HELA VÄRLDEN KAN SNART FIRA SEGERN

Nattens Brage från Kalle:

 • Kina har gjort det absolut nödvändiga. 
 • Ryssland kommer att följa efter.
 • Turkiet har redan rensat bort sin femtekolonn.
 • MÅNGA länder i världen är inne på samma väg.

Handelsavtal tecknas nu på löpande band i andra valutor än dollar. Dollarns världsherravälde sviktar. USA är desperat.

CIA:s absolut viktigaste terrorplan mot Kina handlar om en storskalig förgiftning av Kinas viktigaste vattenreservoarer. Kinas akilleshäl är färskvattnet. Kina är väl medveten om situationen. Den prostituerade pressen i väst är tyst som en musselbank, men alla viktiga säkerhetstjänster vet.

CIA vet att alliansen Ryssland och Kina inte kan besegras militärt. CIA:s ekonomiska krigföring mot Ryssland har blivit ett fiasko. Att knäcka Kinas ekonomi är fullständigt utsiktslöst. Alla militära eller ekonomiska krig mot öst är dömda att misslyckas. CIA vet detta. Dessutom försvagas Mordors rike snabbt i hela världen. Det onda imperiet i väst börjar sönderfalla.

Från mitten av april fram till den 22:a maj har dollarn försvagats kraftigt mot Euron. Euron var cirka 6 % starkare än dollarn i mitten av april. På drygt en månad har Euron blivit 12,4 % starkare. Observera – det handlar om världens största och viktigaste valutor. Hela världens handel påverkas negativt. Valutaspekulationerna på Wall Street stör världshandeln.

Dollarn och kinesiska Yuan följer sedan många år varandra som tvillingar. Relationen mellan Dollar och Yuan är som en spikrak linje om man jämför med hur dollarn varierar gentemot alla andra valutor i världen. Detta drar självklart även in Kinas handel med omvärlden i kaos – eftersom dollar och Yuan fortfarande är så hårt bundna till varandra. Därför har Kina tvingats skapa sin egen ”valutakorg”. Huvudsyftet är att minska dollarns våldsamma upp- och nergångar. Störningarna av Kinas handel med omvärlden måste dämpas.

Kinas gigantiska handelsbalansöverskott uppkommer i första hand genom handeln med USA. Därför är den starka kopplingen mellan Yuan och Dollar en självklart kinesisk politik.

Störningarna i den allt viktigare asiatiska handeln har nu nått en kritisk nivå. Den kinesiska valutakorgen är i praktiken en försäkring för att världshandeln ska kunna fortsätta vad som än händer med dollarn. IMF:s valutakorg har redan tappat greppet om öst.

DET NÄTVERK SOM CIA BYGGT UPP I KINA HAR NU TILLINTETGJORTS.

Den sjuka CIA-planen att attackera Kinas vattenreservoarer har varit känd i Kina i många år. Den kinesiska säkerhetstjänsten har mycket noga bevakat skeendet. Kina har varit tvungen att sätta stopp för CIA:s nya terrorplan mot landet. Kina har varit tvungen att agera hårt och effektivt.

Jag kan garantera att den lömska CIA-planen är tillintetgjord. Det handlar om hundratals ton gifter som inte kan transporteras luftvägen. För att få fram gifterna till Kinas viktigaste vattenreservoarer behövs ett nätverk av inhemska agenter. Det är dessa landsförrädare som nu är oskadliggjorda. Detta är den nakna sanningen – ännu en mycket obehaglig sanning.

 

NÄTET FLÖDAR AV DEN STORA NYHETEN.

På engelska:

China has ‘killed or imprisoned at least a dozen US spies in two years …

www.independent.co.uk › News › World › Americas

1.

Översätt den här sidan

för 20 timmar sedan – China has reportedly killed or imprisoned at least 20 US intelligence assets in the country since 2010, destroying years worth of intelligence …

China ‘killed or jailed 18 to 20 US spies’ since 2010 | China News | Al …

för 1 dag sedan – A New York Times report details how Chinese government systematically dismantled CIA spying operations in the country.

Crippled Operations: China Has Killed Or Jailed 18 To 20 U.S. Spies …

för 1 dag sedan – China systematically crippled CIA spying efforts in the country from … Crippled Operations: China Has Killed Or Jailed 18 To 20 U.S. Spies Since 2010! …. we still got so much beef with each othere. its like the crips and bloods, …

CIA Incompetence Allowed China To Murder A Dozen CIA Assets …

för 2 dagar sedan – CIA Incompetence Allowed China To Murder A Dozen CIA Assets … These officials revealed that ”the Chinese government systematically dismantled CIA spying …. That stupid cunt sure has gotten a lot of Americans killed.

China crippled CIA by killing US sour .

På svenska:

Aftonbladet · för 1 dag sedan

Västerbottens Folkblad · för 1 dag sedan

NEDAN EN OVANLIGT BRA ARTIKEL UR AFTONBLADET:

Kina uppges ha dödat ett dussintal CIA-agenter

NYHETER igår  23:07

Kina uppges ha slagit ned ordentligt på USA:s spioneri i landet.

