”Enåsiktsjournalistiken”

Av Olle Ljungbeck

Till Anna Gullberg, Cecilia Ekebjer, Bawar Ismail samt debatt och insändarsidan Gefle Dagblad.

”Enåsiktsjournalistiken”.

Jag inser nu att nuvarande redaktionsledning aldrig kommer att lämna ”enåsiktsjournalistiken” varför jag nu en gång för alla får tacka för mig. Och jag lovar att aldrig mer besvära er. Eftersom den verklighet som ni förnekar men som alltfler med öppna ögon mer och mer anammar är det inte omöjligt att även Gefle Dagblad en gång liksom Göteborgsposten gjort, kan komma att ta till sig den. Alternativt att ledningen för Mittmedia själva inser att bolagets överlevnad inom media kräver öppna ögon där man bejakar yttrandefrihet för mer än en åsikt.

Jag behöver endast nämna Alice Teodorescu, Aleksanda Boscanin och den fria skribenten och författaren Ann Heberlein så kan vem som helst som är något orienterad inom åsikts- och yttrandefrihetens rättighetsområde inse att ni är dennas raka motsats och är svåra att skilja från forna DDR.s ”enåsiktsjournalistik”.

Ni har nyligen haft en artikelserie som påstods handla om demokrati. Den har ni nu avslutat. Jag sände er en artikel som bl a två författare bad mig om att få ta in som ett kapitel i sina böcker. Självklart fick de detta.

Denna beskrev inte formalia utan bristerna och politikernas förakt för demokrati. Självklart kom inte denna in i Gefle Dagblad eftersom den skildrade en inte alltför vacker verklighet.

I andra fallet gick jag i svaromål mot Bawar Ismail men inte den heller togs in därför att jag försökte beskriva SD.s agerande utifrån en verklighet.

När man nu som Gefle Dagblad anställt en vakthund – kallad kulturchef – som skall kontrollera att redaktörerna på kultursidorna inte förlöper sig inser man att åsikts- och yttrandefriheten i Gefle Dagblad helt har missuppfattats av de styrande. Något sådant skulle varit omöjligt för trettio år sedan. Då fanns inte den slavmentalitet som nu tycks råda hos dagens kulturredaktörer inom Mittmedia. Men så är ju också kultursidorna numera urvattnade och därför ointressanta.

Jag erkänner att jag vid några tillfällen återfallit och sänt er mina artiklar trots att jag lovat att aldrig mer göra det. Denna gång tänker jag emellertid hålla ord eftersom intresset att medverka i en tidning som har DDR.s ”journalistik” som förebild numera gör mig illamående.

Kan förresten nämna att jag numera regelbundet demonstrerar med ett plakat på Stortorget mot massinvandringens katastrofala konsekvenser. Lite nervöst kan det självklart vara ibland. Inte minst sedan jag vid senaste tillfället av en svartmuskig utlandstalande individ blev hotad att han skulle döda mig om han kom ensam med mig. Denna risk tar jag dock eftersom jag anser sanningen är viktig. Lite sur på polisen blev jag dock. När jag bad om uppgift huruvida och när de patrullerade torget, trots att jag nämnde hotelserna, ändå inte fick något svar. Men sådant gäller ju inte bara mig utan alla våldsutsatta svenska kvinnor också.

Fru Gullberg gjorde stor affär när hon avslöjade fundamentalisten i Gävle Moskè (något som alla medvetna människor kände till). Men att göra något för de förtryckta småflickorna i mosken det skulle hon aldrig komma sig för. Eller skriva något om att Sverige toppar våldtäktsstatistiken pga invandrade barbarer och att en mycket stor procent av Sveriges kvinnor känner ständig otrygghet pga av dessa invandrade våldtäktsmän.

Det kunde ju skada hennes rykte bland pk-människorna. Men hyckleriet kommer sakta men säkert att avslöjas. Fler och fler skräms inte längre av PK-medias och PK- politikernas förljugenhet och hets mot sanningssägarna.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Stort TACK Olle! – och nu avslutar jag med att ropa:

Glad 😁Midsommar 💐 mina Kära läsare 💛💙💛💙

och glöm inte att ha ett vakande öga över era döttrar…

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Enåsiktsjournalistiken”

  1. Björngunnar skriver:

    Olle har alltid varit före sin samtid och när den kritiska massan nås åker de ur landet, den internationella socialismens skapare.
    Frågan är vart en sådan som Wolodarski skall ta vägen, utslängd ur Polen är han redan.
    Om jag inte är fel underrättad så ägs Gävle Dagblad och Arbetarbladet av samma person. Höger o vänster, söndra o härska.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.