Gatestone Institute

Blir eget inlägg eftersom jag inte får länken att fastna i bloggrollen till höger, liksom det inte fungerar med vissa andra obekväma sidor, trots teknisk support, som sagt. Du känner nog redan till sidan med icke faktaresistenta nyheter, men till dig som ännu inte gjort bekantskapen, här är den!

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gatestone Institute

 1. Martin skriver:

  Verkar vara en helt vanlig kreation av Israel-lobbyn. Den är inte obekväm, men en tydlig part i målet och förmodligen väl medveten om vilka som verkligen ligger bakom attentaten, precis som SD säkert är väl medvetna om.

  Betänk exakt vilka som skapat IS, terrorismen och massmigrationen till EU och varför! Ledtråd: De skyldiga har sin stora feta flagga klistrad mitt på Avpixlat och de styr USA:s kongress för att krossa EU.

  Vårt kardinalfel är INTE att vi vill stoppa införseln av islamismen, men att gå i Israel-lobbyns koppel när vi gör det, som om den religionen vore bättre. Det är den inte. Det syns tydligt i Israel. Etnisk rensning av palestinier stick i stäv med FN:s beslut. Helt vanlig nationalsocialism, kallad Sionism. Lebensraum.

  I Sverige ska vi inte ha några villfarelser alls, anser jag, men definitivt inte judendom eller islam. Jesus budskap är milsvitt från dessa religioners budskap och de som använt Jesus för korståg har alls inte följt Jesus budskap. Inte det minsta.

  Jesus mediterade flitigt och förkastade sin religion och han hade knappast uppmuntrat någon etnisk rensningsreligion eller någon krigsherrereligion och förmodligen inte heller många delar i nya testamentet heller, inkl. kvinnan som hallucinerade hans eget flygande i sin sorg, ej heller några andra överdrifter.

  Islams taktik är att invadera Europa genom barnavel och indoktrinering i de Wahhabism-moskéer som regeringen mutats att godkänna, inte terrorism. Bilbränderna handlar nog oftast om försäkringsbedrägerier, tror jag.

  Våldtäkterna handlar om att vi har ett överskott av invandrarmän/pojkar och att de inte lyckas attrahera tjejerna lika väl som svenska killar p.g.a. kultur och språkförbistringar, förutom att många araber kanske kan anses vara synnerligen anskrämliga, men även gängens interna hjärntvätt om att svenska kvinnor är horor som vill bli våldtagna. En osanning dessa fulskallar inte gärna vill undersöka.

  Men det finns svenska fulskallar också som blint följer Israel-lobbyn utan djupare undersökningar. Gör inte det Cornelia!

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack Martin – det köper jag och ska inte försöka få sidan att fastna i bloggrollen längre 🙂

   Liked by 1 person

   • Martin skriver:

    Intelligent. Jag älskar dig i djupet av mitt hjärta och det säger jag inte ofta till kvinnor eftersom de då kan missförstå saken som sexuell passion. Det är det inte. Det är sann ren och högre kärlek. Den är högre än den där dumma ”Kärlek” som Enhets medlemmar använder till varann fastän de vet att de saknar förstånd till verklig långsiktig kärlek för framtidens generationer.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.