Våldtäktsoffer blir av med vården

Av Olle Ljungbeck

”Massinvandringen tar vården ifrån traumatiserade svenska våldtäktsoffer!

Inte nog med att massor av svenska kvinnor genom massinvandringen utsatts och utsätts för våldtäkter i en omfattning som aldrig förekommit tidigare. Nu skall de inte heller få vård för sina trauman.

Våldtäktsoffer i Stockholms läns landsting blir av med den vård de hittills fått på en specialklinik i Stockholm. Stockholms läns landsting kommer i stället att ta dessa resurser från våldtagna traumatiserade svenska kvinnor och ge den åt utlänningar med krigs- och tortyrtrauman!

I över tio år har svårt traumatiserade kvinnor kunnat få hjälp på kris och traumacentrum i Stockholm, men nu är det slut med det!

Kliniken har tagit emot omkring 200 patienter årligen, som de inte längre skall behandla. Av dessa har omkring 150 kvinnor årligen varit våldtäktsoffer.

För ett halvår sedan drogs förlossningsavdelningen vid sjukhuset i Sollefteå in!

Är det inte nog nu? Sjuklövern har med massinvandringen skapat katastrofala förhållande på nästan alla områden i samhället. Nu räcker inte detta. Nu för man en medveten politik där man sätter invandrare och asylsökande före svenska medborgare. Ja det har gått så långt nu att man riskerar livet på vårt eget folk till förmån för invandrade och asylsökande individer.

Vi måste säga stopp nu. Om inte är politikerna redo att offra svenska kvinnor och flickor till förmån för individer som i mycket hög grad ljugit sig hit på falska premisser. Vänta inte på att slagordsfeministerna skall agera. Det måste vi, alla kvinnor och män som skälls för rasism, främlingsfientlighet etc. Vi har redan sett hur PK-människorna dagligen accepterar grovt våld, våldtäkter, mord, rån, bränning av bilar och fastigheter utan att agera.

När man fråntar våldtagna traumatiserade kvinnor möjlighet till lindring har man gått för långt. Agera, ni som ännu har moralen och hedern i behåll.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Är även denna omfördelning ett led i folkmordet på svenskar? Svenska skattebetalare betalar glatt för att bli trampade på och vid mission completed vara utrotade. 

Funderade på att inte skriva på uppropet i länken eftersom det börjar kännas som att det kanske är lika bra att det här folket försvinner – eftersom:

* Först börjar Svensson med att dumpa sina inte torra små barn för preparering och bakteriebombardemang på institution större delen av den vakna tiden.

* Sedan ökar ADHD-diagnosen lavinartat och ingen vet varför??? Oj så jobbiga barnen blir, stoppa i dem amfetamin bara så blir de goda kunder livet ut åt Big Pharma.

*Sedan kommer skolgången som av våra ”folkvalda” raserats från toppnivå till samma nivå som Mexico och Colombia. Flickor undviker kjol för att inte bli sextrakasserade eller våldtagna av invaderarna.

* Vi sväljer dagligen via media propagandan från agendasättarna fastän vi vet att de vinklar, censurerar och ljuger.

Nä nu orkar jag inte mer, vi skiter i de här och låter väl agendan fortgå? Bara fortsätt rösta på de preparerade rövslickarna i riksdagen…

Kenny Korén uttrycker dagens tema så här på FB:

”Kvinnor som blivit våldtagna och är extremt illa däran mister specialvård på specialistkliniken Kris och Traumacentrum i Stockholm. De som man skall inrikta vården på är de som i många fall är förövare. I huvudsak utrikesfödda män får all hjälp på denna klinik medans unga värnlösa flickor och kvinnor som fått sina liv svårt sargade och är svårt traumatiserade blir utan hjälp.

En myndighetsperson, oftast en kvinna förstås, anser att all denna kompetens och resurser finns på annat håll vilket förstås är en lögn ifrån en psykopat. Längre väntetider och att de utsatta kvinnorna inte på alla vårdalternativ får samma specialkompetens som på denna specialinriktade klinik är förstås resultatet.

Varför behandlas oftare kvinnor sämre inom vården och av kvinnor? När damen jag lever med inte fick någon läkartid på vårdcentralen inom rimlig tid då ringde jag upp direkt efter och fick en tid dagen därpå.

Jag hatar våra politiker och myndigheter och jag hoppas att ni brinner i helvetet.”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Våldtäktsoffer blir av med vården

  1. Martin skriver:

    Vilka politiker har tagit detta beslut och hur har de motiverat detta? Det vore en intressant medborgarjournalism att ringa upp och undersöka i Stockholms läns landsting.

    Liked by 1 person

  2. kenny korén skriver:

    Jag hoppas att du gör det Martin. Jag skall göra detsamma trots att svaren ifrån myndigheter, departementsekreterare och t.ex svt ofta uteblir eller alternativt är standardsvar fulla med floskler eller inte har med frågeställning att göra

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.