Dagens Brage

STEG FÖR STEG KOMMER VI ALLT NÄRMARE ”THE FISCAL CLIFF”.

DOLLARNS VÄRLDSHERRAVÄLDE ÄR SNART ÖVER.

”W$D” – World Dollar Destruction – den finansiella lavinen är i gång.

 • Saddam Hussein ville sälja irakisk olja inte bara i Dollar utan även i Euro. Han blev mördad.
 • Libyens Gaddafi planerade att införa en arabisk Guld Dinar och att oljeexporten skulle betalas i denna valuta i stället för i dollar. De som stödde detta initiativ – Egyptens Mubarak och Tunisiens Ben Ali störtades av CIA/Mossad i så kallade ”orange” revolutioner. Gaddafi mördades.
 • Qatar accepterar betalning i kinesiska Yuan (Renmimbi) för landets export av flytande naturgas (LNG) till Kina. Qatar är världens största exportör av LNG. Det mesta går till Asien. Trots att den kinesiska valutan ingår i IMF:s valutakorg är beslutet ytterst provocerande för USA. Irans export av olja till Kina betalas på samma sätt. Även denna handel är ett nagel i ögat för USA.

 • Saudiarabien vill till varje pris lägga beslag på Qatars naturgasfält.

Därför anklagas Qatar för finansiering av terrorism – hör och häpna – av en av terrorns viktigaste bidragsgivare Saudiarabien. Qatars naturgasfält delas med Iran och de måste hålla sams för att lyckas. Saudiarabiens huvudfiende Iran är målet. Iden att attackera Qatar är absolut inte en unik saudisk ide – det är en plan som noga förberetts av CIA och den israeliska säkerhetstjänsten Mossad. De saudiska prinsarna är hänförda. De drömmer varje natt om att lägga beslag på Qatars gigantiska naturgastillgångar.

Qatars omfattande handel i Renmimbi är ett dödligt hot mot dollars världsherravälde. USA har valt strategi. USA vräker in vapen i Saudiarabien. Förhoppningarna är att de kan ta över Qatar. Då kan den sjuka iden om ett arabiskt NATO förverkligas. USA måste hålla låg profil eftersom den arabiska opinionen är mycket anti-amerikansk.

PROBLEMET: TURKIET OCH RYSSLAND OCH KINA.

Turkiet ser omedelbart hotet och skickar militär till Qatar. Turkiets enda militära bas utomlands finns nu i Qatar. Över 3 000 soldater, marina enheter, militära rådgivare och olika specialstyrkor finns redan på plats. Ryssland ser naturligtvis också faran. Ryssland agerar snabbt och effektivt. Qatar får inte bli ännu ett Syrien eller ännu ett Libyen. För Kinas del är det saudiska hotet rena mardrömmen. Qatar kan därför känna sig tryggt – men saudierna är ivriga. Ett blixtkrig kan bryta ut. Läget är kritiskt.

HUR GÅR DET?

Arabvärlden har redan splittrats. Både Oman och Kuwait har skyndsamt försökt få Saudiarabien att backa. Om den planerade attacken genomförs kommer den att misslyckas med ett hundra procents säkerhet. I själva verket blir operationen en katastrof för Saudiarabien. Det saudiska kungadömet är redan splittrat. Landet saknar pålitliga bundsförvanter. USA hotar att stämma landet för inblandning i elfte-september-dådet i New York 2001. Saudierna bryter mot CIA:s beordrade oljekrig mot Ryssland – och kommer överens med USA:s ärkefiende Putin om oljepriserna. Konflikterna mellan Saudiarabien och USA har varit som en följetång i flera år. Saudiarabien beter sig som en kamel som gått vilse i Antarktis. Målet att bli den muslimska världens härskare har redan havererat.


Lavinen ”W$D” – World Dollar Destruction – går inte att stoppa. 

Problemet att hänga med i de politiska svängarna ökar snabbt. Nästan ingen människa förstår vad som sker. Men vad gör väl det. Man kan lika gärna fiska och må gott vid elden. ”Que Sera Sera” – det som sker det sker. Bankkraschen i väst kommer som en tjuv på natten. Det finansiella systemet på Wall Street kommer att krascha. Dollarn kraschar. USA störtar in i ett fasansfullt inbördeskrig. Allt är förutbestämt. När ondskans rike i väst fallit skapas automatiskt världsfred. Våra barn-barn kommer att få leva i en fredlig värld. Det är något att glädjas över. I själva verket är USA:s kommande fall mänsklighetens största glädjestund i hela vår historia.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens Brage

 1. vidholdz skriver:

  ja det har talats om dollarkracshen i flera år nu av många olika människor – snart tror jag inte att man verkligen kan förutsäga detta exakt men det pekar åt att de skall ske visserligen… men vi vet ju inte vad skuggparlamentet – pysslar med – de är både onda och oberäneliga – att försöka hålla sitt eget sinne så rent som möjligt och inte falla offer för korruption och hjärntvätt samt girighet gör att det är lättare för människor att kila över till en högre dimension – de mest jordiska människorna verkar var fixerade vid makt, sex och pengar. Inte min grej – jag vill ha fred, glädje och frihet. I vårt land utrotas kackerlackor och andra skadeinsekter……..varför – tja – fundera på det……

  Gillad av 1 person

 2. Domaren skriver:

  Jag tycker det är fel att säga USA faller. Det är världssionismen som kapat väst som faller. Alla dessa bedragare, ljugare och skurkar som lydiga Judas låtit sig köpas med de vidrigt onda Rotschilds i toppen. Jag hoppas att precis alla i den släkten jagas ner och avrättas, men först efter långt tortyr.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Ups nä, inte tortyr och avrättning, det har vi redan för mycket av! Visserligen verkar nästan alltid fel personer bli offer, men ändå, nej jag önskar fred och är övertygad om att den dagen tillräckligt många genomskådar vem som hjärtvättat dem och vem – och inte minst vad, nämligen den alldeles egna girigheten – som styrt vårt liv, ja den dagen kommer vi sluta lägga våra röster på Judas & Co!

   Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  Tänkvärt blogginlägg, verkligen…

  Gillad av 1 person

 4. Pingback: Brage Norin har med stor sannolikhet fel – Månlandningen tycks omöjlig att fejka – Fotograf förklarar varför | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.