Exempel på en psykopat

Av Olle Ljungbeck

En psykopat har alltid de egna behoven och karriären som främsta mål. Men hans duperingsförmåga gör att många tror att han sätter deras behov främst.

En psykopat har alltid egennyttan som främsta mål. Men hans duperingsförmåga får omgivningen att tro ett det är deras behov han sätter främst.

Brist på empati och distans till andra till förmån för att uppnå sina egna mål är ett utmärkande kännetecken.

Historien har många exempel på där individer med en helt abnorm känslomässig personlighet tagit sig upp till samhällets högsta poster. Dit har de kommit pga av sin enastående duperingsförmåga.

Detta gäller i hög grad politiska ledare som statschefer etc. Jag skall här ge en bild av en sådan från en av Europas stater.

Denna person kommer från arbetarklassen vilket automatiskt fått många att tro att han därmed är en allmänt god människa. Detta synsätt är lika felaktigt som motsatsen att alla rika personer skulle vara onda.

När någon som denna person arbetar/arbetat för en grupp människor vars intresse han har som uppgift att företräda blir tron på hans godhet ännu större. Ingen tänker på att hans strävan att företräde denna grupp helt och hållet kan bottna i en egoistisk inställning att göra karriär.

Den bild som dessa personer speglar utåt kan vad beträffar deras godhet och oegennytta vara helt falsk.

Denne europeiske statschef  besitter i hög grad en sådan duperingsförmåga.

När han tillträdde sin uppgift som statschef och bildade regering var det första han lät basunera ut högt och tydligt att han nu företrädde den första riktiga feministiska regeringen och att han själv var en stor feminist.

Detta gjorde givetvis intryck på alla dem som bara tar emot och sväljer påstående utan minsta analys.

Han var också snabb att acceptera världssamfundets generalsekreterares erbjudande om att i hela världen leda arbetet med att arbeta för kvinnors och mäns lika rättigheter. Självklart antog han detta för att framstå som en idealist vilken han inte är. I stället har han visat en cynism i dessa frågor som är skrämmande och snarare försämrat kvinnors ställning.

När han t ex besökte ett av världens mest kvinnoförtryckande land i sällskap med ett flertal av sina kvinnliga ministrar brast den feministiska bubblan till förmån för hans cyniska strävan att först och främst agera så att det gynnar honom själv. I denna strävan krävde han av de kvinnliga ministrarna att de skulle avsvära sig sitt lands grundlagsfästa värdegrund om kvinnors och mäns jämlikhet och ta på sig slöjor för att han därmed själv skulle vinna fördelar.

Denna cynism och simpelhet visar han dagligen mot alla de skändade, våldtagna och förtryckta kvinnorna i det egna landet för att därmed stå väl med de individer utifrån som nu och i framtiden när de blivit medborgare är beredda att garantera honom regeringsmakten.

Sannolikt är han den av partiledarna som trots innehav av premiärministerposten och skrytet om sin feminism uträttat minst för att ge kvinnorna trygghet och samma rättigheter som männen. Hans avståndstagande från detta, som borde vara hans ovillkorliga skyldighet får närmast betraktas som patologiskt. 

När den stora flyktingvågen från menaländerna exploderade såg han åter en chans att med sin duperingsförmåga nå personlig ryktbarhet. Att han själv var delaktig i flyktingkatastrofen genom att hans land med initiativ från honom själv deltagit i krigen att störta härskarna i de länder varifrån flyktingarna kom och därmed skapat det kaos som ledde till massflykten mörkar han givetvis totalt.

Nej i stället gick han ut demonstrativt och förklarade att hans land som genom honom var världsmästare i humanism skulle ta emot hundratusentals av de flyktingar och asylsökande – som bl a han var upphovet till. Detta gjorde han utan att höra sitt folk eftersom han ansåg sig stå över dessa moraliskt. Det lät han ske helt planlöst och oorganiserat utan att ta reda på om de som släpptes in verkligen var i behov av skydd.

