CIA:s FEMTEKOLONN I SVERIGE – VAKNA UPP I TID!!!

Dagens Brage från Kalle Hellberg

  • Ryssland bygger fyra nya kärnkraftsreaktorer i Egypten. Affären är enorm. Egyptens elbehov är mycket stort. Massor av arbetstillfällen skapas i Egypten. Det är en ”stolt affär”  för Egypten – liksom naturligtvis för Ryssland.

Ansvarig minister för landets el Mohamed Shaker säger att kontrakten för själva bygget och leveransen av bränsle till reaktorerna redan är undertecknade. Ytterligare affärskontrakt som reglerar utbildning ska tecknas senare med ryska Rosatom.

CITAT: Shaker – ”the nuclear power plant is one of the ministry’s main objectives to diversify energy sources and promote peaceful use of nuclear energy”. The Dabaa nuclear power plant will be composed of four units with a total capacity of 4,800MW.

  • Ryssland säljer Ka-52K attackhelikoptrar till Egyptens två nya franska amfibiefartyg Mistral. Frankrike och Ryssland kommer att samarbeta vid utbildningen av den egyptiska marinen. Bägge fartygen beställdes ursprungligen av Ryssland – men CIA lyckades stoppa affären. Fartygen är designade för den ryska flottan och nu återinstallerar Ryssland viktiga styrkomponenter som togs bort från fartygen när affären inte blev av. Egypten håller på att bli en verklig marin stormakt i Mellanöstern. Landets ”södra flotta” blir med de två Mistralfartygen en komplett enhet.

Den ryska militärexperten Sitnikov skriver: ”In this way, we can speak about the beginnings of a new strategic alliance in the Middle East.”

  • Ryssland bygger även den turkiska kärnkraften. Affärsuppgörelsen är helt sanslös. Dessutom blir Turkiet transitland för den ryska naturgasen till södra Europa. Snacka om att Putin har utmanövrerat CIA i Mellanöstern. CIA:s blinda ondska i kombination med Washingtons hjärndöda ”neokonservativa” psykopater är USA:s dödgrävare. Det politiska gökboet i Washington är så galet att inga ord kan beskriva situationen.
  • Ryssland diplomati i Libyen är på väg att skapa fred i landet. Nu svänger även Frankrike i sin syn på Khalifa Haftar – som CIA till varje pris försökte hålla borta från makten. På en enda historisk sekund har CIA:s ”regering” i Tripoli havererat. Ryssland, Egypten och Förenade Arabemiraten har spelat huvudrollen. Jordanien, Italien och Frankrike har vaknat – men alltför sent. Egypten kommer att trygga sin framtida oljeleverans direkt från oljekällor bara några sjömil från landets territorium – en olja av allra högsta kvalitet. Snacka om vinnare. Men den största vinnaren är Libyens folk som snart får slippa terrorn av de milisgrupper som skapades av CIA/Mossad – krigare som nu skapar kaos i hela västra Libyen.
  • Kinas framgångar i öster är helt sensationella. Det kinesiska initiativet One Belt – One Road” (det kinesiska namnet på den nya sidenvägen) fogar nu snabbt samman hela Asien. Freden går inte att stoppa. Den nya fredliga diplomatin – ”att inget land har rätt att blanda sig in i andra länders inre angelägenheter” – bryter alla vallar av fientligheter. Land efter land samlar sig nu kring mänsklighetens största infrastruktursatsning i historien. CIA:s djävulska splittring och söndring håller på att haverera i hela Asien. Det är kört för Mordors krafter även i Asien.
  • USA DÅNAR FRAM I FULL FART MOT STUPET. Landet är fullständigt politiskt paralyserat. Ett mentalt helgalet gökbo – så kan dagens USA beskrivas. Hela världen håller andan. Har Trump dukat under? Är han knäckt? Har han fallit för droger? Har USA någon ny ”doktrin”? Håller galningarna på att fatta att imperiet går mot sin undergång? Fattar dom hur helvetes illa omtyckt landet har blivit i hela världen?
  • Jordens sista imperium saknar roder. Ingen vet vart fartyget är på väg. Varje tänkande varelse måste inse att fartyget är på väg att sjunka i djupet. Alla beslut som rör utrikespolitik är desperata. Att vräka iväg 59 Tomahawkmissiler mot en ödslig militär flygplats i Syrien var naturligtvis i fälla som CIA gillrat för att kunna bli kvitt Trump när det passar. Att spränga ”alla bombers moder” över ett litet ISIS-fäste i Afghanistan var också en sjuk handling. Trump kan nu – när som helst – avsättas.
  • Det är bara en tidsfråga innan Trumps tid i Vita Huset är över. CIA har gissningsvis drogat ner honom. Han är förvirrad. Han gillar Duterte – Filippinernas president. Duterte som nyss yttrat orden ”av fem amerikaner är åtminstone tre idioter”. Duterte har nyss bett EU fara åt helvetet med sin så kallade ”hjälp” till landet.
  • Trump säger att ”en Duterte kan bara uppstå i ett land var femte decennium”. Trumps hyllning av Duterte är mycket märklig. CIA hatar honom. Husbonden har gett order om att skriva skit om honom i hela den förljugna världen. Häxpresssen och Aftonhatet i Sverige följer snällt order och skriver gärna ut sitt hat. Alla onda journalister mår bra när de får formulera hatets ord. De får en kick i sina onda själar. Men Trump beundrar honom djupt. Är detta en sorts protest mot etablissemanget?

Guds vägar äro outgrundliga. Inte ens ett orakel har en chans att förstå. Det enda som är absolut säkert är den amerikanska ättestupan – ”The Fiscal Cliff”. Den är nära förestående.

CIA:s FEMTEKOLONN I SVERIGE – VAKNA!

USA är redan över som världsmakt. Ni måste snart fatta att Mordors rike är dödsdömt. Ni har satsat på fel häst – en häst som är på väg till slakt. Sanningen om imperiet i väst som trodde sig ha greppet om världen i slutet av det förra århundradet – blir en fasansfull läsning i skolorna för era barnbarn. Den sanna historieskrivningen är på väg. Detta är lika säkert som ”amen” i kyrkan. Det historiska omdömet om era gärningar blir en smärtsam läsning.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.