Inlåst för tvångsvård

Från Kalle Hellberg

Läs först den svenska artikeln och dess kommentarer, därefter bevis för hur CIA styr världen och skaffar sig infiltratörer och tipsare över hela Jorden (så även i Sverige). Falska nyheter i MSM är en metod till att förvrida tänkandet hos oss alla. Dessa falska nyheter framförs även av betalda ”troll” i sociala medier, och i kommentarsfälten till viktiga avslöjande artiklar på nätet…

Svensk journalist kritiserade NATO – Är nu inlåst för tvångsvård

http://newsvoice.se/2017/05/14/kritiserade-nato-tvangsvard/

Bakom denna ändring av lagar och regler står CIA! Vems tur är det sedan, din eller min?

Samt lördagens Brage från Kalle: HANDELSBALANSEN – TALAR KLARSPRÅK.

GOOGLA SJÄLVA PÅ: (studera kurvorna noga)

China Balance of Trade – 1950-2017 | Data | Chart

Germany Balance of Trade – 1983-2017 | Data | Chart

Russia Balance of Trade – 1997-2017 | Data | Chart

KOLLA DE SISTA TIO ÅREN FÖR VARJE LAND OVAN.

Varje lands handel med omvärlden – export och import av varor och tjänster – ger upphov till ett så kallat ”handelsbalansöverskott” om landet lyckas väl – respektive ett ”handelsbalansunderskott” om landet inte kan konkurrera framgångsrikt på världsmarknaden. Länder som säljer stora kvantiteter av olja och naturgas brukar redovisa stora överskott i handeln med omvärlden. Varje land som tvingas importera stora kvantiteter av olja och naturgas drabbas ofta av stora underskott. Men även här gäller ”ingen regel utan undantag”.

Kina är en mycket stor importör av fossila bränslen – både kol, olja och naturgas – men lika fullt är Kinas överskott i handeln med omvärlden i särklass högst i världen. Den ofattbara kinesiska industrialiseringsvågen har fyllt hela världen med varor –  ”Made in China”. Det började som när billiga japanska produkter med låg kvalitet översvämmade världen, ”Made in Japan” blev ett skällsord. Men Japans image förändrades. Den japanska elektronikindustrin och bilindustrin skakade snart västvärlden.

Kina går samma väg som Japan – men bara i början. Kina är faktiskt tio Japan. Miljoner kinesiska studenter och hundratusentals forskare utbildas hemma i Kina. Tiotusentals kinesiska studenter och tusentals forskare finns utspridda på alla världens universitet. Det väldiga landet i öster reser på sig ännu en gång i historien. Den kinesiska muren är i sanning väldig. Inga andra underverk på jorden är så ofattbart storslaget och magnifikt. Det går inte med ord att beskriva den kinesiska industrialiseringen som inleddes av Deng Xiaoping. ”Joint Venture Agreements” – välkommen till Kina och producera era varor – denna inbjudan blev början på Kinas blomstrande framgångsväg – liksom vägen neråt för världens sista supermakt – USA:

Ryssland skakades fruktansvärt när Sovjetunionen kollapsade 1991. Det ryska befolkningen fick vara med om någonting som ingen kunde ana. Alkoholismen spreds som en epidemi. Fjärrvärmenäten från Leningrad i väster till Vladivostok i öster fylldes av föräldralösa barn som sniffade lim. Nöden var obeskrivlig. Medellivslängden sjönk med cirka 10 år. Kriminaliteten exploderade i hela landet.

DEN RÄDDANDE ÄNGELN PUTIN.

Wall Street hade börjat dela upp landets ofantliga tillgångar med de ryska landsförrädarna – ”oligarkerna”. Men som genom ett under lyckades Putin frigöra landet från USA:s mördande grepp. Den ryska björnen var svårt skadad men den reste på sig och kom undan med livet i behåll. Den ryska återhämtningen är helt sensationell. Det svårt skadade jättelandet i öster är nu friskare och starkare än någonsin tidigare. Ingen rysk politiker i hela landets historia har lyckats skapa ett så genuint stöd hos det ryska folket som Vladimir Putin. Han respekteras och älskas av hela sitt folk. Endast Nelson Mandela i Sydafrika har fått njuta av ett så massivt folkligt stöd.

Rysslands handelsbalans är på väg att återvända till de nivåer som rådde före CIA:s beordrade handelsbojkott mot landet. Rysslands överskott i handeln med omvärlden är på väg att passera Tysklands enorma överskott. Även om det tar några år så närmar vi oss snabbt ett läge där Kina, Tyskland och Ryssland är världens i särklass största ekonomiska supermakter.

ALLIANSEN KINA OCH RYSSLAND ÄR BARA FÖRSTA STEGET.