Någon kontroll på eventuell kriminalitet och våldsbenägenhet förekom givetvis inte. Det gällde ju för denne man att för världen visa sin överlägsna humanism.

När detta skrivs har mycket riktigt kritikerna av detta vansinniga inflöde av individer alltifrån analfabeter grovt kriminella och terrorister fått mer än rätt. Landets säkerhetspolis visar nu i en färsk rapport att tusentals våldsbenägna extremister ”legalt” tagit sig in i landet. Om det rör sig om tvåtusen eller tiotusentals framgår inte av rapporten.

När han nu för världen framställt sig som en stor humanist börjar verkligheten att  ge sig till känna på ett sätt som hotar hela befolkningen. Några initiativ för att förhindra en kommande katastrof redovisar han inte eftersom han inte vill stöta sig med de invandrargrupper han i framtiden tänker bygga sin makt på.

Av detta skäl sviker han det egna folket till förmån för sin egen karriär. Ett typexempel på hur en psykopat alltid sätter den egna nyttan först.

De problem som han nu står inför hade kunnat – om han tacklat dem rätt – ge honom epitet som ansvarsfull, ärlig och modig. Men verkligheten visar  istället på en cynism som kännetecknar en psykopat.

De människor som han i sin ensidiga och egoistiska strävan hoppats att bli betraktad som godhetens apostel av visade sig löna gästfriheten mot medborgarna i det nya landet på ett minst sagt vidrigt sätt.

För landets egna medborgarna fick massinvandringen närmast karaktären av ockupation. Och då inte från en god makt utan ondskans.

De inkommande lönar sålunda gästfriheten från landets befolkning med grovt våld, mord, våldtäkter, rån, misshandel och kränkning liksom förstörelse av materiella värden som bilar, fastigheter mm.

Man skulle nu trott att den person som själv för världen pekat ut sig som godhetens apostel skulle skyddat sitt eget folk och sett till att de invandrade och asylsökande barbarerna bestraffats och därefter utvisats. Men också att han på olika sätt tagit parti för det egna folket inte minst genom att välja sida.

I stället har han tagit parti för dem som är på väg att skapa ett helvete för hans eget folk. Det finns i dag ingen statistik på hur många kvinnor och flickor som fått sina liv förstörda eller tom med tagit livet av sig i förtvivlan över att inte orka leva längre på grund av det fruktansvärda de utsatts för.

Däremot finns det statistik på att 25 procent av landets egna kvinnor/flickor inte vågar gå ut i rädsla för att bli våldtagna. 35 procent säger i enkäten att de alltid känner sig otrygga numera. Sålunda finns det i dag många tiotusentals av landets egna medborgare som fått sitt liv krossat och förstört som en följd av denne statschefs ”humanistiska” egennytta.

Aldrig någon gång har han gått ut till dessa offer och bett om ursäkt för sitt handlande och lovat att det skall bli slut på de invandrade barbarernas härjningar. Orsaken är givetvis psykopatens bevekelsegrund – från vilken grupp får han mesta stödet för sin karriär.

Sålunda finns det ingen plats för moraliskt ansvarstagande när det gäller den egna karriären.

I stället ger han dessa förstörare av ett av världens tryggaste och främsta välfärdssamhälle möjlighet att fortsätta sin förödelse och terror mot landets egna befolkning.

Men inte nog med detta. De premieras ekonomiskt så att de har en bättre standard än de av landets pensionärer som har lägst pension. Terrorister som anslutit sig och krigat för några av världens värsta terrorgrupper får komma tillbaka och får i många fall ekonomiskt stöd, bostad etc. Trots deras ofta verifierade grymhet skickas de inte tillbaka varifrån de kom eftersom de då kan utsättas för dödsstraff!

