Ge hotade kristna trygghetsboenden

Senaste debattinlägg i Kyrkans tidning har rubriken Ge hotade kristna trygghetsboenden. Du kan säkert räkna ut, om du inte redan vet, vad det handlar om. Muslimska invaderarna dödshotar nästan hälften av de kristna på svenska asylboenden, de misshandlas, blir utsatta för sexuella övergrepp, ja blir allmänt förföljda p.g.a. sin religion, eller sexuella läggning. Mörkertalet är stort eftersom offren är rädda för vidare trakasserier om de gör en anmälan och inte minst – svenskt rättsväsende agerar så gott som aldrig.

Artikelförfattare biträdande generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen Jacob Rudenstrand säger upprört ”… Men för flyktingar gäller tydligen att brottsling och brottsoffer ska bo tillsammans.”

Vad tror du artikelförfattaren vill ska hända? Straffa förövarna såsom Svensson straffas när hen brutit mot lagen? Utvisa brottslingarna innan permanenta uppehållstillstånden delas ut?

Nu slutar vi skämta, artikelförfattaren vill att skattebetalarnas pengar används till att bygga Trygghetsboenden så klart! Så snart brottslingarna på det ordinarie asylboendet efter utförda övergrepp fått permanent uppehållstillstånd så är det bara att flytta till den av dig betalda bostaden med det av dig ständigt påfyllda kreditkortet. Kanske granne med dig och dina kristna tonårsdöttrar som kanske fortfarande vågar spatsera omkring i kort kjol en varm svensk sommardag.

Nu slutar jag skriva, du vet att kyrkfolket inte bryr sig ett dugg om alla våldtagna unga kvinnor eller alla andra offer för de våldsamma krigarna, nej det gäller för allt i världen att … och här kan du fylla i själv, är så jävla trött på idioterna!

Avslutar med att säga: – Men för kristna gäller tydligen att brottsling och brottsoffer ska bo granne.

Förresten en sak till ur artikeln, vår skattefinansierade Diskrimineringsombudsman har arrangerat en kunskapskonferens om diskriminerade muslimer varpå artikelförfattaren vågar uppmana densamme att göra så även för kristna, men bara för asylsökande så klart…

Från Kalle Hellberg

Och värre blir det…

…, EU Kommer att få 56 miljoner afrikanska arbetare + familjer fram till 2050, för att kompensera för vår demografiska obalans. Svensken t ex, ska bytas ut, kommer att vara en minoritet i det egna landet.

Och allt detta ingår i planerna……inget blir till av en slump!

Original här – Översättning här

Male-EU-invasion

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ge hotade kristna trygghetsboenden

  1. hllviken skriver:

    Vilken ond regim vi har i vårt arma land!

    Liked by 2 people

  2. Ping: – ”Jag är asyl” | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.