Äkta rövslickeri

 

Av Olle Ljungbeck

Nedanstående; ”Löfven är äkta”, är skrivet av Anders Lindberg!

I min ungdom kallade vi sådana personer som Lindberg för rövslickare. De saknar för det första självrespekt.

Dessutom är de intellektuellt svaga och mycket omogna. Sådana personer är beredda att slicka den person i röven vars ynnest de därigenom kan få.

Oftast en person som har högre ”rang” än de själva och som de genom sitt rövslickeri kan få förmåner eller gillande av. Kännetecknande för denne stackare är att han aldrig håller sig till fakta utan hans ”skrivande” är alltid påstående som nästan aldrig har någon faktabakgrund. Beträffande Stefan Löfven så är han sannolikt den störste brottslingen jämte Reinfeldt Sverige vi någonsin haft. Båda kommer att gå till historien som de vilka förstörde Sverige. Deras kanske ojämförligt största brott är att de förde kvinnors rättigheter minst hundra år tillbaka i tiden.

Andra grova brott är att de skapat en otrygghet för de egna medborgarna som knappast finns i någon annan stat. Denna kännetecknas av grovt våld som mord, våldtäkter, rån, stöld, bränning av bilar och fastigheter.

Detta är ett resultat av deras  världsmästerskap i humanism. Det innebär att de tagit in hundratusentals asylsökande och låter dessa härja fritt så att den etniska befolkningen närmast upplever sig som ockuperade.

Inget annat straff än livstids fängelse är tillräckligt för Reinfeldt och Löfven. Fortsätter utvecklingen som hittills kommer med nödvändighet medborgarna att utkräva ansvar och då kanske det föreslagna straffet kan verkställas.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

 ”Löfven är äkta

Stefan Löfven är också äkta. Han är lite fumlig och säger ibland konstiga saker. Men han är hederlig och rak vilket man inte riktigt kan säga om alla politiker.

Och i vår tid är det förmodligen viktigare än någonsin.

Han borde låna lite av energin, eller om ordet tillåts – populismen – från Jeremy Corbyn och Bernie Sanders. Han borde bli tydligare med vilka värderingar han står för snarare än förklara alla detaljer på sidan 43 i budgeten.

Det kan handla om att stå upp mot privata bolag som vanvårdar gamla eller hata barnfattigdomen. Om att skolans pengar inte ska läcka till privata fickor eller att elbolag och banker inte ska skinna sina kunder.

Helt enkelt stå upp för vanligt folk i hela landet.

Hundra år av klasskamp

Stefan Löfvens personliga resa är frukten av hundra år av klasskamp. Ett fosterbarn i Ådalen som växer upp och blir statsminister i landet där alla räknas och alla får en chans.

Och just det kanske är det viktigaste budskapet från andra sidan engelska kanalen: var dig själv och krångla inte till det så mycket.

Som Piteåbandet Euskefeurat sjunger på skivan “Sånger från Hotaheiti” från 2014.

“När man går med alltför stora steg pojk

Är det inte dumt att vända sig om

Man kan aldrig veta vart man är på väg pojk

Om man inte fattar varifrån man kom”

Att vara äkta kan vara lika viktigt som att vara regeringsduglig”.

LÄS OCKSÅ

Bland falska profeter är Stefan Löfven äkta

 

Gårdagens Olle:

Skolinspektionen och förvaltningsrätten förstör medvetet livet och framtiden för invandrarbarn – främst flickor.

Förvaltningsrätten kör över Borås kommun – Islamiska skolan får öppna.

römosseskolan1

Foto: Flickr och Faksimil Twitter.
 • Fredag 9 Jun 2017 2017-06-09

3137

BORÅS Koranrecitation och fördjupad islamlära vill rektor Abdirizak Waberi implementera på en skola i Borås. Kommunen vill inte det, de befarar att skolans etablering kommer leda till ökad segregation och ha negativa ekonomiska följder. Trots Borås kommuns försök att stoppa etableringen av muslimska friskolan Römosseskolan har förvaltningsrätten dömt att den ska öppnas. 

