Dagens Brage: NETANYAHU ÄR SKRÄCKSLAGEN

MOSSAD KÖR NU SITT EGET RACE – med eller utan Trumps stöd – spelar ingen roll.

DET VAR CIA/MOSSAD SOM PLANERADE ”THE ORANGE REVOLUTION” I LIBYEN.

NATO skötte jobbet och bombade sönder landet. Frankrike ställde upp helhjärtat. Sverige ställde upp på NATO:s begäran. Hela åtta JAS 39 Gripen deltog i  insatsen. Svensk TV visade stolt upp Sveriges flygvapen i kampen för den libyska demokratin. ”Vi kom, vi såg, han dog” – så sammanfattades NATO:s massaker av Hillary Clinton.

Kina och Ryssland lärde sig en mycket smärtsam läxa. FN godkände aldrig en insats i Libyen på ”rebellernas” sida i kriget mot regimen – men det var exakt detta som NATO gjorde. NATO bröt helt öppet mot FN-beslutet, men ljög tusentals gånger om att det var FN som beslutade om den militära insatsen – som i verkligheten var riktad mot landets regim.

MEN OJ VAD HISTORIEN HAR ÄNDRATS.

Frankrikes närmande till Haftar är motbjudande. Haftar är en statsman och visar inte med en min sin djupa avsky mot Frankrikes agerande i Libyen. Italien ligger betydligt bättre till. Men det är Egypten, Ryssland och Förenade Arab Emiraten ”UAE” – som ställt upp för att skapa fred Libyen efter NATO:s barbariska massaker.

EGYPTEN INGRIPER MED SITT FLYGVAPEN FÖR ATT SKAPA FRED.

Flera miliser som härjar i västra Libyen har även vissa fästen kvar i öster. Det är dessa fästen som nu rensas av Haftar med hjälp av Egypten och UAE. Ryssland stöder helhjärtat att landet får en fungerande regering och att alla milisgrupper besegras och avväpnas. Libyens starke man Khalifa Haftar är den enda som har en chans att lyckas.

Nu drar det ihop sig till en slutstrid i östra Libyen. En kuststad Derna är fortfarande i händerna på en milisgrupp som håller staden. Israel, Saudiarabien och Qatar stöttar olika milisgrupper i Libyen – både finansiellt och med vapen. Egyptens president Al Sisi tvingas agera försiktigt. Han väljer att anklaga Qatar för stöd till terrorgrupperna i Libyen.

NÄSTAN INGEN SKRIVER OM MOSSADS ROLL.

Sionisterna vill skapa kaos och inbördeskrig i varje land i Mellanöstern. Detta uppfattas som extremt viktigt för Israel. Enade starka länder runt Israel anses vara ett dödshot mot landet. Söndra och härska är kärnan i Israels utrikespolitik. Detta har också varit kärnan i CIA:s politik under många årtionden.

ALLIANSEN RYSSLAND, EGYPTEN OCH LIBYEN SKRÄMMER NETANYAHU FRÅN VETTET.

Mossads i särklass mest prioriterade uppgift just nu är att spräcka denna allians. 

De ständiga attentaten i Egypten mot kristna kopter är en av metoderna. För två år sedan visade IS upp en video där 21 egyptiska kopter halshöggs i Libyen. Den 9:e april sprängdes det i två kristna kyrkor i Egypten. 27 människor dog och 80 skadades. Den 20 maj sköts 28 kristna kopter ihjäl under en bussresa i Egypten. Egyptens militära och politiska ledning är absolut säkra på vem som ligger bakom attentaten. Av taktiska skäl håller man tyst. (IS är ett verk av Clinton och Obama precis som Trump hävdat öppet. Att han vågade säga sanningen är faktiskt ett mysterium).

En annan metod är att spränga civila egyptiska flygplan i luften. 

I första hand gäller det att spränga ryska flygplan på väg hem från Egypten. Målet är att få stopp på den ryska turismen till Egypten. Putin har tvingats att ställa in alla ryska civila flygningar till Egypten. Både Rysslands och Egyptens militära och politiska ledning är absolut säkra på vilka krafter som ligger bakom. Av taktiska skäl håller man tyst.

En tredje metod är att beväpna och finansiera milisgrupper i Libyen.

Mossad och Saudiarabien och Qatar jobbar dygnet runt med att beväpna olika milisgrupper i Libyen. De var med från start och höll i trådarna för den ”orange revolution” som var receptet för inbördeskrig i Libyen. De ger sig inte. Alla IS-grupper har nu bytt namn. De nya moderata milisgrupperna uppger sig att ha besegrat IS. Sanningen är att det är samma människor som lyder samma uppdragsgivare.

