Landsförrädarna!

Av Olle Ljungbeck

Sjuklöverpartiernas landsförräderi tiden efter 2005 kan likställas med nazisten Vidkun Quislings under andra världskriget.

Att sjuklöverpartierna gjort sig skyldiga till landsförräderi är i dag ställt utom allt tvivel.

Den massinvandring som skett helt oreglerat och omdömeslöst har aldrig i val eller folkomröstning sanktionerats av svenska folket. Med hänsyn till de enorma skador och förödelse de därmed orsakat Sverige och svenska folket vad gäller trygghet till liv och egendom samt raseringen av välfärden gör att det inte går att definiera denna brutalitet som annat än landsförräderi. 

För att beskriva vad sjuklövern med f n Stefan Löfven som statsminister i spetsen – i sitt förräderi – närmast kan jämföras med måste man gå till de mest extrema ytterlighetsideologierna som nazism och kommunism. För att finna en personligt ansvarig för samma förräderi mot sitt land behöver vi endast vända blicken mot vårt grannland i väster.

Denne persons namn var Vidkun Quisling. Han förrådde och offrade sitt land genom att liera sig med de tyska nazisterna under andra världskriget. Därmed tillät han precis vad som händer i Sverige i dag att utländska individer fick ta över makten i Norge.

De inte endast tog makten utan terroriserade den norska allmänheten på ett sätt som efter kriget gav Quisling epitet landsförrädare. Han fälldes också som sådan och straffet blev arkebusering, som också verkställdes.

I Sverige har visserligen invandrarna inte formellt tagit över. Men eftersom sjuklöverpartierna tillåter våldet, inte endast förekomma, utan allt mer accelerera utan att stävja det är skillnaden mellan  det som hände i Norge och nu händer i Sverige knappast märkbart. Skändningen av kvinnor som i alla ockuperade stater är ett av de största övergreppen från den invaderande statens sida har inneburit att de svenska kvinnorna lever i en otrygghet som kan liknas vid ett krigstillstånd. Sålunda säger sig 25 procent av de svenska kvinnorna ej våga sig ut utan sällskap. 35 procent känner ständig otrygghet. Finns det något annat ord för dem som skapat detta än – landsförrädare?

I Sverige är nämnda politiker inte endast indirekt ansvariga för den förödelsen av vårt land som nu pågår utan även direkt ansvariga eftersom de har tillåtit denna helt oreglerade massinvandring där i stort sett vilka kriminellt belastade individer som helst  fått tillträde till vårt land.

Det vi hittills fått erfara är en brottslighet av en omfattning som aldrig tidigare förekommit i vårt land. Den innebär en synnerligen grov sådan som mord, våldtäkter, rån, misshandel, bränning av bilar och fastigheter uppgående till miljardbelopp.

Men ovanstående är inte nog. En stor del av de som bekänner sig till islam vägrar att följa och leva efter den värdegrund vi lagt fast i såväl grundlag som allmän lag.

Sådant brott är t ex vägran att tillåta kvinnor leva efter de jämlikhetslagar vi lagt fast. Detta accepteras av sjuklöverpolitikerna i sådan omfattning att vi med skäl kan påstå att Sverige är på väg att få två parallella rättssystem.

Genom att islamister får driva förskolor, skolor och ungdomsorganisationer, uppfostras barnen enligt koranen och sharia varvid de medvetet fostras till att inte integreras i det svenska samhället. Undersökningar har på senare tid visat att ett stort antal invandrarungdomar fostrats och fostras till extremister genom att det svenska samhället ger fundamentalister och extremister möjligheten att driva utbildning etc.

Genom hemspråksundervisningen lär man sig inte svenska och kommer därför inte in i eller integreras i vårt samhälle. Detta visar sig ju alltmer. Vi har nu inte endast parallella rättssystem utan också parallellsamhällen genom att vi tillåter sådana att utvecklas på fler och fler orter. Därmed förhindras integration och extremismen ökar.

Det råder inte några som helst tvivel om att sjuklöverpartierna har inriktat sin politik på att i Sverige tillåta framväxten av parallella samhällen med olika rättssystem.

Det innebär att man inte endast som nu tillåter samhällen där kvinnor är underordnade männen utan kommer att låta ett sådant system bli permanent.

Redan nu har sjuklöverpartierna saboterat och rivit ned de hundra års kamp för kvinnors jämlikhet med männen som gjort oss till förebild i världen.

Den eftergivenhetspolitik sjuklövern nu för vad gäller kraven på invandrares skyldighet att leva efter de svenska lagarna och svensk värdegrund är självklart inte endast ett hån mot demokratin, vår grundlag, svenska folket och inte minst vad som bör gälla i en utvecklad civilisation.

