Vår galna värld

”En riktigt effektiv totalitär stat vore en där alla mäktiga, politiker och deras arméer av tjänstemän kontrollerar en befolkning av slavar som inte behöver undertryckas eftersom de älskar sitt slaveri.”

http://www.vaken.se/mannen-som-genomskadade-varlden/#

Av Kalle Hellberg

Länkens artikel kunde lika gärna varit en beskrivning om mig eller flera andra jag känner. Vi blir allt fler som förstår hur lurade vi ständigt blir, hur man matar oss med lögner om vår tillvaro, i alla sammanhang. Den handlar om insyn i vår galna värld, en insyn som aldrig får belysas genom de med makten klonade massmedierna.

Sedan slutet av 70-talet har jag vetat det som nedanstående länk beskriver. Om detta har jag skrivit över 300 debattartiklar och över 2000 insändare, skickat till många tidningar, men har bara fått ca 5 % av dessa publicerade. Trots idoga försök att få reda på orsaken till varför jag refuseras så är det alltid samma resultat, total tystnad, redaktörerna svarar inte på mina frågor.

Jag skickar även personligt till politiker som skrivit debattartiklar i tidningar, de motartiklar från mig som refuserats, men även då blir resultatet detsamma, inget svar eller kommentar, total tystnad (att debattera om något som kan ”störa makten” på tidningars debattsidor får bara göras av likasinnade, andra politiker, alltså maktens lojala ”medarbetare”). Orsaken är solklar, mina ord passar inte att förmedlas till allmänheten, de stör maktens planering om att allmänheten alltid ska vara ”rätt informerade”.

På 80-90-talet kunde jag någon enstaka gång få ett svar, t ex:

DN svarade en gång med att ”Du som person är för obetydlig i Sverige för att få skriva i vår tidning”, det handlade då om kärnkraft. SVD var en gång mera sanningsenliga ”Vi ska inte störa branschen”, som svar på en artikel om hälsorisker med trådlös teknik. Borås Tidnings debattredaktör hade personlig åsikt som svar på varför jag refuserades: ”Jag tror inte på det du skrivit”.

Jag åkte runt på 80-talet och höll föreläsning på folkhögskolor om ”den verkliga makten i världen” (dåtidens David Icke, he-he), jösses så intresserade eleverna var om detta som de aldrig hade fått veta något om i grundskolan (de var då ännu inte så ”förstörda”, som nutidens människor är genom sociala medier mm).

Läs länkens utmärkta sammanställning och sprid gärna, men som texten beskriver:

”Att de flesta människor inte VILL veta eller är redo att höra sanningen är någonting man måste lära sig att leva med. Att överhuvudtaget försöka diskutera med någon som inte ens tagit det första steget att genomskåda manipulationen och matrixen vi lever i, är fullkomligt slöseri med tid och energi”.

Detta vet givetvis mediafolket, därför är jag förbjuden att t o m i betald annonsform informera om sådant som makten vill dölja, t ex om risker med trådlös teknik….

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vår galna värld

 1. Martin skriver:

  I skolan fick jag lära mig en viktig sak när man skriver artiklar till en tidning. Tag alltid reda på ägarförhållanden och politisk färg innan du skriver så att du använder ett sätt att skriva som går igenom den redaktionella censuren! I borgerliga tidningar är det alltid bra att attackera vänstern och tvärtom.

  Dessa tidningars insändarsidor med ”fria ord” är naturligtvis alls inte fria, vilket du upptäckt. Vill man i dessa tidningar få in något som betraktas som ”konspirationsteoretiskt” kan det ex. vara intelligent att kritisera det. Eftersom människor som läser tidningar är skeptiska till villfarelserna i dem, kan det ofta få motsatt effekt. Människor blir nyfikna.

  De som inte är nyfikna och har har tur när de tänker kommer ändå aldrig undersöka något och kan ej heller få rimlig ordning på någonting ändå. De faller lätt för kända argumentationsfel och floskler som medierna repeterar i en strid ström.

  Vi behöver bara fokusera på den intelligentare delen av befolkningen. När vi har dem med på tåget så följer strax resten med.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.