Så många som ett dussintal amerikanska spionkällor ska ha dödats och ytterligare ett antal ska ha fängslats.

Det uppger ett stort antal underrättelsekällor för New York Times.

Kina ska för sju år sedan ha inlett ett arbete med att systematiskt klä av USA:s hemliga källor i landet. Mellan 2010 och 2012 ska de satt en stor del av deras spionverksamhet i landet ur spel.

Mellan 18 och 20 personer ska ha dödats eller fängslats.

Det är en av de värsta motgångarna för amerikansk underrättelseverksamhet på flera decennier, uppger tio av varandra oberoende tjänstemannakällor för New York Times.

Sköts ihjäl framför kollegorna

En av källorna ska ha skjutits ihjäl framför sina kollegor utanför en regeringsbyggnad, enligt tre källor. De menar att det var ett tydligt kinesiskt budskap till Washington.

USA ska 2010 ha byggt upp ett omfattande nätverk i Kina. Deras källor ska ha sträckt sig långt in i de kinesiska myndigheterna och de uppges ha levererat information av väldigt hög kvalitet. Flera av kontakterna var kinesiska medborgare som hade tröttnat på korruptionen i hemlandet.

Men i början av 2011 sinade flödet av information. Källorna försvann. Det var då FBI och CIA inledde operation ”Honey badger” för att utreda vad som pågick – och för att leta reda på eventuella mullvadar i de egna leden.

Utredde alla anställda

De granskade alla anställda vid den amerikanska ambassaden i Peking, utan resultat. De trodde också att kineserna hade lyckats knäcka krypteringen av all kommunikation med källorna. Det har också undersökts om det kan finnas förrädare inom CIA.

Vad de hittade var tveksamheter kring en tidigare CIA-medarbetare som arbetat i Kina, men de hittade inte tillräckligt mycket bevis för att fälla denne.

Framför allt misstänker man att CIA-agenterna blivit för slappa i sina rutiner. Enligt Times källor har det hänt att agenterna träffat sina uppgiftslämnare på samma restauranger flera gånger. Då ska matborden ha varit buggade, medan servitörerna var kinesiska spioner.

2013 slog CIA fast att Kina inte längre skulle kunna identifiera deras hemliga källor och hävdade att de börjat bygga upp sitt nätverk igen. Men hur Kina lyckades komma åt deras hemliga källor bara några år tidigare är ännu oklart. – SLUT ARTIKEL

SLUTORD:

CIA:s terrorplaner verkar vara utan slut, men snart syns ljuset i tunneln.

– Solen går ner i den förljugna västvärlden.

– Solen går upp i öst.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till HELA VÄRLDEN KAN SNART FIRA SEGERN

 1. Martin skriver:

  Varför har Brage m.fl. helt enkelt inte en egen blogg som du kan ha en RSS-feed till? Det här börjar bli tjatigt.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Va f-n säjer du? 😂

   Gilla

   • Martin skriver:

    Jag börjar helt enkelt tröttna på den där ”Brage” som dyker upp överallt med samma texter på olika bloggar som jag följer. Det gör han dessutom helt utan hänvisningar till källor för sina påståenden.

    Det finns fler än ”Brage” som inte har egen blogg naturligtvis. De repeterar ungefär samma skit om och om igen.

    Det blir ointressant och väldigt tjatigt och gör inte din blogg någon nytta alls, anser jag.

    Jag är faktiskt mer intresserad av vad du tänker om saker som inträffar, Cornelia. Det är därför jag följer din blogg.

    Hade andra bloggare varit intressanta för mig hade jag givetvis följt deras bloggar med en RSS-feed, men kanske inte jämt citerat dem för det, i alla fall inte utan att själv kommentera det jag citerar.

    Gilla

 2. corneliadahlberg skriver:

  Vi har haft den här diskussionen förr angående Olles texter bl a och jag är som du vet av annan uppfattning. Jag vet att fler publicerar både Brages och Olles mm texter, men utgår från att fler gör som jag, nämligen inte hinner prenumerera och läsa en massa bloggar utan gör ett urval som är lagom för en själv.

  Jag har prenumererat på riktigt bra bloggar men då fylldes inkorgen dagligen med så många mail så det helt enkelt tog för lång tid att klicka bort allt jag ej hann läsa så jag avstod helt, tyvärr. Tänk om det fanns en vetenskapligt programmerad dator som kunde göra lagom urval åt just mig som jag hinner/vill läsa från samtliga alternativa källor jag gillar 🙂

  Jag publicerar vanligtvis 1 inlägg om dagen och väljer då en text jag anser bidrar med en intressant vinkel till vårt propagandabrus eller helt enkelt är så bra skrivet med bitvis ny kunskap så det tål att innehålla upprepning. Det senare då jag själv behöver nöta in vissa fakta och infallsvinklar för att balansera den som sagt massiva propagandan vi utsätts för och gissar att detsamma kan gälla andra.

  Både Olle och Brage har mycket att ge anser jag och det stör mig att du som jag ser det på ett mycket arrogant vis ratar kunniga, erfarna gamla människors kamp med att kalla den skit! Pysslar inte du med buddhism? Arrogans är enligt mitt kunnande och min erfarenhet inte förenligt med buddhism 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s