Men den risk det egna folket utsätts för genom att dessa barbarer får stanna kvar och vara på fri fot berör inte denne stora humanist det allra minsta. Det viktiga för honom är att ge sken utåt vilken god människa han är så att den egna glorian växer. Det egna folket är ointressant eftersom det inte ser hans ”storhet ” och därför inte är beredda att ge honom framtida stöd. Stora delar av landets välfärdssektor är i dag hotad.

Men om detta bryr sig inte denne kallhamrade individ om så länge han kan suga ut det minsta för egen del av sådant som kan främja hans patologiska självhävdelsebehov för vilken ingen moralisk gräns finns.  

Beträffande uppgifterna från landets säkerhetspolis att det nu finns tusentals våldsbenägna extremister i landet borde få varje medborgare att kräva utvisning omedelbart av dessa element. Om inte kommer en våldsepidemi vara ett faktum inom en snar framtid. Enligt landets press lär det trots detta finnas en partiledare som tom förespråkar en invandring på upptill 35 miljoner!

Landet lär tom tillåta muslimska/islamistiska skolor som vi med kännedom om de som finns i vårt eget land är regelrätta utbildningsanstalter för terrorism. Trots detta lär ju landets skolinspektion och domstolar liksom i vårt eget land tillåta dem!

Men hur detta lands politiker och myndigheter liksom medierna kan tas på allvar när man systematiskt jagar en grupp på ca 300 nazister och helt utestänger det enda parti som har de egna medborgarnas trygghet och välfärd som främsta drivkraft medan tusentals våldsbenägna extremister får gå fria och tom får ekonomiskt understöd kan endast förklaras med psykopati eller galenskap.

Hur länge till skall folket i detta land vänta med att ta lagen i egna händer? Eller skall de passivt se sina barn dödas, sina kvinnor och flickor våldtas och kränkas och aldrig en stund känna trygghet för liv och lem?

Du som läser detta skall veta att denna beskrivning kunde varit hämtad från ditt eget land.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Exempel på en psykopat

 1. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  God afton, högt skattade Cornelia!
  Tar med idogt intresse del av Dina väl valda kompilat och ovan anförda text, vilken med skarpsinnig rationalism beskriver den egocentriske excellensen Löfvén et consortes, utgör sannerligen inget undantag.
  Jag ber att få komplimentera!
  Andreas 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Martin skriver:

  Jag tycker det var en utmärkt sammanfattning av läget, MEN den glada nyheten är att det börjar ske positiva saker i Sverige. Jag ser det. Jag känner det. Tacksamhet för det.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Jag vill tro det Martin men är rädd att det är för sent om vi vill lyckas behålla freden som rinner oss ur händerna nu.

   Gilla

   • Martin skriver:

    Jag hoppas och ber till den inre rena kärleken i människor och till deras högre förnuft att de kommer engagera sig i och rösta på exakt det som de vill ha i Sverige 2018, på något riktigt bra alternativ som valsamverkar och inte på något annat.

    Gillad av 1 person

 3. Björn Hansson skriver:

  Hej Cornelia,
  Jag är en förstagång besökare och är glad att upptäcka era aktiviteter och värderingar är snarliknande till mina egna, jag stöder voluntarismen vilket tyvärr ser extremt ut för de flesta människor i dagens värld.
  Själv är jag bekymmrad över segmentet av islamister eller sionister som genom våld ser sin lösning och stöd till att uppnå sina egna religösa mål ” freden som rinner oss ur händerna nu” besannas framför våra ögon.
  Brigitte Gabriel ger ett bra svar angående islamismens våld, vilken påverkan de goda muslimer utgör https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s med en historisk tillbakablick.
  Barbra Spectre med sina uttalanden angående Paidea sionistiska intressen https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc och det skamfulla sättet våra politiker ger hennes organisation 40 miljoner kronor från vår skattemedel.
  Jag vill framföra min beundran till Olle Ljungbeck och den utmärkta artikeln ”Exempel på en psykopat” samt Gräsrotsrevolution videor jag just har sett.
  Hälsningar,
  Björn Hansson

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.