Trots försök från Borås kommun att stoppa etableringen av den muslimska friskolan Römosseskolan har förvaltningsrätten dömt att den ska öppnas. Det rapporterar Borås Tidning.

Skolinspektionen slog fast att Römosseskolan skulle få etablera sig i Borås redan 2016 något Borås kommun motsatte sig, varpå kommunen överklagade beslutet.

Kommunen oroar sig för att muslimska friskolan kommer leda till högre grad av segregering bland Borås barn och ungdomar och motverka kommunens arbete för ett integrerat samhälle.

Kommunen menar också att skolan kommer ge långsiktigt negativa, ekonomiska följder.

Skolinspektionen ansåg att Borås kommuns överklagan skulle avslås.

Det Borås kommun varnar för innebär, enligt rätten, inte några negativa följder för elever sett till lagens utformning.

Islamiska Skolan i Göteborg, som ansökte om tillståndet om att få öppna Römosseskolan i Borås, tror inte att dess etablering kommer leda till ökad segregation.

På sin hemsida berättar Römosseskolan om sin verksamhet. Där står det att de har Islams läror som grundläggande princip och att eleverna undervisas i Islam i form av koranrecitation och fördjupad islamlära. All mat är halal och eleverna erbjuds även möjligheten att be fem gånger om dagen.

Samtliga elever får även lära sig klassisk arabiska som extraspråk.

Skolan rektor är Abdirizak Waberi, före detta riksdagsledamot för Moderaterna och ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS) och vice president för Federations of Islamic Organisations in Europe (FIOE).

Såväl IFiS som FIOE pekas, i en studie utförd på uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, ut som organisationer tillhörande islamistiska Muslimska brödraskapet.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Äkta rövslickeri

 1. Hans Nilsson skriver:

  Visst är Röven ett äkta rövhål.

  Liked by 2 people

 2. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  För den lismande lindansaren Lindberg och hans kvasifilosofiska utläggningar, bevare oss Herre Gud!
  Den svenska värdegrundsabsurdismen slår kontinuerligt nya rekord och man har sedan länge insett det faktum att det inte existerar något tak för globalizternas oförtrutna strävan att tillhandahålla den dagliga dosen av psykopolitisk propaganda och därmed underelda förvirringen inom den redan i upplösningstillstånd stadda nationen.
  Att den i samtliga avseenden subkapable excellensen Löfvén håller sig med ett stall av prostituerade publicister, vilka icke generas över att söka överträffa varandra i konsten att kräla i stoftet inför den dolda agendans konspiratörer, torde näppeligen vara någon överraskning för den politiskt initierade medborgaren och rådsnare renegaten.
  Andreas 🙂

  Liked by 2 people

 3. kbrel skriver:

  Helt rätt Olle! Linberg är lika som ”Fejkaren” Arnstad.

  Liked by 1 person

 4. Martin skriver:

  Löfven och Socialdemokraterna är (i maskopi med MP och de borgerliga partierna) lika borgerligt blå likt en smurf och naivt flyktingvurmande likt en korttänkt migga och det är djupt tragiskt.

  Sådan var inte Olof Palme, inte ens Ingvar Carlsson eller ens Göran Persson.

  Liked by 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

   God afton, Martin!
   Nej, de av Dig nämnda excellenserna gjorde sig i vart fall inte bemärkta som islamismens promotorer – ett epitet dagens verksamma statskonstnärer inte synbarligen generas över, utan tvärtom stoltserar med.
   En av de mest utmärkande inom den inhemska ministären är utan tvekan korankonkubinen Wallström, vilken inte känner några begränsningar för sin entusiasm över detta destruktivt formativa moment i Sveriges historia, och där antisemitismen anammats som det mest trendiga beviset för acceptansen av såväl islams som terrorns och den allestädes närvarande globalizmens utbredning inom det europeiska existensutrymmet.
   Med en lätt bugning från Andreas 🙂

   Liked by 2 people

  • corneliadahlberg skriver:

   Själv känner jag mig övertygad om att även nämnda sosseherrar hade fallit för order ovanifrån vad gäller flyktingvurmande om nuvarande samhällsomdaning hade varit planerad/möjlig under deras tid.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s