I fylletillståndet röjer man sin innersta personlighet

Av Olle Ljungbeck

Ett Land där en stor del av politikerna, myndighetscheferna, mediefolk och underhållningsbranschen (dessa senare i de fall de arvoderas med skattemedel) är i förfall.

Den del av de svenska medborgarna som anser att varje individ har en skyldighet att leva upp till en upplyst och bildad nivå vad gäller moral, kompetens och ansvar i de uppgifter de tagit sig an kan inte annat än förtvivla och känna vrede över utvecklingen i Sverige i dag med avseende på de rubricerade. 

Vi kräver av nämnda grupper ett leverne där man höjer sig till vad som kan betecknas som mogen, upplyst, bildad och kompetent.

Eftersom jag representerar en generation som följt utvecklingen i Sverige sedan Per Albins tid kan jag inte undgå att göra jämförelser i tiden.

Politiken. Fram till tiden något decennium före anslutningen till EU präglades politiken av pragmatism där Sverige och dess folk var det centrala och andra frågor kom i andra hand.

I dag gäller motsatsen. Inte endast immigrationen och invandrarna utan också frågor utanför vårt land upptar helt politikernas (sjuklöverns) intresse.

Dagens politiker (sjuklövern) kan närmast tros ha drabbats av en epidemi. Denna har inneburit vad som kan betecknas som godhets-snällhets- och tyckasyndom – syndrom. Men härutöver är inkompetens och bristande moral de mest framträdande egenskaperna.

Nästan ingen politiker på ledande nivå inom sjuklövern vågar i dag säga sanningen eller ha en åsikt som avviker från det vi i dag benämner politisk korrekthet . Denna feghet och förakt för sanningen yttrar sig i att all kritik mot massinvandringen och invandrare, liksom mot bl a hbtq-individer är bannlyst hur mycket individer, tillhörande dessa grupper än avviker eller bryter mot lagar, och det vi kallar svensk värdegrund som vi lagt fast i grundlag eller allmän lagstiftning. (Detta har självklart inget med varje individs rätt att till sin egen sexualitet så länge vederbörande inte kränker andra).

När Stefan Löfven tvingar sina kvinnliga ministrar att bära schal då man besöker Iran bryter han självklart mot denna.

När han går i Pridedemonstration och klappar händerna för att visa sin politiska korrekthet, blundar han för att det i samma tåg går och kryper ett antal individer – halvnakna – så när som på några läderkorsetter. Inte ens när ett flertal män också dessa så gott som nakna och krypande på alla fyra, endast iklädda läderattiraljer och försedda med halskedjor  leds i hundkoppel av andra män med liknande utstyrsel reagerar han. 


Självklart kan detta inte enbart ses som förargelseväc
kande. Det är givetvis mer än så. Det är en tydlig kränkning och skymf mot de ledda och åskådliggör på ett nästan skrämmande sätt att människovärdet gärna får trampas i smutsen bara man har den rätta läggningen och tillhör de ”förtryckta”. Men inte handlar det om sexuell frigörelse utan om förtryck som är lika perverst som om det vore utfört av heterosexuella individer.

När detta skrivs talar medierna om att förre finansministern Borg när han varit full och galen på ett party inte endast visat kuken utan också velat jämföra den med övriga män på partyt. Som om detta inte var nog har han kallat kvinnor för horor och tagit dem mellan benen. Trots min numera förlorade tro på politiker, medier etc antog jag att det skulle bli en storm mot hans galenskap. Men inte. Stora delar av etablissemanget kom till hans undsättning och försvarade honom med att, ” han var ju full”!

Men finns det egentligen något försvar. Varför bar han sig så åt när han var full? Visar inte detta i stället på att denne man saknar såväl moral, mognad som bildning. I annat fall borde ju hans handlingar och ordval varit annorlunda. Men är det inte i fylletillståndet man röjer sin innersta personlighet?

Eller vad sägs om en sådan som Aftonbladets förre chefredaktör Jan Helin som blivit programdirektör på TV.

En man som gjort Aftonbladet till något ännu lägre än den sämsta boulevardtidning. Det räcker med att slå fram tidningens första sida. Där blandas i stort sett det lägsta och grövsta inom sexualitetens område med uttalande från kändisar där inget är för lågt, grovt och primitivt. Ett antal av Stockholm kändisar får sannolikt sin uppdrag och gage satta efter hur lågt de kan uttala sig på dessa sidor. 

Som t ex en mor som säger till sin son att hon ångrar att denne inte föddes som bög. Denna person lär också ha fått ett gage av Tv för sin medverkan i Lets dance på 300 000 kr. Är det underligt att Sveriges television inte har råd med kultur?

Vårt ”rättsväsen” är på väg att dränera statsbudgeten genom enorma advokatkostnader till försvar av insläppta förbrytare i tusental. Ett rättsväsende som alltmer vantolkar lagarna när det gäller ekonomiskt stöd och förmildrande domar åt såväl individer som ej fått asyl och sådana som aldrig borde släppts in.

Offren däremot lämnas ofta utan ersättning och om sådan utgår är den minimal i förhållande till vad de invandrade förbrytarna kostar. I stället för stöd åt offren hittar man nästan alltid förmildrande omständigheter för invandrarförbrytarna så att man kan minimera straffen.

Självklart fanns det även under tidigare epoker ministrar och myndighetschefer som inte höll måttet men skillnaden i dag är att det i dag är fler av de som inte håller måttet än de som gör det.

Med andra ord. Såväl den politiska- som myndighets- och media- ”eliten” är i dag korrumperad, obildad, inkompetent och ansvarslös.

Eftersom de som tillsätter såväl ministrar som myndighetschefer också är korrumperade kan vi knappast vänta oss någon förändring.

Att en individ som Alice Bah Kuhnke kan bli demokrati och kulturminister visar det djupa förakt regeringschefen hyser för såväl demokrati som kultur. Men det visar också vilken betydelse man tillmäter dessa två funktioner! Hon är givetvis endast en av flertalet ministrar som inte är kvalificerad för sin uppgift.

Jämför man dagens ministär med t ex de under Per Albin och Tage Erlander kan man tro att dagens lider av utvecklingsstörningar, såväl intellektuella som psykiska, och mentala defekter. Ja inte bara tro det eftersom vi dagligen påminns om sådana brister.

Den som därför röstar fram dessa individer (sjuklövern) än en gång, riskerar självklart att äventyra Sverige och de svenska medborgarnas framtid.

Av de som inväljs i 2018 års riksdag och de som bildar regering skall som  minimum krävas genomförande av nedanstående.

–  Utvisa de 80 000 invandrare som ej beviljats asyl.

–  Utvisa alla fängelsedömda invandrare efter avtjänat straff.

–  Förbjuda muslimska skolor.

–  Förbjud kvinnokränkande attribut som slöja, burkha etc

–  Utvisa invandrare som bryter mot lagar som förbjuder barn- och tvångsäktenskap, hedersvåld, som hindrar såväl kvinnor som män att välja sin egen livsstil så länge dessa inte skadar andra.

–  Utvisa dem som hävdar att islam skall ha inflytande i Sverige.

–  Utvisa invandrade antisemiter

–  Utvisa jihadister, salafister, islamister och terrorister.

–  Moskeer som sprider antidemokratiska budskap skall stängas.

–  etc.

Till regeringschefen Stefan Löfven. I medier florerar rykten att en av regeringens ministrar skall vara alkoholist. Vi kräver bekräftelse på om detta är sant.

Om så är fallet skall denne/a självklart ovillkorligen avskedas.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till I fylletillståndet röjer man sin innersta personlighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.