US DOLLAR IS FALLING DOWN – FALLING DOWN – FALLING DOWN // MY FAIR LADY

Gårkvällens Brage:

”MIN RÄTTVISA DAM” (my fair lady) HAR BÖRJAT FÖRÄNDRA KARAKTÄR.

KLÖVER DAM HAR FÅTT SPADER. 

Dollarn faller och faller och faller – och fallet bara fortsätter. Varför???

”Löftena kunna ej svika – nej de stå evigt kvar” – är ett tröstande ordspråk under livets vandring. Men det är farligt att lova för mycket i vår fysiska värld. När korten väl synas blir folk besvikna om förhoppningarna kommer på skam. Trump lovade och lovade och lovade. Han lyckades återuppväcka framtidsdrömmarna i USA. Det var därför han blev vald till president. Dollarns fall är ett osvikligt tecken på att folk börjar inse – löftena kommer att svikas.

Nu visar det sig ännu en gång att ”det är mycket snack och litet verkstad”. Trump har inte en chans att lyckas. Nästan alla i hans politiska omgivning är galna. Förvirringen är total. Aldrig någonsin i USA:s historia har ett sådant politiskt kaos skådats. Jack Nicholsons drama Gökboet framstår som en lugn och harmonisk miljö.

DET ÄR HELT OFATTBART.

Satanism och pedofili som ingen kan föreställa sig har spritt sig som en epidemi i maktens boningar i Washington. Inte en enda frisk människa kan ta till sig denna vidriga verklighet. Landets tidigare president Bill Clinton sprutade sperma runt omkring sig som en vattenspridare i det Ovala rummet. Fröken Lewinskys vackra blå ”DNA-klänning” erhöll ett anbud på en miljon dollar för att visas på ett erotiskt museum i Las Vegas. Huvudattraktionen på museet skulle bli den torkade president-sperman på klänningen. Det är sant!!!

Den enda miljardär som dömts för pedofili i världen heter Jeffrey Epstein. Han hade specialdesignad erotiska miljöer där alla sexuella perversioner skulle få blomma ut. Den isolerade ön i den karibiska övärlden där han höll till fick öknamnet ”Orgy Island”. Denna paradisö var Epsteins egen ”Sex Slave Island”. Hör och häpna – där var den amerikanska presidenten stamkund. Även Bills hustru Hillary Clinton fanns med flera gånger – allt enligt boardinglistor som läckt ut. Jeffrey Epsteins privata jet skötte flygningarna till och från Orgy Island.  Den amerikanska presidenten var naturligtvis inte ensam. Många inflytelserika amerikanska politiker och flera stenrika affärsmän deltog regelbundet i de specialsydda sexuella orgierna. Ingen behöver tveka att barn var inblandade – barn som rövats bort runt om i den fattiga världen. Detta är så enastående djävulskt att ingen kan ta till sig sanningen- men det är sant!!!

Ingen normal människa kan förstå denna sjuka verklighet. Det övergår faktiskt allt mänskligt förstånd. Att så många ”framstående” makthavare i Washington var indragna i svineriet, gjorde det naturligtvis omöjligt för hela sanningen att komma fram. Det är sådan djävulsk verksamhet som får människor att fråga sig: Gud – varför ingriper du inte?

ENDAST KATOLSKA KYRKAN KAN MÄTA SIG MED PEDOFILVERKSAMHETEN I WASHINGTON.

Gång på gång på gång har en lika vidrig pedofilihärva avslöjats inom den katolska kyrkan. I varje land där den katolska kyrkan existerat har barnpedofilin brett ut sig. Här handlar det om den speciella perversionen att attraheras av pojkstjärtar. Säden ska som bekant inte tömmas till marken. Valet av pojkstjärtar blev den katolska kyrkans val. Det handlar inte om tusentals övergrepp. Det handlar inte om tiotusentals övergrepp. Det handlar inte om hundratusentals övergrepp heller. Det handlar faktiskt om miljontals övergrepp. Utbredningen av pedofilin är så omfattande och den har pågått under så många århundraden – att ingen kan ta till sig denna sanning. Det allra djävligaste är att denna verksamhet har tystats ner av kyrkans ledning i alla tider. Det är den nakna ohyggliga sanningen.

Detta övergår med råge allt som en frisk människa kan föreställa sig. Rökelse och böner blandas med ljud från stönande präster när barnen får motta den katolska kyrkans välsignelser. Ingen vidrigare form av satanism är möjlig att föreställa sig. Återigen – varför ingriper inte Gud???

EN OBEKVÄM FÖLJDFRÅGA.

Hur är det möjligt att folk fortsätter att vara aktiva inom den katolska kyrkan – trots att den utbredda pedofilin avslöjats? Miljoner människor fortsätter som om ingenting hänt. En frisk människa sätter naturligtvis inte sin fot i kyrkan förrän den vidriga verksamheten har upphört. Allt måste ryckas upp med rötterna. Den katolska kyrkan stinker ju av synd. Hur allvarlig är situationen egentligen?

Att tömma säd i pojkstjärtar är en kronisk sjukdom inom den katolska kyrkan. Under århundraden har den katolska kyrkan lockat till sig pedofiler till prästyrket. De har lockats till kyrkan precis som flugor lockas till lik. Verksamheten har varit mycket omfattande och den har pågått i över ett tusen år – utan att avslöjas. I många hundra år har kyrkans ledning försökt stoppa den obehagliga sanningen från att komma ut – ända fram till idag. Då brast lögnens fördämningar.

