Transportstyrelsen i perspektiv

Av Olle Ljungbeck

Individers beteenden och samhällssyn individerna emellan är oförenlig med svensk värdegrund (grundlagsfäst och i allmän lagstiftning fastlagd sådan) om den utgår från Islam, Koranen och Muhammed.

För oss svenskar som i dag bevittnar sjuklöverns eländiga hantering av statsskicket – nu närmast med anledning av transportstyrelsens agerande – kan inte annat än förtvivla över den ruttenhet de uppvisar som skall styra vårt land.

Å ena sidan vill Alliansen avsätta regeringen men vill det ändå inte för då kan de riskera att få ta över och det vill de inte heller!

När man ser denna ändå begränsade händelse (även om konsekvenserna är allvarliga) ställd mot vad migrationen i sin helhet innebär fasar man för framtiden.

Allt sedan 2006 har våldet och kostnaderna ökat i en omfattning som aldrig tidigare tillnärmelsevis haft en sådan gigantisk omfattning.

Trots detta är den verkliga sanningen om den katastrof massinvandringen innebär höljd i dunkel för de svenska medborgarna. Samma hemlighållande och förljugenhet präglar i än högre grad vad massinvandringen hittills inneburit och vad vi har att vänta.

Oron för framtiden stärks ju ytterligare när vi ser sjuklöverns inkompetens och handlingsförlamning så gott som på alla områden. Enbart genom att studera  CV.na för partiledare och ministrar är tillräckligt för att förstå att dessa individer saknar såväl begåvning som initiativförmåga att inneha statens högsta ”ämbeten”. 

Inte minst framgår det av dessa, att de aldrig lyckats erhålla tjänster och uppgifter där det krävts handlingskraft, men också en intellektuell över 90 IQ.

När nu Alliansen kan komma att ta över regeringsmakten så är ju riskerna inte mindre att följderna av massinvandringen skall sluta i en katastrof i en storleksordning Sverige aldrig tidigare drabbats av.

Alliansen har ju tom vad inte minst beträffar C och L hittills uppvisat ett förhållningssätt rörande invandringen där man snarare vill öka än begränsa denna. Någon ursäkt har de allra minst gett svenska folket för den katastrof de orsakat Sverige och svenska folket.

Lägg därtill att vi kan få Anna Batra som statsminister med en begåvningsbegränsning vi knappast tidigare sett hos en partiledare tidigare – Per Ahlmark undantagen.

När Alliansen i dag avsätter inkompetenta ministrar i Stefan Löfvens regering bör man betänka följande.

När hon ”avsatte” Tomas Tobè som partisekreterare för att rädda sitt eget skinn gjorde hon honom i stället till ordförande i justitieutskottet! På nätet kan den som vill läsa hur jag av denne och den moderata riksdagsledamoten Magnusson närmast blev ärekränkt när jag sakligt och sanningsenligt i media redovisade islamisten Abdisiriak Waberis terror mot de kvinnliga skoleleverna i Römosseskolan för vilken han var rektor. Jag gjorde det bl a utifrån 7 protokoll i vilka skolinspektionen hade riktat förödande kritik mot honom.

Hur dessa fyra frågor kommer att hanteras av framtida regeringar är av livsavgörande betydelse för Sverige och de svenska medborgarna.

– Kostnader för massinvandringen hittills och i framtiden.

– Kriminaliteten.

– Värdegrunden som den är fastlagd i grundlag och allmän lagstiftning.

– 80 tusen skulle inte få asyl. Vad har skett och när kan vi förvänta att beslutet genomförts?

Dessa frågor har ju varit aktuella alltsedan massinvandringen tog sin början. Men ingen av regeringarna hittills har brytt sig om dem. Trots att det är de som avgör Sveriges framtid.

Därför måste vi kräva en ekonomisk redovisning för kostnaderna hittills och vilka vi kan förvänta.

Nya lagar där all kriminalitet där straffvärdet är fängelse ovillkorligen skall resultera i utvisning.

Oeftergivliga krav på att värdegrunds- och hedersbrott ovillkorligen försvinner.

Bl a; barn- och tvångsgifte, kvinnlig och manlig könsstympning, förbud mot klädkoder som burkha, slöja etc, hedersrelaterat våld innebärande att man fråntar individer bestämmanderätten över sitt eget liv, förbud mot religiösa skolor, förbud att välja bostadsort, upplösning av parallell/klansamhällen, selektering pga av kön grundad på kulturella/religiösa/ skäl får ej förekomma. Ej heller mot individens egen vilja.

Vi alla som älskar vårt land och det vi fått i arv av våra förfäder har en skyldighet och plikt att verka för ovanstående även med de risker detta kan medföra.

En av de viktigaste målsättningarna för var och en av oss: Islam skall aldrig få fotfäste i vårt land. Islam skall ut ur Sverige.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Transportstyrelsen i perspektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.