En fjärde metod är att skapa terror på Sinaihalvön.

Gång på gång på gång attackeras egyptiska soldater och poliser. Attentaten avlöser varandra på löpande band. Attentaten det senaste året fyller en hel A4-sida med text. Mossad försöker paralysera Egypten genom alla dessa attentat. Egyptens politiska och militära ledning vet naturligtvis vem som håller i trådarna för denna terror. Al Sisi tvingas vara tyst.

Egypten är mycket trängd. Relationerna med Israel har nått ett historiskt bottenmärke – tvärtemot vad den förljugna världens massmedia skriver. Egyptens enda chans att rädda landet är att bygga en militär allians med Ryssland och att utvidga det kinesiska samarbetet. Den kinesiska turismen har en enorm potential. Egypten är i mycket stort behov av en blomstrande turism. Men vågar Kina starta upp en massiv turism till landet? Även Kina vet naturligtvis hur Mossad arbetar.

Att försvara Suezkanalen är helt uteslutet utan ett avancerat ryskt-egyptiskt militärt samarbete. Ett avancerat missilförsvar av Suezkanalen är en dröm för Al Sisi. Den ryska marina basen i Syrien måste kompletteras med ryska baser i både Egypten och Libyen, för att Egypten ska ha en chans att stå emot Mossads terror. Så är det i verkligheten – men det skrivs nästan aldrig om det. Det är så lustigt att leva i den förljugna världen. Vi får aldrig läsa sanningens nyheter. Men vänta bara en enda historisk sekund – Mordors rike faller. Därefter blir det stopp för Mossads terror.

VAD HÄNDER?

Egypten slår nu till mot olika milisgrupper som fortfarande håller viktiga positioner i östra Libyen. Egypten slår till våldsamt – i samarbete med Khalifa Haftars styrkor på marken. Det sista STORA slaget i östra Libyen är nu på gång i Derna. Med det massiva egyptiska flygunderstödet är milisgruppens grepp om staden snart över. (Även denna grupp säger sig ha jagat ut IS ur staden. I verkligheten gick de bara in i omklädningsrummet och bytte kläder).

Egypten hade aldrig vågat sig på en så omfattande militär operation i Libyen tillsammans med Khalifa Haftars styrkor – om inte Trump direkt eller indirekt gett klartecken. Förenade Arab Emiraten hade inte heller ställt upp så öppet på Haftars sida om Trump hade en helt annorlunda strategi i Libyen. Det är Trumps uppfattning att USA bör hålla sig utanför konflikten i Libyen som möjliggör Egyptens omfattande engagemang i landet.

Oj vad jag längtar efter sanningens värld. Jag längtar även efter ett fredsrike på jorden. Men först måste Mordors rike kollapsa. Gud hjälp oss så att vi äntligen får avsluta de tusenåriga krigens helvete i alla jordens hörn och kanter. The Fiscal Cliff – det blir mänsklighetens största glädjestund i hela Homo Sapiens historia.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dagens Brage: NETANYAHU ÄR SKRÄCKSLAGEN

 1. Martin Larsson skriver:

  Brage Norin:

  Hur påverkar allt detta oss i Sverige?

  Gilla

 2. Karl von Beriderholtz skriver:

  Det viktiga är att alla de judiska krafter som (van)styrt och (van)ställt åtminstone de senaste hundra åren TILLSAMMANS med sina lakejer över hela planeten jagas ner och ställs inför rätta. Det är 10-tals miljoner individer som skall föras inför skranket för brott mot mänskligheten. För hela familjer som Rotschild, Wallenberg med många fler och lakejer som t.ex. i vårt land, Borg, Löven, Reinfeldt, Sahlin med 100000-tals fler har jag svårt att se något annat straff än total konfiskation av allt de lagt beslag på och livslångt mycket hårt straffarbete för sitt förräderi och för allt de förstört. Att deras släktnamn för evigt måste brännmärkas och att alla deras närmsta släktingar måste steriliseras ser jag som en självklarhet för att deras genetiska arv icke ska få chansen att åter vanhelga allt mänskligt. Mänsklighetens största och längsta rättsprocess väntar.

