Är det därför som falukorven är så billig?

Från Kalle Hellberg

Ytterligare ett skäl att undvika processad mat – eller ”är det därför som falukorven är så billig?”

Från listmedlemmen Ulf:

Det finns ett amerikanskt (vad annars?) patent på en metod att omärkligt medicinera folk via mat.

Med denna eleganta metod kan man medicinera en hel befolkning med t.ex. Risperdal (risperidon), en sorts neuroleptikum och “atypical antipsycotic”, som används för att behandla “Oppositional Defiant Disorder” (ODD), en påhittad sjukdom, som finns upptagen i DSM-5 (var annars?) och anses yttra sig som “benägenhet att opponera mot auktoritet”. Regeringsmedlemmar och andra betydelsefulla personer skulle kunna inviteras till särskilda middagar (det sker), medan befolkningen som helhet skulle kunna “behandlas” via t.ex. falukorv, som ju är “typisk svensk husmanskost”, eller hamburgare, Coca cola och annan vanebildande amerikansk skräpmat.

Är det därför, som svenskar är så flata när det gäller “invandringen”? Är det därför, som svenskar accepterar alla idiotiska påfund och all annan skit, som kommer ‘från väster’ (vaccinationer, fluor i tandkräm, mikrovågsbestrålning via mobiltelefoner och annat, statiner, psykofarmaka och andra gifter som kallas “läkemedel”, chemtrails, CO2-hysteri etc.) och uppträder som om Sverige vore den 51:a delstaten?

undrar

Ulf

(illeg. konspirationteoretiker)

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Är det därför som falukorven är så billig?

 1. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Högt aktade artikelförfattare,
  det är icke utan ett visst mått av salig lättnad undertecknad kämpe konstaterar att man i egenskap av vegetarian intagit en förmånlig position vid jämförelse med de arma falukorvskonsumenterna. Emellertid bör hållas i minne att vi alla löper konstant risk att utsättas för de leda globalisternas försåtliga attacker, vilka som bekant uppträder i en mängd till synes oskuldsfulla skepnader och där icke ens den mest vaksamme medborgaren går fri.

  Andreas, angenämt välsignad med ”Oppositional Defiant Disorder” samt av födsel och ohejdad vana tämligen omöjlig att domesticera 🙂

  Liked by 2 people

 2. Ping: Är det därför som falukorven är så billig? — corneliadahlberg – Life, Death and all between

 3. ivanbjorn skriver:

  Mycket bra poäng med denna artikel. I maten finns det otaliga tillsatser.
  Det måste konstateras även att vegetarisk mat är också manipulerad i synnerhet vetemjöl (håller mig till rågbröd för det mesta) och sojaprodukter. Det bästa är att äta mat som är så nära sitt ursprung som möjligt och tillagning bör ske mycket sparsamt.

  Personligen ratar jag alla så kallade proteinprodukter avsedda för vegetarianer och håller mig så nära originalet som kommer ur jorden som det bara är möjligt.

  Vad beträffar invandringen som du nämner så hjälper det inte att göra motstånd här i Sverige mot detta. Enligt min mening så måste man verka för att inte tillverka vapen och inte hjälpa till och heja på när ett vist land gör grushögar av hela nationer! Skulle detta lösas och man respekterade och lämnade folk i fred där de bor så skulle problemet invandringen som vi känner den idag inte existera.

  Inte nog att man gör grushögar av hela nationer, men denna situation och den utsiktslösa tillvaro för människor där utnyttjar man just i syfte med massinvandring.

  Med andra ord: Man skapar problem och sedan kommer man med ”lösningen”

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.