Nytt om vaccination från Kalle

”Forskningen kan påvisa att vaccinerade barn löper 420% högre risk att få ADHD i jämförelse med icke vaccinerade barn!

Original här – Översättning här

Ang vaccinationer som skadar mer än gör nytta så verkar det numera vara en regel. Jag kommer framöver att sammanställa ett antal artiklar jag har samlat på mig, som påvisar galenskapen med vaccinationer. Men politiker försöker att få till lagar för tvångsvaccinering, så även i Sverige, man måste ställa frågan, varifrån har de fått denna order?

Ny mycket intressant och informativ hemsida om strålningsrisker

Hej politiker i kommunstyrelsen i Ulricehamn!

Följande hemsida är gjord av Ms Jolie Jones, dotter till den legendariske musikern Quincy Jones. Hon har själv blivit elöverkänslig och har förvånats över hur politiker och s k ”experter” (betalda av industrin) kan ljuga och förneka dessa risker, därför har hon gjort denna hemsida för att, precis som jag, försöka sprida sanningar om trådlös teknik och dess konsekvenser. Men motståndet är stort, industrins pengar samt politikers- och medias feghet är det som bestämmer agendan, ska det vara så?

Som första politiker i Sverige får ni härmed hennes länk till hemsidan, studera den och ni kan aldrig mer fortsätta att låtsas att strålningen är harmlös. Särskilt barnen är de som drabbas hårdast, tror ni att det är en slump att allt fler och allt yngre drabbas av både psykiska och fysiska problem? Hur kan just ni, med bl a de kunskaper ni fått via mina mail och medborgarförslag, ha samvete nog för att fortsätta blunda för de skador allt fler drabbas av? Ulricehamn skulle verkligen få en plats på kartan, som föregångare i frågan om att ta forskningen om hälsorisker med trådlös teknik på allvar, vore det så ”skamligt” att bli känd för att bry sig om medborgarnas hälsa?

Undrar Kalle Hellberg

Blidsberg”

Avslutar med lite ”politik” från Kalle:

”Israel och Turkiet tillsammans med IS ”skördar” (handlar med) kroppsdelar från skadade och dödade i Syrien.

Se denna video

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s