Det självförhärligande och självöverskattande patrasket

Av Olle Ljungbeck

Sällan har vi fått oss så mycket självskryt serverat som när Stefan Löfven hade sin presskonferens med anledning av Alliansens misstroendeförklaring mot tre ministrar. Understatement brukar användas när någon gör ett påstående men då tar till i underkant som t ex; ”Einstein var inte helt obegåvad”. Men så ”ödmjuk” är inte varken Alliansen eller de Röd-gröna.

När därför Morgan Johansson (den kanske lataste och mest improduktive minister vi någonsin haft) skall redogöra för nuvarande och kommande ansvarsområde – utan att blygas det minsta – förklarar att han ser den nya namnlagen som det främsta han gjort och känner en otrolig stolthet över detta, tar man sig för pannan. Denna överdrift går knappast att överträffa.

Men det visar också på hans litenhet när han inte förmår värdera betydelsen av de uppgifter han är satt att utföra!

Han har tills nu också varit migrationsminister. Vi lovades att 80 000 individer som ej beviljats asyl skulle utvisas. Kan det i nuläget röra sig om några tusen!

Han är också justitieminister och därmed ansvarig för rättsväsendet. Vi har i dag en kriminalitet bland invandrare som gör att vi måste gå till Mexico etc för att få en jämförelse. Svenska kvinnor, män, flickor och pojkar har sammantaget utsatts för tusentals brott hittills och ingen minskning kan skönjas, i stället ökar kriminaliteten för varje dag! Och denne arbetsskygge och inkompetente individ får nu ett utökat ansvarsområde! Om det mot någon borde riktas en misstroendeförklaring så är det ju mot denne ”minister”. Trots detta utnämnde Löfven honom till en av de dugligaste. Det säger åtskilligt också om Löfvens förmåga att göra de rätta prioriteringarna, vilket borde vara en av en statschefs viktigaste egenskaper.

Ygeman som om möjligt är ännu mer inkompetent och handlingsförlamad blir nu gruppledare för socialdemokraterna i riksdagen! Det är som att tillsätta en kamikazepilot mot det egna partiet.

Försvarsminister Peter Hultqvist går Natoivrarnas ärenden när han nästan saknar nog starka superlativ för att skrämma oss med vilken fara Ryssland utgör.

Man skulle kunna tro att han också gjorde detta för att mildra kritiken från Alliansen och på så sätt få sitta kvar. Ryssland är inget hot mot Sverige. Det allvarligaste hotet har vi inom Sveriges gränser – nämligen Sjuklövern med sina bundsförvanter islamisterna.

Talande för Stefan Löfvens agerande och hänsyn till det egna landet och medborgarna är att han inte någon gång nämnde massinvandringens katastrofala följder och vad han skall göra för att förhindra den annars oåterkalleliga katastrofen, trots att han i nästan varje mening betonade hur han tar ansvar för landet.

Kontentan av hans presskonferens blir med andra ord – ingen förändring. Hotet från tiotusentals icke civiliserade våldsbenägna invandrare kvarstår.

Allianspatrasket spelar teater inför allt folket. De riktar misstroende mot tre ministrar och hotar med att avsätta regeringen. Men som vanligt stannar det vid ord.

När Annie Lööf för att hålla skenet uppe om regeringsduglighet och handlingskraft lovar att fälla regeringen ljuger hon oss medborgare rakt i ögonen. Hon gör detta när hon samtidigt betonar att hon aldrig kommer att sitta i en regering som måste stödja sig på Sverigedemokraterna. Alla vet att då kan Alliansen inte heller regera.

Lögnen, handlingsförlamningen, kränkningen och förräderiet mot Sveriges medborgare har nu blivit synonym för Sjuklövern.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.