Att som nu föra samtal och liera sig med individer vars kultur/religion/värdegrund knappast kan anses ge dem ens en plats på nedersta stegpinnen på civilisationens stege tyder på ansvarslöshet och låt gå politik.

Detta gäller framförallt synen på kvinnor men också på demokrati, rättssystem, individens frihet, kultur (såsom avbildande konst etc). Att hålla god min när människor vill styra samhället enligt tusenåriga traditioner (ock överföra detta på det svenska samhället) där vidskepelse och primitivism tas på fullt allvar är tecken på att dagens svenska politiker saknar såväl tillräcklig IQ, bildning som vanligt sunt förnuft.

Trots att Sverige har undertecknat och antagit en FN- 
konvention att all diskriminering av kvinnor (även sådan i religiösa samfund) skall förbjudas ser vi i stället en ökad diskriminering av kvinnor i Sverige.
 
Nyligen skedde invigning av Nordens största moské i Malmö. Höga politiker från flera av sjuklöverpartierna deltog i denna. Inte ens vid detta tillfälle doldes diskrimineringen av kvinnor. Och inte heller kritiserades den av närvarande höga politiska företrädare!
 
Självklart är det inte minst vid sådana här tillfällen som politikerna med vår grundlag i ryggen skall kräva jämlikhet på alla områden.
Att inte ”stämma i bäcken” innebär att islams värdegrund allt mer tar över i det svenska samhället. De politiker som accepterar detta bryter helt klart mot grundlagen och den värdegrund vi lagt fast i denna.

Självklart är beteckningen landsförrädare på de politiker som bär ansvaret för raseringen och därmed brotten mot de svenska medborgarna en helt korrekt brottsrubricering.

Vi får därför aldrig släppa kravet på att de ansvariga en gång skall ställas till svars. Inte minst i det kommande valet. Detta är en skyldighet mot oss själva men självklart i än högre grad mot de människor som fått sina liv förstörda (varav ett stort antal är svenska kvinnor/flickor) av politikernas landsförrädiska och usla handlande.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Landsförrädarna!

 1. kbrel skriver:

  Glasklart Olle!

  Gilla

 2. Martin skriver:

  Du har fel. Massinvandringen har sanktionerats av folket i val efter val efter val.

  Folket har röstat för de enorma skador som de åsamkats OCH det är väldigt förvånande, ja, det är riktigt märkligt, såvida man inte inser vem som ligger bakom och hur de manipulerat partierna och folket via sina medier, där den kortsiktiga tycka-synd-om-retoriken fått synas men knappast det långsiktiga tänkandet.

  Det är visserligen ett slags ”folkförräderi” mot Sverige, även om det inte är ett ”landsförräderi”, enligt ordets betydelse, men politiker och folk är oftast inte ansvariga. De är grundlurade av sionisterna som äger medierna. Sionisterna tror nämligen att de gynnas av vad de ställt till med och i detta kaos kan sko sig bättre. Det börjar slå fel, tack vara Internet.

  Ska vi dra in Vidkun Quisling i jämförelsen är idag alla partier som är för den imperialistiska Nato-samverkan, vilka likt Vidkun Quisling är för de olagliga invasionskrig som skapar migrationen. I den församlingen ingår idag tyvärr även SD. Bevis:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/23/kritik-sverigedemokraterna-underkastar-sig-nato-vilket-kommer-skapa-fortsatt-asylkaos-for-sverige/

  SD har visserligen inte skapat eländet, men SDs politikeradel vill vara med på kalaset och presenteras nu ständigt i medierna som det bespottade alternativet av sionisterna, men SD löser givetvis inte ekvationen för Sverige.

  Idag är det tyvärr endast fåtalet i Kommunistiska partiet och kanske några fler i NMR som börjat inse hela bilden. SD är tyvärr inte lösningen, lika lite som de själva är det, eftersom de inte valsamverkar mot 4%-spärren.

  Det kan rimligen heller inte stämma att 25 procent av de svenska kvinnorna ej vågar sig ut utan sällskap för annars måste de rimligen ha varit ute efter den situationen i val efter val om man ser till valresultatet.

  De verkliga folkförrädarna, anser jag, är de journalister som arbetat åt sionister, vilka i sin tur faktiskt INTE kan kallas för ”folkförrädare” eftersom de tror sig vara lojala med sitt folk när de krossar andra folk, men jag tror de bedrar sig…

  Återigen tror jag att de kommer de få bekymmer p.g.a. sin kortsiktiga girighet. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s