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Som alla andra brottslingar så ska de skyldiga självklart dömas, men vi har trots allt ett val när vi går till valurnorna för att välja skurkar, trots att vi tveklöst blir hjärntvättade genom media, som ägs av ett fåtal med ekonomisk makt över flertalet. Idag har så gott som alla fri tillgång till alternativ information via nätet. Vi KAN välja bort hjärtvätten/propagandan, men hur många gör det aktiva valet? Så länge människors girighet tillfredsställs så händer tydligen ingenting, men den dagen folk inser hur mycket de förlorat så händer kanske något?

   Som exempel på vad vi förlorat kan vi nämna hur banken tämligen plötsligt blivit ägare till våra hem. Den äldre generationen kunde bli verkliga ägare till sitt hem, men idag? – och varför kommer de skuldtyngda kanske aldrig dit under ett långt livs idogt knogande och amorterande? Vi vet vem som lägger beslag på allt och borde fråga oss hur vi lyckades förvandlas till slavar helt frivilligt!

   Vid ett eventuellt uppvaknande så stannar nog en del kvar i den hjärntvättande tillvaron och knaprar dövande piller från Big Pharma för att stå ut. Andra lär försöka rikta ljuset på orsakerna till orättvisor och förödelse och om de inte fastnat i skärmblippandet, så har de kanske t.o.m. viljestyrka att agera, vi får se? Trots det så tvingar ingen oss att leva livet i skärmen!

   Så som barn till föräldrar i Svenska Kyrkan genom dopet tvångsvägen blir medlemmar i samma kyrka, så föds man ofrivilligt/otidsenligt in även i andra religioner. Liksom svenska kyrkans barn har inte heller judebarnen mm givits en chans att välja innan de är vuxna. Varför inte kalla de förödande girigbukarna för sionister istället för judar!?

   Visst kan man önska att alla vuxna skulle ta en titt på vad deras religionstillhörighet egentligen står för och predikar, men mänskligheten har bara delvis vaknat och vi vinner ingenting på att skuldbelägga omedvetna människor som inte skadar andra.

   Liked by 1 person

  • Martin skriver:

   Jag anser det vara internettrolling att överdriva det fullt rimliga, nämligen att de skyldiga bör dömas för sin brottslighet MEN det är helt riktigt att det finns många skyldiga i många regeringar, parlament och monopolkapitalistiska familjer.

   Att döma människor p.g.a. släktskap är naturligtvis inte rimligt förutom vad gäller konfiskation av stulna tillgångar som ev. getts till släktingar i form av olika gåvor. Pengarna har stulits av världens alla olika folk, på olika vis, och det stulna godset ska naturligtvis konfiskeras och auktioneras ut och pengarna ska tillbaka till folket så mycket som möjligt.

   Vad gäller straff bör nog en folkdomstol få avgöra vad som är rimligt i de olika fallen. Olika form av brottslighet har haft olika konsekvenser och bör naturligtvis straffas olika. Döden genom giljotinering eller hängning kan givetvis anses vara mer humant än livslång inlåsning på sluten mental institution, men samtidigt avskräckande för framtida eliter.

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Dödsstraffet hoppas jag vi lämnat bakom oss, i övrigt håller jag med 🙂

    Gilla

   • Martin skriver:

    Tja. Jag bara noterar att det vid ex. den franska revolutionen utdömdes giljotinering av humanistiska skäl.

    Eliten själva upplevde det som ett lidande att få fängelsestraff för sin brottslighet eller ens tanken på att leva i frihet jämlikhet och broderskap och föredrog därför ofta döden framför detta.

    Vid Nürnbergprocessen utdömdes dödsstraff för :

    Planerande av anfallskrig
    Brott mot freden
    Krigsförbrytelser
    Brott mot mänskligheten

    … d.v.s. exakt det som många i eliten sysslat med länge nu, därför vore det alls inga osannolika straff.

    Dessutom finns det ett annat skäl för avrättningar av eliten och det är att eliten med sina gömda tillgångar ofta kan ställa tull med mycket otyg genom kontrarevolutioner med hjälp av legosoldater/statsterrorister.

    Således kan en avrättning av psykopaterna vara en garanti och trygghet för hela befolkningen. Det har således inte med elakhet att göra, men förebyggande intelligent långsiktig och känslomässigt korrekt förebyggande åtgärd.

    Det påminner om https://sv.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A5rvagnsproblemet

    Hur skulle du göra? Offra en psykopat för att potentiellt kunna rädda 100 människor? Eller skulle du offra 100 för att rädda en psykopat?

    Gilla

 3. corneliadahlberg skriver:

  Nä när du vänder på resonemanget sådär offrar jag ju inte 100 människor, men röstar 100 för ofrihet framför dödsstraff 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.