OTRYGGARE KAN INGEN VARA – ÄN NÄR DJÄVULEN ÄR LÖS.

Dagens Brage från Kalle:

JACK NICHOLSONS ”GÖKBOET” ÄR EN LUGN IDYLL JÄMFÖRT MED DAGENS USA.

CIA attackerade sitt eget lands viktiga symboler – Tvillingtornen i New York. De attackerade även självaste Pentagon. En tredje skyskrapa sprängdes mitt på dagen – 6 timmar efter tornens fall. Varenda sprängexpert i hela världen VET att bägge tvillingtornen – liksom den tredje WTC7-skyskrapan, sprängdes med en variant av nanotermit – ett sprängämne som används för att ”smältspränga” stora stålkonstruktioner. Massor av prover har analyserats. Alla utan undantag visar att detta sprängämne användes vid sprängningarna av alla tre skyskraporna.

CIA dödade tre tusen amerikaner på några minuter och skyllde på al Qaida och talibanerna. Därefter beskylldes Saddam Husseins regim. De senaste åren har Saudiarabien beskyllts för terrordådet. CIA är nu helt säker. Skadeståndskraven har börjat sammanställas. Menar USA på allvar att Saudiarabien låg bakom terrorattacken i New York?

Alla läskunniga ekonomer vet att de enorma ekonomiska skadeståndskraven på Saudiarabien har ett enda syfte – att frysa inne alla saudiska banktillgångar om saudierna försöker sälja ut sina bergskedjor av amerikanska ”bonds” i världsmarknaden. Det handlar om amerikanska finansiella dasspapper med ett värde på över tio tusen miljarder dollar (över 10 ”trillioner” dollar). En sådan utförsäljning skulle knäcka förtroendet för dollarn.

HELA DEN SJUKA VÄRLDEN FORTSÄTTER ATT PUMPA UT LÖGNERNA OM ”NINE-ELEVEN”.

Trots att alla journalister som skriver om politik innerst inne vet att det var ett insiderverk av CIA – för att kunna starta krigen i Afghanistan och Irak – är det dödstyst i den prostituerade pressen i den ”fria” världen.  Sanningen om vad som hände i New York den elfte september 2001 får under inga omständigheter nå ut till allmänheten.

Ingen köpt journalist skriver ett enda ord om de absurda anklagelserna mot Saudiarabien. Alla ryggradslösa journalister iakttar tystnad. Hur är det möjligt att anklaga Saudiarabien för det fasansfulla terrordådet och samtidigt bara fortsätta de mellanstatliga relationerna som om ingenting hänt? Folk som försöker förstå politik ”gapar” av förvåning.

CIA:s försök till militärkupp i Turkiet misslyckades. Det turkiska folket räddade sin president. Hela landets femtekolonn spärrades in. Varje del av staten rensades från landsförrädare. Den sjuka pressen i väst våndades. Oj vad pressfriheten hotades. Den sjuka västvärldens journalister tar sig friheten att skriva om etiska regler – när varenda politisk journalist i väst bara följer order och skriver vad USA önskar sig. Hur känns det när husbonden vacklar och ändrar order stup i ett? Alla journalister som anklagat Al Qaida för terrordådet i New York i massor av artiklar – hur känns det när nu i stället Saudiarabien anklagas? Varför skriver de ingenting?

CIA har i praktiken stött ut Turkiet från NATO. CIA har fullständigt förlorat greppet om denna nyckelstat i Mellanöstern. CIA:s anklagelser mot Saudiarabien väcker naturligtvis en djup avsky i oljeprinsarnas rika oljeland. Först ställde de upp i CIA:s oljekrig för att knäcka Rysslands ekonomi. Men efter ett tag fick de nog och avbröt oljekriget. De bröt mot CIA:s order. I stället förhandlade man med USA:s ärkefiende Ryssland – och vips avstannade oljekriget. Nu stiger Rysslands handelsbalansöverskott snabbt. Kina har tagit över rollen som storköpare av saudisk olja.

USA har inte bara stött bort Turkiet och Saudiarabien – de håller på att stöta bort massor av länder i världen. Processen går med blixtens hastighet. Gökboet i Washington har drabbats av panikstämning. Psykopaterna på Wall Street kommer inte över att de tappade greppet om Ryssland. Landet säljer enorma volymer av både olja, naturgas och kol. Indien och Kina knyts samman med Ryssland tack vare de oändliga resurserna av fossila bränslen. Precis samma beroende gäller västra Europa. Nya naturgasledningar från Ryssland byggs både i norr och söder. Ryssland bygger nu även kärnkraft i EU. EU är extremt energiberoende och bör inte stöta sig i onödan med Ryssland. USA:s drömmar om världsherravälde har totalkraschat. Oj vad snabbt det går.

Den politiska retoriken i väst är till för massorna. Folket är en grå massa som måste matas med lögner. Detta synsätt sitter i generna på alla journalister som skriver om politik. Men vad händer nu? Hur ska drägget skriva när fler och fler länder börjar vakna upp ur sin mardröm och inser att USA inte var en världsfrälsare? Insikten att USA i själva verket var nästan all terrors arbetsgivare måste vara en svårsmält läxa. Att Trump hade rätt när han påstod att Obama och Hillary var ISIS viktigaste medspelare gjorde ont i alla onda hjärtan. Den nakna sanningen smakade synnerligen beskt.

  • Hur reagerar journalistdrägget i den förljugna världen när sanningen om ”nine-eleven” kommer ut?
  • Hur reagerar journalistdrägget när sanningen om Nixonepokens skytteltrafik till månen avslöjas?
  • Hur reagerar journalistdrägget när sanningen om stölden av allt guld i Fort Nox kommer ut?
  • Hur reagerar journalistdrägget när sanningen om Saddam Husseins massförstörelsevapen kommer ut?
  • Saddam hade ju massförstörelsevapen i stor omfattning – stridsgaser som tillverkats och levererats av Tyskland på CIA:s order. Denna fruktansvärda sanning måste skära ända in i hjärtat på Tysklands befolkning.
  • Hur reagerar journalistdrägget när hela deras förljugna värld rasar samman?

EUROVISION UKRAINA.

Nu igen var det rövar i farten i musikfestivaler i väst. I Sverige rusade en indianklädd man runt och grymtade vilt med röven bar – för något år sedan. Han var ”djupt kluven” kommenterades det i direktsänd TV. Kulturen i väst har nått in i röven. Hela västvärlden luktar skit. Bill Clintons avsugningar i Ovala rummet kan nu beskådas på ett erotiskt museum i Las Vegas. Den blå ”DNA-klänningen” blir en huvudattraktion. Vid presidentvalskampanjer i USA tillfrågas kandidaterna glatt hur långt de kan tänkas gå när det gäller tortyr. Efter varenda militärkupp eller statskupp som organiserats av CIA har tortyren blommat upp. Naturligtvis är frågan om tortyr en viktig fråga i Mordors rike.

Må Gud störta jordens sista militära supermakt i avgrunden.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.