FORTFARANDE DÖLJS SANNINGEN.

Den urgamla och världsberömda gosskören Regensburg Domspatzen dök plötsligt upp i rubrikerna för några veckor sedan. Minst 547 pedofiloffer rapporterades i en undersökning. Det enorma antalet offer är bara en obehaglig sanning. Det avslöjades även en annan obehaglig sanning – en ytterst komprometterande sådan. Körens dirigent Georg Ratzinger var bror till den förre påven Benedict XVI. Anklagelser både mot förre påven och hans bror har länge framförts på nätet. Pressen i den förljugna världen tog naturligtvis upp rapporten som en kort notis.

ONDSKANS IMPERIUM ÄR ÄNTLIGEN PÅ VÄG I GRAVEN.

Kärnan i den amerikanska utrikespolitiken – att avskärma EU från öst – har misslyckats totalt. Nord Stream 2 kanske försenas några månader – men inte längre. Den första av ”Turk-Stream:s” pipe-lines är färdig inom ett halvt år – i början av 2018.  Den andra blir klar 2019. Mötena avlöser varandra. Bulgarien, Serbien och Ungern har redan enats om principöverenskommelser. Turkiet hyllar projektet i euforiska ordalag. Turkiet ska bli transitland för den ryska naturgasen både norrut och västerut. Ungern, Serbien och Bulgarien prioriteras i första hand. Tjeckien, Grekland, Italien och en serie andra stater väntar i kulisserna.

Absolut ingenting kan förhindra det historiska skeendet. EU är i mycket stort behov av den ryska gasen och EU kan betala. Egentligen är Nord Stream 2 storbingo för Tyskland. Att bli transitland för hela norra EU:s gastillförsel betyder väldigt mycket. Flera av västra Europas storbolag är engagerade i projektet. Att bygga samman naturgasnäten mellan öst och väst skapar självklart fred. Projektet förutsätter fred. Rysslands naturgas skapar automatiskt fred. Det är därför som krigarimperiet i väst löper amok.

Ryssland har tagit över nästan hela världsmarknaden vad gäller kärnkraft. Över 60 kärnkraftsbyggen är kontrakterade. En serie länder i Europa och Mellanöstern har beslutat sig för att satsa på ryska kärnkraftverk. Även sådana strategiska energisatsningar förutsätter fred. Industriell samverkan inom alla sektorer skapar fred. Detta är så enastående enkelt att förstå. Snart vill ingen nation fortsätta att kriga. Krigarnationen i väst har inga krigarvänner kvar. CIA-agenterna är hopplöst splittrade. Desperation och kaos präglar alla säkerhetstjänster i det onda krigarimperiet.

Djävulen i världen – ”det militär-industriella komplexet” i USA – har gjort sitt. Nästan alla länder i världen som tidigare varit vasallstater åt USA, har börjat drömma om nationellt oberoende. Detta skeende har gått blixtsnabbt. Trump har verkligen dragit ett hästlass. Han har mycket effektivt stött ifrån sig tidigare allierade – den ena efter den andra. När Gud tillsatte Trump som president i USA stack han ett svärd rakt in i krigarimperiets hjärta. Gud är vis – han tillsatte rätt president i USA.

DET BLIR INGET VÄRLDSKRIG – DET BLIR EN FINANSIELL HÄRDSMÄLTA I VÄST.

När dollarn kollapsar som världsvaluta förändras världen i ett slag. Sanningen om vad som hände i New York den elfte september kommer att skaka USA i sina grundvalar. Israel kommer att skaka ännu värre. Israel tvingas upphöra med all ockupation av palestinskt territorium. Denna reträtt tar bara en historisk sekund att genomföra. Några månader efter dollarns kollaps är världen förändrad för alltid. Massor av fruktansvärda sanningar kommer att avslöjas. Sprängningarna i tunnelbanorna i London är bara en av många vidriga sanningar som kommer att skapa politiska stormar i väst.

ETT FREDSRIKE PÅ JORDEN ÄR PÅ VÄG.

Så har ”den gamle” programmerat skapelsen.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till US DOLLAR IS FALLING DOWN – FALLING DOWN – FALLING DOWN // MY FAIR LADY

 1. hllviken skriver:

  En modig sanningssägare har gått ur tiden:

  Gillad av 1 person

 2. Janne skriver:

  Pedofili kan 1. bero på snedvriden sexualitet men också 2. höra till satanismen. Den senare kräver den som en form av offer för satan. Alla i makteliten är i hemlighet satanister, annars får de ingen maktposition. Man måste då göra någonting djävulskt för att visa sig vara värdig medlemsskap och få den makt som man eftersträvar. Satanistiska makter livnär sig på negativa energier – förövarens sexuella energi och psykiska upphetsning samt barnets rädsla, smärta och andra negativa känsloenergier. ”Höjdpunkten” är sedan om barnet dödas och dess livsenergi frigörs för ”konsumtion” av närvarade negativa andevarelser.

  Otroligt? Tro det ej den som ej vågar, men … hur annars förklara allt djävulskt i nutida politik och globalisering? Även inom kyrkan? Sök info i Internet om påskrecitationen ”exsultet” i Vatikanen, där man faktiskt tillbeder Lucifer! Se den latinska texten och bortse från ”mildrande” omskrivningar i vanligt förekommande översättningar!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.