams och sharias värdegrund måste lämna landet. Något alternativ finns inte.

Nålsticksterrorn kommer att fortsätta tills utvisning av de nämnda blir ett faktum.

Med andra ord. Det som i dagligt tal ses som en religion är en terrorrörelse.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till De har varken förmågan eller viljan att återuppbygga

  1. kbrel skriver:

    RESPEKPEKT Olle!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.