Trippelalliansen Kina, Ryssland och Iran har börjat ta form på allvar. Iran har blivit en stormakt i Mellanöstern. Denna allians förändrar nu världen. Men det finns en till jätte i öster. Indien är en enorm maktfaktor i Asien. Den ryska oljan och naturgasen från norr och den iranska oljan från söder är helt avgörande för Indien som nu också håller på att utvecklas snabbt. Indiens akilleshäl är de fossila bränslena. Landets allians med Ryssland avgör landets framtid. Självklart är därför Indien en nyckelspelare i BRIKS-länderna. Ryssland, Kina och Indien är de tre storspelarna i denna nya sammanslutning av länder som är på väg att förändra världen.

TYSKLAND ÄR EN NYCKELFRÅGA.

När Västeuropas industriella underverk Tyskland vänder sig mot öst är USA:s öde beseglat. USA har då förlorat världsherraväldet. Absolut ingenting kan förhindra att den väldiga tyska exportindustrin vill vara med i den industriella megasatsningen i Asien – ”Den Nya Sidenvägen”. Politisk retorik är teater för massorna. Ekonomi talar klarspråk. Tyskland har redan insett sitt hopplösa läge att vara en amerikansk koloni. Alla de pengar som de tyska storbankerna samlat på sig i form av amerikanska ”bonds” gäller fortfarande som valuta – men Tyskland vågar inte ens göra ett försök att bli kvitt sina bergskedjor av amerikanska finansiella ”dasspapper”. De tyska storbankernas kommande konkurs är därför oundviklig.

Det är en ny värld som väntar efter USA:s fall. 

Kina, Ryssland. Indien och Tyskland – de ekonomiska urstarka länderna i världen idag blir även morgondagens stormakter. Tyskland reser på sig ännu en gång efter den smärtsamma bankkollapsen. Processen går snabbt.

USA störtar in i ett våldsamt och mycket blodigt inbördeskrig. Detta fasansfulla skeende är mycket nära. Jämfört med Sovjetunionens kollaps blir USA:s kollaps många gånger värre. Flyktingströmmarna från USA kommer att skaka världen. USA bryts sönder precis som hände med Sovjetunionen. Alaska blir ryskt ännu en gång. Hawaii blir en självständig nation. En mörk historisk period väntar hela den sjuka (”fria”) världen. Mordors imperium drar med sig många allierade länder i avgrunden. Södra Europa kommer att drabbas svårt.

Överdoseringar av droger sveper redan fram dom en tsunami i USA. Heroin och heroinrelaterade produkter -”opiater” – svämmar in i landet från alla håll och kanter. CIA:s gigantiska opiumodling i Afghanistan slår tillbaka med full kraft i USA. Så enastående märkligt. USA får själv skörda den draksådd landet sådde mitt i Asien. Nu stiger dödsfallen i USA på grund av överdoseringar som en lavin. Masskjutningarna i landet har ökat dramatiskt. Folk dör på grund av droger, alkohol och vapen som aldrig förr. Nästan en ”krigsveteran” begår självmord i timmen. Alla som deltagit i Mordors massmord utomlands mår fruktansvärt illa. Att döda andra människor är uppenbart en ”dödssynd”. Bevisen är övertydliga.

Precis all infrastruktur förfaller snabbt. Vägar, järnvägar, broar, dammar, elnät, skolor, sjukhus – allt förfaller. De 8 personer som stulit ihop halva världens förmögenhet vill inte dela med sig. De är mänsklighetens största parasiter som nu håller på att störta hela västvärlden i graven. Den mänskliga girigheten har släppts lös helt utan tyglar. Men vi lär oss av våra egna misstag, Det är så vi steg för steg utvecklas till hela varma människor.

USA:s fall är mänsklighetens största glädjestund.

Alla imperier går under. Nu är det USA:s tur. Det som nästan ingen i väst inser är att vi är på väg att få fred på jorden. När den amerikanska supermakten faller skapas det automatiskt världsfred. Alla krig, militärkupper och inbördeskrig ”bär CIA:s prägel” – precis som Johan Galtung uttryckte sig efter sin livslånga freds- och konfliktforskning. Han skriver att han tror att USA:s fall äger rum inom några år – senast 2020. Det är nästan bara USA som krigat på jordens yta under de senaste decennierna. När ondskans imperium kollapsar blir det därför tvärstopp för mänsklighetens krigande.

Tänk om vi får uppleva händelsen – att ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens all håll och kanter. Då ska vi jubla och sjunga sången ”Det finns inga soldater mer”. En större glädjestund för mänskligheten går inte att tänka sig. Men sorgen kommer att lamslå hela den förljugna världen. Att inse att CIA/Mossad dödade tre tusen amerikaner i New York den elfte september 2001 kommer att göra ont. Den värld i fred som nu föds skapas inte utan svåra födslovåndor.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inlåst för tvångsvård

  1. Ping: Psyop eller äkta? – Svensk journalist inlåst för tvångsvård – Hävdar att NATO-kritik är anledningen | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s